Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: 3ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007

φτιάξε και καμιά ημερομηνία ρε χαμένε στην ψηφιακή

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hpim1285-.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	47,5 KB 
ID:	91370

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Λοιπόν ας κάνω μια γρήγορη περιγραφή του αγώνα .

Κλασσικά πλέον μετά το κάζο που έφαγα στο Αττικό Raid βάζω 2 ξυπνητήρια. :a24:
    Πρωινό ξύπνημα λοιπόν και βουρ για το Μενίδι (εκεί ήταν η αφετηρία του αγώνα) .
    Περνάω τεχνικό έλεγχο και παίρνω το νούμερο 11 (τυχερό).
    Το κλίμα χαλαρό με αστεία και πειράγματα. Η ώρα περνάει και σε 10 λεπτά ξεκινάμε.
    Εδώ αρχίζουν τα ωραία. Πάω να συνδέσω το IMO με την μπαταρία αλλα τζίφος (να αναφέρω ότι το είχα ελέγξει την προηγουμένη) .
    Να πώ για όσους δεν γνωρίζουν ότι χωρίς το ΙΜΟ δεν μπορείς να τρέξεις σε Rally γιατί στην ουσία είσαι τυφλός.:hypnotize
    Άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας. Πίεζα με το χέρι μου το καλώδιο για να κάνει επαφή αλλά τίποτα. Το βγάζω το ξανακουμπώνω αλλά αυτό νεκρό.
    Ξαφνικά με τα πολλά κάνει ένα ετσι και παίρνει μπροστά. Το κολλάω στο συγκεκριμένο σημείο με μονωτική και προσεύχομαι να αντέξει.
    Στην αφετηρία εχει κάτσει μπροστά μου ένα EXC 200 και εχω μαστουρώσει.

Παίρνω εκκίνηση, στρίβω στην πρώτη διασταύρωση και το ΙΜΟ τα ξαναπαίζει. Σταματάω δεξιά, κάνω κανα 3λεπτο για να το φτιάξω. Εδώ θέλω να πώ ότι ο θεός των Trail ride πρέπει να άκουσε τα καντήλια που έριχνα και δεν με ξαναενόχλησε ως το τέλος του αγώνα.:a29:

Ξεκινάει το χώμα και στο πρώτο off-road κομμάτι κοντά στο τελεφερίκ τρώω ένα χάσιμο τρελό. Δεν ήμουν όμως ο μοναδικός αφού έβλεπα και άλλες μηχανές να κάνουν γύρους. Με τα πολλά ξεκολλάμε και αφού έχουμε φτιάξει ένα μεγάλο γκρουπάκι μπαίνουμε στα Βασιλικά.

Συνεχίζω μόνος μου όταν βλέπω μπροστά μου την Τάνια με ένα άλλο παιδί που πήγαιναν μαζί. Προχωράμε μαζί και αφού αποφεύγουμε κάποιες ασάφειες που είχε το roadbook μπαίνουμε σε μονοπάτι δυσκολούτσικο και μεγάλο. Σε κάποιο σημείο έχει ένα σκαλοπάτι (βράχος) γύρω στους 50 πόντους και αμέσως μετά αριστερή στροφή. Η Τάνια ανεβαίνει το σκαλοπάτι αλλα γλιστράει στην στροφή και καθεται κάθετα στο μονοπάτι. Την βοηθάω να γυρίσουμε τη μηχανή και συνεχίζουμε..........
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

...........είμαι πλέον μόνος και ο αγώνας παιρνάει από την άλλη μεριά της εθνικής.
    Στην ΕΥΔΑΠ είχα ξεχάσει πόσο βαθύ είναι το ποτάμι ,(ειδικά με τις τελευταίες βροχές) μπαίνω και με φόρα με αποτέλεσμα να γλυτώσω την πτώση παρα τρίχα και να γίνω λούτσα από την κορυφή έως τα νύχια.
    Αμέσως μετά είχε το 2ο ΣΕΔ (το πρώτο ούτε που θυμάμαι που ήταν). Από εδώ και πέρα ο αγώνας γίνεται γρήγορος και ανοιχτός. Εχω αυξήσει το ρυθμό ,διαβάζω καλά και γενικά η ψυχολογία μου αρχίζει να ανεβαίνει. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε όλοι ήταν η σκόνη από τους προπορευόμενους. Όταν πλησίαζες για να περάσεις ήσουν στην ουσία τυφλός και προσπαθούσες να το κάνεις οσο πιο γρήγορα μπορούσες. Αυτό σε κάποια φάση πήγε να μου στοιχίσει την τούμπα της χρονιάς όταν δεν είδα την αριστερή φουρκέτα (που ήταν σε γεφυράκι χωρίς κάγκελα) και πλακώθηκα στα φρένα σταματώντας με την μισή ρόδα στο κενό. :a53:

