οζυυ![]()
καλα να μη το γουσταρεις δικαιωμα σου...αλλα μη λες μ@λ@κιες γι αυτο αν δε ξερεις ....
οζυυ![]()
καλα να μη το γουσταρεις δικαιωμα σου...αλλα μη λες μ@λ@κιες γι αυτο αν δε ξερεις ....
για το ρς ξερω πολυ περισσοτερα απ οσα ξερεις οτι ξερω....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ρε ηλια αφου δεν ξερεις το χριστο σου για το rs γιατι μιλας?![]()
και επισης ξερω βασικα πραγματα για τα διχρονα....
τα οποια ξερεις κι εσυ αλλα δυστυχως τα ξεχνας που κ που....
πολυ φιλοσοφικο αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
για το ρς ξερω πολυ περισσοτερα απ οσα ξερεις οτι ξερω....![]()
για πες μου γιατι τα rgv,nsr,tzr ΑΠΕΙΡΑΧΤΑ κολλουσαν?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
για το ρς ξερω πολυ περισσοτερα απ οσα ξερεις οτι ξερω....
.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι εισαι μλκς....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
για πες μου γιατι τα rgv,nsr,tzr ΑΠΕΙΡΑΧΤΑ κολλουσαν?![]()
τι συγκρινεις μωρε γκι-οζυ ... να μιλησουμε και για κανα σολεξακι μηπως που ειναι της ιδιας εποχης με το ρς...![]()
Στον καιάδα τα cbr λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
επειδη εσυ θες να καταστραφεις μην παρασερνεις κ αλλους στον Καιαδα.....
Alcarinque δεν ψάχνεις για κανά FX λεω γω..
Παιδια μην αρπαζεστε,ο καθενας εχει την γνωμη του για κατι,ειναι αποδεκτο γι'αυτο εθεσα και την ερωτηση στο forum για να ακουσω πολλες αποψεις και εμπειριες.![]()
![]()
![]()
![]()
παρε το cbr..εκτος αν εισαι "πλατεακειας-μ@υνακιας" οποτε σκασε 4500 και παρε το rs![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
εγω θα σου πω κατι απλο...
οποιο μηχανακι το βλεπεις και το γουσταρεις περισσοτερο αυτο να παρεις...
θα δεις που ετσι θα το προσεχεις και περισσοτερο και θα το φχαριστιεσε...
απλα να ξερεις οτι ενα διχρονο θα εχει παραπανω εξοδα και πως το ρς αν θες να το κρατησεις μακρια απο το συνεργειο θα πρεπει να το οδηγεις μεθοδικα και να το προσεχεις πολυ...
ειναι ενα ιδιαιτερο μηχανακι και εκει κρυβετε ολη η ομορφια του...
οσο για τα συνεργεια που ακουσες αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι οσοι παιρνουν διχρονο συνηθως το παιρνουν για να το σκισουν (και καλα κανουν οι ανθρωπες), και πανε και του βγαζουν κοφτες αλλαζουν εξατμισεις - φιλτρα - μπουζι ιστοριες....χιλια δυο , ακομα χειροτερα πειραζουν το καρμπυρατερ, ζιγκλερ που πρεπει να εχεις γνωσεις για να μην επηρεασεις μιγματα, ανλογια καυσιμου-αερα και τετοια,
και οπως καταλαβαινεις μετα ειναι πολυ πιθανο να γινει της καλομοιρας μεσα στο μηχανακι...
εγω επιμενω πως με μια συνετη χρηση και απειραχτο το ρς δεν παθαινει απολυτως τπτ,
αλλα θα μου πεις τι να το κανεις το διχρονο αν δε το σκισεις![]()
ε...αν θες να σκιζεις μηχανακια να αγορασεις πρωτα ενα μεγαλυτερο πορτοφολι και μετα σκιστα![]()
εδω κολλαει ο λογος για τον οποιο το θελεις...που ειναι τελειως υποκειμενικος...![]()
αφου το θελετε για ομορφια παρτε το! αν δεν το σκιζετε και απλα το θελετε για να το κοιτατε οκ δεκτο ρε συ..
.......ευκαιρια βρηκα....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=39539
Βρωμίζει η φάρα μας
Τι προδοσία
Ολοι στον ύπνο τους, βρίσκουν επιτέλους αιτία
Κάποιοι φιμώσαν και βρωμίσαν την γενιά μου
βαλσαμωμένα είδωλα, θεοί μπροστά μου
Α ρε βλασθήμια μου, αλήθεια μεγάλη
χρυσοντυμένοι φαφλατάδες, υψώσαν κεφάλι
Το μαύρο χάλι μας, ποιός θα το φτιάξει
Ολοι στο βόλεμά τους είναι εντάξει
Πλούσιοι ανίδρωτοι χασκογελάνε
και το γλεντάνε και το γλεντάμε
ξυπνήστε γρήγορα, γιατί γερνάμε
Αντι για λίπασμα, νεκρούς ριχνούν στο χώμα
Δεν το πιστεύω πως δε σ’αγγίξαν ακόμα........
Να ρωτησω κατι ολιγον ασχετο η Aprilia RSV1000 ειναι και αυτη λιγο περιεργη οπως το RS125.Δηλαδη αυτο που λεμε,το λιγο ευαισθητο μηχανημα,ισχυει για ολα τα μοντελα της Aprilia ή η αξιοπιστια της RSV1000(αλλα και τον αλλων μοντελων μεγαλυτερων κυβικων της Aprilia) ειναι αντιστοιχει με μια μηχανη της Honda ας πουμε αν και επιδοσεις πιστευω οτι θα ειναι μεγαλυτερες για μια Aprilia RSV1000 απο οτι μια Honda VTR1000 εεεε???
Α!! και η Aprilia RS250 ειναι και αυτη λιγο περιεργη σαν την RS125.Αν και πιστευω οτι τα 125cc και οι 33hp ειναι η αιτια των προβληματων της RS125.
Κυβικα<Ιπποι.......Δεν αντεχει το καημμενο.
Υ.Γ Γ@@ω την μπουρδουκλομενη σκεψη μου![]()
![]()
Οταν παραλαμβανεις την RS125 νομιζω σου ερχεται με 16hp αλλα στην αντιπροσωποια στην πανε στα 33hp με ρυθμισεις σωστα?????και οχι πειραγμα....
Υ.Γ Παρακαλω διαφωτιστεμαι![]()
![]()
![]()
![]()