Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εμένα πάλι ρε παιδιά.....η μόνη στιγμή που μού αρέσει η βόλτα με το αυτοκίνητο,είναι βράδυ με βροχή.

Χωρίς παρέα.Μόνο μουσική.(Και ποτέ από το ραδιόφωνο)
    ετσι ναι!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ετσι ναι!!!

Ουυυυ... !
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ουυυυ... !
    κ μπου!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Η οδηγηση με βροχη,με ομιχλη,αλλα ακομη και με χιονοπτωση ειναι σαφως απολαυστικη και ξεχωριστη εμπειρια.
    Προσωπικα ομως,κινουμαι αρκετα κλικ κατω σε ρυθμο,καθως κρινω οτι πολλαπλασιαζεται η επικινδυνοτητα...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

χθες πραγματοποιησα το 1ο level του CSS υπο βροχη.Και στον πηγαινε κ στο ελα εφαγα τρελη βροχη.Ειδικα στον γυρισμο.Κ πραγματικα μ'αρεσε οσο κι'αν κρυωνα,οσο νερο κι'αν ειχα αρπαξει.
    Συμφωνω με ολους σας οτι ειναι πραγματι μια εμπειρια η οδηγηση υπο βροχη αλλα οπως κ να το κανουμε η ελληνικη ασφαλτος δεν ειναι για τετοια.Τουλαχιστον οι επαρχιακοι δρομοι οπου πραγματικα γλυστρας χωρις να το καταλαβεις.
    (γιατι οι δρομοι δεν εχουν ασφαλτο σαν τις Σερρες?? )

Βεβαια τωρα ποιος καθεται να την ξαναμαναπλυνει τη μοτο

Απο τωρα κ στο εξης κ εγω θα χαμογελαω οταν βρεχει
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Χαμογελάω όταν βρέχει γιατί πλένονται οι δρόμοι

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    ειναι πολυ ωραια να εισαι με την μηχανη και να βρεχει. και εγω το γουσταρω αρκετα το μονο που ξενερωνω ειναι αν με πιασει στο δρομο το να σταματαω να βαζω αδιαβροχα αλλιως ειναι απολαυση και ας κοιτανε οι αυτοκινητακιδες παραξενα
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
    χθες πραγματοποιησα το 1ο level του CSS υπο βροχη.Και στον πηγαινε κ στο ελα εφαγα τρελη βροχη.Ειδικα στον γυρισμο.Κ πραγματικα μ'αρεσε οσο κι'αν κρυωνα,οσο νερο κι'αν ειχα αρπαξει.
    μια απ τα ιδια και σημερα αλλα στο τελος καναμε ηλιοθεραπεια .........αλλα η πιστα των Σερρων .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
    χ

Βεβαια τωρα ποιος καθεται να την ξαναμαναπλυνει τη μοτο
    Άν είδατε σήμερα τον αγώνα στο LeMan, η παραπάνω φράση αποκτά νόημα μόνον με ένα πετσί στο χέρι και το μοτέρι είναι σαν καινούριο.

Στους δρόμους όμως είναι κόλαση. Πολύ βρωμιά λέμε....

Την Παρασκευή κατά τις 15:00 πετάχτηκα Σαλονίκη από Ξάνθη, περί τα 210χλμ, για να κάνω μια έκτακτη παράδοση ενός φακέλου σε συγγενή κι ενώ ο καιρός ήταν καλοκαίρι μέχρι και την γέφυρα του Στρυμώνα μετά πάνω από την Ασπροβάλτα έβλεπα μια συννεφιά και ήλπιζα, μιας και ήμουν μόνον με τα δερμάτινα να μήν έχω παρατράγουδα, παρόλα αυτά ο δρόμος άρχισε να είναι βρεγμένος πάνω στην Εγνατία και για 1 λεπτάκι με έπιασαν κάτι στάλες αλλά πήγαινα άνετα αρκετά σβέλτα χωμένος πίσω από το μικρό φέρινγκ και με τα Metzeler M3 και την καλή άσφαλτο να είναι σε πολύ καλή αρμονία.

Κατηφορίζοντας για τις λίμνες (Βόλβη και Κορώνεια) μετά τη Ρεντίνα, έβλεπα καθαρά μαυρίλα στον ουρανό και είπα "φτού γμτ μέχρι εδώ ήταν". Αλλά όσο πλησίαζα έβλεπα πως η βροχή ήταν πάνω από την Εγνατία, στο βόρειο τμήμα των λιμνών οπότε και η παλιά ενθική οδός ήταν καθαρή στον ουρανό. Έτσι κι έκανα. Η άσφαλτος βέβαια ήταν βρεγμένη αρκετά αλλά και μέτριας ποιότητας οπότε και το σπρέϋ από τα αμάξια σε συνδοιασμό με τα μυγαράκια έφτιαχναν ένα περίεργο κοκτέϊλ συνθηκών. Παρόλα αυτά μπορούσα άνετα να πηγαίνω με 150++χ.α.ω. και με απαλές κινήσεις κατά την οδήγηση να φτάσω για τη διασταύρωση στον Άγιο Βασίλειο που ανηφορίζει για το Πανόραμα.

Εκεί αν και στεγνός ο δρόμος παραλίγο να φύγω 1-2 φορές (εκεί πάντα πάω κότα είτε με αμάξι είτε με μηχανή) διότι η άσφαλτος έχει παραδόσει προ πολλού το πνεύμα της στοιχειώδους πρόσφυσης. Όλα καλά, φτάνω παραδίδω και βούρ για βενζίνη και πίσω για Ξάνθη στο καπάκι.