Μετά φτάνω στο πιο δυσκολο σημείο του ΤR . Ήταν μια ανηφόρα με φυτευτή πέτρα και αρκετό κόσμο μαζεμένο. Παίρνω φόρα αρχίζουν οι ζεμπεκιές βρίσκω και έναν κολλημένο μέσα με αποτέλεσμα να βρεθώ στην μέση της πλαγιάς με την μηχανή κάθετη ως προς την ανηφόρα . Ευτυχώς είχε πλάτος, (στην ουσία ήταν λόφος) βρήκα πάτημα και επιτέλους ανεβαίνω.
    Παρακάτω ξανασυναντάω την Τάνια. Της φωνάζω για να την εμψυχώσω και συνεχίζω.

Ενώ έχω κάνει καμιά 65αρια χλμ από την αφετηρία έγινε κάτι μαγικό. Το πνεύμα του Joel Smets (που πάντα θαύμαζα ) μπήκε μέσα μου και με απογείωσε .Ηταν σαν να είχα βάλει τον αυτόματο πιλότο. Σαν να μην οδηγούσα εγώ το XR. Όλα γίνονταν μηχανικά. Είχα βάλει το κεφάλι κάτω και πήγαινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

Χωρίς άλλα απρόοπτα έφτασα στον τερματισμό. Η διαθεσή μου ήταν καλή και δεν είχα κουραστεί ιδιαίτερα (όπως στην Πάτρα που είχα ψοφήσει) .
    Πάω κατευθείαν στη γραμματεία και κοιτάω τους τερματίσαντες. Μικρότερο νούμερο από το δικό μου δεν είχε τερματίσει ακόμα και ξέροντας ότι μετά από μένα είχε κανα 4-5 ακόμα νούμερα Entry Level ήξερα ότι έχω πάει καλά. Ευτυχώς ο επόμενος τερμάτισε μετά από 20 λεπτά οπότε το κυπελάκι κατοχυρώθηκε.

Άντε, τώρα πάμε για Πήλιο

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ολα καλα λοιπον!
    την τανια πως την ειδες?
    αντε και στο πηλιο!!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    ........Ηταν σαν να είχα βάλει τον αυτόματο πιλότο. Σαν να μην οδηγούσα εγώ το XR. Όλα γίνονταν μηχανικά. Είχα βάλει το κεφάλι κάτω και πήγαινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.
    αυτο ειναι το σημειο οπου πλέον εχεις εξοικειωθεί με το γλίστρημα το πλαναρισμα και περνας σε αλλο επίπεδο...

εμενα με πιανει στα 100 χιλιομετρα περιπου

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Θέλω μικρό χωμάτινο
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos

την τανια πως την ειδες?

Aγριεμένη

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ολα καλα λοιπον!
    την τανια πως την ειδες?
    αντε και στο πηλιο!!
    Kαι σου είπα να πάμε καμια βόλτα!!!Θα βλέπαμε και κανα γνωστό!!!Γέρασες Σωτήρηηηηηηη

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παίδες το TR ......έσπειρεεεεεε

marios8 μάλλον εισαι το παλικάρι με το xr με το κύπελο που στον γυρισμό αναθεματίζαμε τα κοντέρ μας ε?

ΥΓ:Η Τati δεν μασάειιιιιιιι.
    ΥΓ:Ουτε ο Κατάνας.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sacramtt600r
    Παίδες το TR ......έσπειρεεεεεε

marios8 μάλλον εισαι το παλικάρι με το xr με το κύπελο που στον γυρισμό αναθεματίζαμε τα κοντέρ μας ε?

