Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: *^@##&%(&#$%(*&*$&)((*&)Ρ%

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η συνεχεια εχει ως εξης...
    τηλεφωνα στην αρμοδια (και καλα) υπηρεσια του δημου.το τηλεφωνο κατεβασμενο.
    παω απο εκει.βλεπω καποιους ανευθυνουπευθυνους και τους λεω τι παιζει.απαντηση....θα το δουμε.ποτε ρε??απο το σ/κ ειναι εκει η λακουβα...πρεπει να πεσει μεσα καποιος για να κινητοποιηθητε αμεσα?????
    κυριε σας ειπα θα το δουμε (με υφος αι παρατα μας να πιουμε κανα καφε με την υσηχια μας)...
    τηλεφωνο σε δηκιγορο (φιλο).του λεω το και το και θελω να υποβαλω μυνηση κατα παντως υπευθηνου.απαντηση...ξεκολα γιωργο...το μονο που μπορεις να κανεις ειναι μια αναφορα στο δημο!μυνηση μονο σε περιπτωση ατυχηματος.

αρα.....................

ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ, ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ, ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟΠΟ !!!!!!!!

Σαν κι εμένα και τούτος!

Εγκεφαλικό θα πάθει!

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

σα τις γ@μωλακουβες στα καπακια των φρεατιων στη λεωφορο Αλεξανδρας (και ολων των δρομων της Ελλαδας φυσικα) !!! στρωνουν καινουργια ασφαλτο αλλα ποιος μαλακας τωρα θα κατσει να ασχοληθει να σηκωσει και τα καπακια στο ιδιο υψος με την καινουργια ασφαλτο , απο τοτε που δημιουργησαν τον δρομο εχουν περασει 2 στρωσεις ασφαλτο ..... τα φρεατια ομως παραμενουν στο υψος της πρωτης στρωσης με συνεπεια να ειναι 10 ποντους κατω απ την νεα επιφανεια....

το κυνηγητο της λακουβας συνεχιζεται...... πεσε μεσα μαλακα Ελληνα να σκοτωθεις !!!

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει πρωτα καποιος μας να παθει κατι (φτου μακρια μας) και μετα να γινει κατι, και αν γινει.....

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    τα ΜΜΕ κανουν δουλεια..

σε καποιο καναλι ειχα δει οτι ειχαν αφησει αφυλαχτη κατι σκαψιματα κατα μηκος του πεζοδρομιου ,

τους εκαναν την παρατηρηση και τους εγραψε κανονικα ο εργολαβος κ σια..

εφεραν την τιβι και επιτοπου -live σαν να λεμε- εβαλαν διχτυ και γεφυρωσαν το κενο σε καποια σημεια να περναειο κοσμος...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ, ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ, ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ίδια σκέψη έκανα!

Δεν ξέρω τι θα πει ο ψυχολόγος μου γι ' αυτό,αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος για να σφίξουνε μερικοί κώλοι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Γιωργο παρε με τηλ. η θα σε παρω εγω,ερχομαι το βραδυ με το zephyr.

Δεν πιστευω να εχει μπει εδω μεσα κανεις απ'αυτους τους παπαρες και πουν οτι ειναι φτιαχτο.Αν ειναι να σβηστουν καποια ποστ.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Παιδιά και γω μαζί για μάρτυρας!

Ρε που καταντήσαμε.:a31:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    Ρε που καταντήσαμε.:a31:
    Χαλαρωσε δεν θα χτυπησουμε κιολας βαβουρα να γινει.

Λαμπρο να πεις και για το sv.

Θα βαλω το μαπα κρανος μην χαλασω το Arai.

Γιωργο το εχουμε?

Πρωτα θα περασω χαλαρα να την μελετησω λιγο και μετα βλεπουμε.

Εχω βγαλει και κατι δερματικα θα τα βαλουμε και αυτα μεσα.

Μεσα ειμαι.

να μαι σε μια γωνια να βγαλω γουστα ρε θεατρινοι .........θα ηθελα να αγορασω μια φορμα .......να σκασω δικαβαλος παιζει??

