Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Lefka Le.F.Ka ΛεΦΚα Λε.Φ.Κα Λέσχη Φίλων Kawasaki

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Mην τους παραξηγεις,τα παιδια στην Κ-Β εχουν καλες προθεσεις...:rotflmao: :rotflmao:

Δεν σβηνουν θεματα χωρις λογο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον trooper,στο μοτο.γρ γιατι μπηκες να κανεις παραπονα?Και εστω οτι βρισκεις 50-100-1000 ατομα να σε υποστηριξουν,τι θα κανεις?Θα μαζεψεις υπογραφες και θα τους βαλεις με το στανιο να σε διαβαζουν? :rotflmao: :rotflmao:

Το'χς χαμενο λεμεεε....

Re: To m'perneis kai gerneis fasistaki!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zerogara
    Γουστάρω τις νεκροκεφαλές και τα βίτσια του κάθε cyberφασίστα να ξεσκεπάζονται.
    Γιατί οι αντιδημοκρατικές τάσεις του καθενός φαίνονται σε όλες του τις κοινωνικές εκδηλώσεις, έστω κι αν αυτές είναι μέσα στο σπίτι του (την ιδιοκτησία του, τον χώρο του).

Δε μπορει να'ναι απ'έξω κούκλα απο μέσα πανούκλα.

Και η ουσία ήταν ότι απο το kawa..-bikers φροντίζουν να μην αναφέρεται η λέξη ΛεΦΚα πουθενά και να σβήνουν όλο το thread που την περιέχει με οποιαδήποτε δικαιλογία.

Έβρισα λέει τους μπάτσους και το παπαδαριό τους και ε0ίχ0ει η αξιοπρέπεια του "μοτοσυκλετισμού" τους. Ολόκληρα παχυδερμα με ζβάστικες και κρύβονται πίσω απο το κωλοδακτυλάκι τους οι λούγγρες!

Δεν είμαι ούτε διαφημιστής ούτε αντιπρόσωπος σε οτιδήποτε. Λέω αυτα που θέλω σε όποιον θέλω να τα πώ και όπως μ'αρέσει να τα πω. Αν νομίζετε οτι είναι παράπτωμα κι αυτο.... χέσε μέσα.

akuna matata που λέμε και στα Σουαχίλι

NO PASARAN!!!!!!!!!
    Ποσο πολυ λυπαμαι καποιους,που ψαχνουν τροπο επιβεβαιωσης της υπαρξης τους,μεσα απο τετοια forum.Και καθονται και ασχολουνται,και στραβωνουν και τα παιρνουν και ουρλιαζουν και βριζουν,και τελικα δεν υπαρχει κανενα αποτελεσμα.Φιλαρακο οσο δικιο και να νομιζεις και να εχεις,αν δεν γουσταρεις κατι,πολυ απλα δεν το κανεις ακολουθεις πιστευεις....
    Και αυτο συμπεριλαμβανει και αλλους,και εμενα μπορει καοιες φορες.Ο σκοπος αυτου του forum αν εχω καταλαβει καλα,ειναι να κανουμε βολτιτσες,να πινουμε μπυριτσες,και οταν δεν μπορουμε να λεμε τις κοτσανες μας.Επειδη οπως σε ολες τις κοινωνιες,και εδω υπαρχουν κανονες,και ατομα που αφιλοκερδος κανουν τους χωροφυλακες να τις τηρουμε......
    Αν σε αρεσει καλως.....αν οχι πληρωνεις αδικα την συνδεση σου στο Ιντερνετ.
    Πηγαινε να κανεις καμμια βολτιτσα με τα φιλαρακια σου,και πεστα σε αυτους.......Τοσο απλα....

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Mην τους παραξηγεις,τα παιδια στην Κ-Β εχουν καλες προθεσεις...:rotflmao: :rotflmao:

Δεν σβηνουν θεματα χωρις λογο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω ρε καστοριαδη σου λεω οτι ειναι οπως τα λες !!!

αυτοι εκει οι χαμενοι του καβαπεφτω-bikers ειναι φασιστες χουντικοι και τον περνουν απο τον κωλο σαν γλυκα αγορια που ειναι................

ΕΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΟΒ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ???????

βρες τα μαζι τους και κανε μας τη χαρη !!!!!!!

αντε μπραβο !!!!!!

τουλαχιστον ανεντιμο αυτο που κανεις !!!!!!!