Στο βενζινάδικο άκουσα κάτι για χαλάζι στο δρόμο για Σέρρας, αλλά εγώ δεν πήγαινα από εκεί.....

Με τα πολλά, στην επιστροφή πάλι ήταν βρεγμένος ο δρόμος και με έπιασαν κάτι δυνατές σταγόνες για 2 λεπτάκια περίπου, πιστεύω τα δέρματα δεν θα έχουν πρόβλημα, οπότε και μετά την Ασπροβάλτα πάλι καλοκαιράκι και επιτυχής άφιξη στην Ξάνθη ολίγων αργοπορημένος (450χλμ σε 4+ωρίτσες με 2 τεπόζιτα μπετζίνα) και οι δηλώσεις να περιμένουν βουνό.....

Η βροχή δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη (δεδομένων των συνθηκών πάντα).

Αν έχεις καλό εξοπλισμό να μην βρέχεσαι, αν έχεις τα λάστιχα (και κατεπέκταση τη μηχανή) σε καλή κατάσταση (μάλλον και το 3ο ζευγάρι ελαστικών Metzeler M3 θα είναι, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με ελάχιστη υδρολίσθιση στα 190+χ.α.ω. και με επιοικώς μέτρια άσφαλτο δε συζητάμε για εγνατία, απλώς τάπα), απλώς να οδηγάς ντελικάτα και στρωτά και με χαμηλώτερο ρυθμό (είχα συνέχεια στο μυαλό μου τη σκέψη πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω, απλώς δεν υπάρχει περίπτωση), πιστεύω μπορεί μια τέτοια βόλτα να είναι απόλαυση.

Αρκεί στο τέλος να ξέρεις πως η μοτό θα έχει γίνει λίμπα από τη λασπουριά....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Εγώ πάντως παρόλο που τα αδιάβροχα τα έχω σπίτι, φεύγω για νυχτερινή βόλτα (μιας και εδώ δε βρέχει ατ δε μόμεντ) μπας πετύχω το σύννεφο στο βουνό -παύλα λέμε.

Εσείς καθίστε και πήχτε.

Πήγα Σαλονικα σήμερα απο νότια Χαλκιδική που μένω με το τρελό το 50ράκι μαζί με ένα φίλο μου με 50ράκι πειραμγένο...........Μία ωρα να πάμε και μία να γυρίσουμε μας έπιασε και η βροχή,μνί γιναμε παγώσαμε.........αλλά........το ευχαριστήθήκαμε.

Kαι εγω σημερα χαμογελουσα καθως εβρεχε στην Εθνικη...

Μετα τον αγωνα MotoGP που ειδα παρεα με τα φιλαρακια Ταχυδρομο και Stavrogin, πεταξα την ιδεα να παμε μια μεχρι Χαλκιδα για χωνευτικο καφεδακι, παρα τον βροχερο καιρο...

Εκεινη την ωρα φαινοταν να ειναι πολυ ωραια ιδεα, μιας και στην Αθηνα δεν εβρεχε. Ανεβαινοντας προς τα διοδια ομως αρχισε να βρεχει ελαφρα και ΞΑΦΝΙΚΑ λιγο πριν τα διοδια αρχισε μια καταρρακτωδη μπορα που μας εκανε να μην μπορουμε να δουμε στα 2 μετρα!

Σταματησα τερμα δεξια στα διοδια στο υποστεγο, και γυρισα και κοιταξα τον Κωστη που ειχε γινει παπι οπως κ εγω! Και εκεινη τη στιγμη χαμογελασαμε και οι δυο με νοημα! ΑΥΤΑ ειναι τα ωραια του μοτοσυκλετισμου...

Τα απροσδοκητα, τα παραξενα, τα αναποδα, αλλα και ωραια... Ολα αυτα που σε κανουν να ΝΟΙΩΘΕΙΣ! Και αυτο στις μερες μας και τους χαλεπους καιρους ειναι οτι πιο πολυτιμο εχουμε!

Οι κουτακηδες μας κοιτουσαν με λυπηση, σκεφτομενοι οτι ταλαιπωρουμαστε... Που να ηξεραν οτι ΑΥΤΟΙ ειναι οι χαμενοι τελικα....

Νίκος
    Open Horizons

Κάτι τρελοί ταξιδιάριδες με 2 V-Stromατα 1000άρια πήγανε πέρυσι τον Αύγουστο στις Άλπεις.

Φορτωμένοι με τριβάλιτσα 2πλοί και άγνωστοι δρόμοι γι'αυτούς. Σε κάποια φάση τους έποιασε βροχή πάνω στα βουνά με τους φιδίσιους δρόμους.

ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ.

Ακουμπούσαν μασπιέ στο βρεγμένο.........φρένα στη στροφή και χωρίς abs και πάλι κρατούσε καλύτερα από τον καλύτερο στεγνό ελληνικό δρόμο....

Για να δούμε εμείς πότε θα ευχαριστηθούμε κάτι ανάλογο....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Έχω κάτι πληροφορίες για το σωτήριον έτος 2675, αλλά μάλλον πρόκειται περί φήμης...

Νέο μέλος
    egw pali tsantistika afantasta shmera me thn broxh parolo pou maresei kai emena na phgainw bolta me broxa!
    eixa rantebou me mia gomena sta katw pathsia kai etsi opws katebena thn pathsiwn me to B.R.P mou me epiase mpora kai fysika egina mesa sta lasponera...kai eixa kai thn gomena na me krazh gia poio logo den agorazw amaksi eleos!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. ΧΑΜΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!
    από Turistas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2005, 10:19
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Οταν Κατι Δεν Παει Καλα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84