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    να έρθω και γώ απο την άλλη και με την πτώση σου να με χτυπήσεις που θέλω ένα δεύτερο ρεζερβουάρ και κάτι άλλα ψιλά ???

fuck hollywood man

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    τσάμπα κόπος μάγκες

Πήρα τηλ. εχθές και είπα πως κάτι αληταράδες ετοιμάζονται να πέσουν μέσα και να σας ζητήσουν ένα R1, ένα Κ7 και ένα Fazer 2003 :rotflmao: :rotflmao:

Ανευ πλάκας την κλείσανε. Με άμμο μεν αλλά τρούπα δεν υπάρχει. Ελπίζω από Δευτέρα να την φτιάξουν καλύτερα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Τι ψάχνετε ρε παιδιά, να ασχοληθούν με το στενό;;
    Πρίν ένα μήνα περίπου περνούσε ο αδελφός μου απο την Χαμοστέρνας. Στο ύψος της Παντείου λοιπόν, οπου ο δρόμος στρίβει υπήρχε ενας μεταλικός κάδος αποριμάτων στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα. Λίγες δεκάδες μέτρα πιο πισω υπήρχε μπλόκο τροχαίας (είχε πιαστει το χέρι τους να γράφουν).
    Αφού απέφηγε με ελιγμό τον κάδο και ο αδελφός μου αλλά και το επόμενο αυτοκίνητο, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία (σκεπτόμενος οτι αν τράκαρε αυτός θα τσαλάκωνε το αυτοκίνητο του, αν ήταν το αδελφάκι του όμως στη θεση του ή καποιος άλλος biker...).
    Σηκώνει το τηλέφωνο ο κλασικός ο Κάγκουρας, ο τυρογαλάς, ο κωλόμπατσος και του περιγραφει ο αδελφος μου τι γίνεται. Ο μ@λ@κας τον ρωτάει σε ποιό ΝΟΥΜΕΡΟ της οδού είναι ο κάδος. Ο Big-brother του λέει οτι δεν ξέρει νουμερο αλλά είναι ακριβώς απέναντι απο την Πάντειο (στην εστία της Παντείου) και οτι λίγο πιο πίσω υπάρχει μπλόκο της τροχαίας.
    Απάντηση μπάτσου: Αν δεν μου πείτε το νούμερο δεν μπορώ να δώσω σήμα!!!!
    Ερώτηση αδελφού: Μα καλά σου λέω στην Πάντειο, δεν ξέρεις που είναι η Πάντειος;;
    Απάντηση μπάτσου: Οχι, δεν ξέρω.
    Η συνέχεια ήταν οτι ο αδελφός μου τον "στόλισε" κανονικά και ζήτησε τα στοιχεία του (τα οποία φυσικά ο χέστης δεν του έδωσε). Πάντως καταγκελία του έκανε του κ@ριόλη (με βάση την ώρα της κλήσης). Θα μου πείτε σιγά μην γίνει τίποτα...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ρε το πούστη το ΓΡΥΠΑΙΟ, μέχρι και εκεί διαφήμιση βρήκε να κάνει....

τεσπα, έχω υπόθεση από τον Απρίλιο 2005 με το Δήμο Αλίμου και με παραμύθιαζαν από μήνα σε μήνα για πληρωμή. Μου σκάνε μετά από 6 μήνες ότι θα περάσει Συμβούλιο για να ..... παπάρια και νάσου πάω από εκεί και τους λέω πληρώστε το ποσό αλλιώς θα πάρω τα 4πλάσια. Απάντηση: Δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε γιατί δεν καλέσατε αστυνομία. Οκ, λέω θα πάω δικαστικώς. Να πάτε μου λέει. Ναι αλλά τότε θα ζητήσω τα 4πλάσια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ !!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!! μαλάκες τελείως γραφειοκράτες....!!!!!

έτσι θέλοντας και μη θα τους πάρω τα 4πλάσια για τη μαλακογραφειοκρατία τους.....
    δεν θέλατε να πληρώσετε τα 1350 ?????

παίρνω φαλάγκι και μαζεύω τσαμπουκά μόνος μου όλα τα χαρτιά φωτό υλικό, αποδείξεις κλπ. και τους πάω δικαστικώς για 1350 ευρώ ολική ζημιά + 5500 ευρώ που έχει βάλει ο Δικηγόρος.

ότι νάναι και ότι κάτσει...
    στο Τρένο θα στον Σφυρίξω Τρείς φορές....
    ρε θα μας τρελάνουν και θα πάρουμε κάνα όπλο....
    χαλαρώστε ωρέ....:hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_1900.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	76,5 KB 
ID:	90417

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