ΥΓ:Η Τati δεν μασάειιιιιιιι.
    ΥΓ:Ουτε ο Κατάνας.....

sacramtt600r τις δικές σου περιπέτειες και του Οικονομάκη τις διάβασα.

Την επόμενη φορά πιο τυχερός

Παλαιό μέλος
    Συγχαρητήρια σε όλο το team! Marios8 άξιος! Άντε και στην Enduro κατηγορία!

Η Τανια ήταν και δεύτερη γενικώς στην Entry!!!

Μπράβο της!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    Άντε και στην Enduro κατηγορία!
    Καλωσήλθες Δημήτρη στο moto.gr,

ποιες ειναι οι προϋποθέσεις για να μεταπηδησει κανεις απο την entry στην enduro;

Συγχαρητήρια σε όλο το team! Marios8 άξιος! Άντε και στην Enduro κατηγορία!

Η Τανια ήταν και δεύτερη γενικώς στην Entry!!!

Μπράβο της!

Καλώς τον γιατρό

Πρέπει να ξέρετε οτι ο εν λόγο κύριος είναι ο υπεύθυνος για τις περιπέτειες που ζούμε στα Trail Ride

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Καλωσήλθες Δημήτρη στο moto.gr,

ποιες ειναι οι προϋποθέσεις για να μεταπηδησει κανεις απο την entry στην enduro;
    Καλώς σας βρήκα! Είχα χάσει τους κωδικούς μου και είχα αλλάξει και email...
    πολύπλοκο βλέπετε για να ξαναμπώ...

Ο Marios8 είναι αυτομάτως πλέον στην Enduro! Ο νικητής κάθε φορά πάει αυτομάτως στην enduro, ώστε να λειτουργεί συνεχώς η entry level ως φυτώριο. Νομίζω ότι 2-3 συμμετοχές στην entry για κάποιον που το παίρνει ζεστά είναι αρκετές, βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μόνιμοι οπαδοί της Entry που φυσικά έχει να κάνει πλέον με τις μειωμένες οδηγικές ικανότητες.

...και γενικώς στην entry δεν θα πηγαίνει κάποιος με ηλεκτρικό RB και ΙΜΟ. Φυσικά, αν υπάρχουν δυσκολίες στην διαδρομή, με καβάτζες, θα μπορεί οποιοσδήποτε να πηγαίνει από όπου θέλει...

Κοίταξε να δεις: Εγώ θέλω μέσα σε ένα χρονικό διάστημα να παίρνουν κύπελλο ΟΛΟΙ!
    Που θα μου πάει? Θα το πετύχω! Στον επόμενο αγώνα κύπελλο ΜΟΝΟ στους 7ο, 8ο και 9ο...

Χεχεχεχε!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Καλώς σας βρήκα! Είχα χάσει τους κωδικούς μου και είχα αλλάξει και email...
    πολύπλοκο βλέπετε για να ξαναμπώ...

Ο Marios8 είναι αυτομάτως πλέον στην Enduro! Ο νικητής κάθε φορά πάει αυτομάτως στην enduro, ώστε να λειτουργεί συνεχώς η entry level ως φυτώριο. Νομίζω ότι 2-3 συμμετοχές στην entry για κάποιον που το παίρνει ζεστά είναι αρκετές, βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μόνιμοι οπαδοί της Entry που φυσικά έχει να κάνει πλέον με τις μειωμένες οδηγικές ικανότητες.

...και γενικώς στην entry δεν θα πηγαίνει κάποιος με ηλεκτρικό RB και ΙΜΟ. Φυσικά, αν υπάρχουν δυσκολίες στην διαδρομή, με καβάτζες, θα μπορεί οποιοσδήποτε να πηγαίνει από όπου θέλει...

Κοίταξε να δεις: Εγώ θέλω μέσα σε ένα χρονικό διάστημα να παίρνουν κύπελλο ΟΛΟΙ!
    Που θα μου πάει? Θα το πετύχω! Στον επόμενο αγώνα κύπελλο ΜΟΝΟ στους 7ο, 8ο και 9ο...

Χεχεχεχε!!!

Καλως ηλθες Δημητρη και απο εμενα...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 5ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007
    από marios8 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2007, 18:24
  2. 4ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2007
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2007, 12:21