τι φασιστας θεε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ακουσε το παιδι και μην του φιμωνεις το στομα:rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    Γιατι στραβωσες? Ειπα κατι που σε πειραξε?:rotflmao: :rotflmao: Αφου εσυ δεν ησουνα τοτες απ'αυτοι τσι πουστιδοι....:rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Γιατι στραβωσες? Ειπα κατι που σε πειραξε?:rotflmao: :rotflmao: Αφου εσυ δεν ησουνα τοτες απ'αυτοι τσι πουστιδοι....:rotflmao: :rotflmao:
    μαλακια site to Κ-Β.... σωστα τα λες....

ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ????? γιατι δε παιρνεις το μπουλο μονος σου με το καλο αγορι μου? θες να πεσεις σαν ηρωας???
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μαλακια site to Κ-Β.... σωστα τα λες....

ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ????? γιατι δε παιρνεις το μπουλο μονος σου με το καλο αγορι μου? θες να πεσεις σαν ηρωας???

Το μπουλο τον παιρνω εδω και χρονια και πολυ επιτυχημενα μαλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσενα γιατι σε κοφτει,σε ενοχλω? Οχι,θελω γινω μαρτυρας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α,επισης λεω μπας και γνωρισω την γυναικα της ζωης μου σε καμια βολτα....:rotflmao: :rotflmao:

Το μπουλο τον παιρνω εδω και χρονια και πολυ επιτυχημενα μαλιστα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσενα γιατι σε κοφτει,σε ενοχλω? Οχι,θελω γινω μαρτυρας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α,επισης λεω μπας και γνωρισω την γυναικα της ζωης μου σε καμια βολτα....:rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αφου ξερεις οτι εχω μια "αδυναμια" στο ζευγος...:rotflmao: :rotflmao:

Κιπ πλειν...Τελικα ισως μπω και εγω στο συγκροτημα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφου ξερεις οτι εχω μια "αδυναμια" στο ζευγος...:rotflmao: :rotflmao:

Κιπ πλειν...Τελικα ισως μπω και εγω στο συγκροτημα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μακαρι να μπορουσα να γελασω με κατι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

μακαρι να μπορουσα να γελασω με κατι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	repsolteam_1f6056503c35c7f52.jpg 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	92504

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    :rotflmao: :rotflmao:

Χαχαχα οκ αυτο αξιζε εναν δυνατο γελωτα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Klassikh taktikh twn fasistoeidwn

Klassikh taktikh twn fasistoeidwn kai ths agelhs tous na kerdizoun entupwseis me xaxana kai na spamaroun kati pou 0eloun na mh fainetai.
    Ta idia andrikela kai sto allo forum (organwmenoi blepw) kaluptan ka0e ti pou egraya me 30-40 munhmata geloiopoiontas oti den tous sumferei mexri o kollhtos tous admin na sbhnei to thread.
    Fainetai oti edw mesa den tous pernaei h taktikh opote tous menei to spamarisma ths malakias pou tous dernei.

Peste mou akribws ti ousia exoun ta teleutaia 30 munhmata pou exete grayei ektos apo geloia plewn xamogelakia me to kilo.

Mexri kai o antagwnismos sas gia to poios 0a grayei pio polles xiliades munhmata me kammia ousia gia na deixnete me auto to tropo empeiria sta tou forum, exei katanthsei yuxopa0eia.

Pros ti toso misos kai pa0os de katalabainw! 0a mou peite, oi upoloipoi anagnwstes, kai to misos gia tous Albanous kai allous alodapous katoikous pou ekfrazoun oi idioi, grafontas ena karo mpourdes, to katalabaineis; Oxi!

Abusos h yuxh tou fasistoeidous!

Pantws fainetai oti se tropous epikoinwnias opws autos edw, tou krubomai pisw apo to terminalaki kai kanw ton Adolfo, deixnoun ploioyhfia! As bgoun oi idioi sth plateia twn e3arxiwn na fwna3oun thn ideologia tous na epidei3oun dunamh, na tous paradextw.

Ante, grayte alla 500 munhmata pio katw twra me treis xiliades xamogelakia kai 5 me3eis luyes mpas kai de prolabei kaneis na diabasei kai touto.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΛΕΦΚΑfuck.jpg 
Προβολές:	307 
Μέγεθος:	4,6 KB 
ID:	92532

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Klassikh taktikh twn fasistoeidwn

Αρχικά δημιουργήθηκε από zerogara
    Klassikh taktikh twn fasistoeidwn kai ths agelhs tous na kerdizoun entupwseis me xaxana kai na spamaroun kati pou 0eloun na mh fainetai.
    Ta idia andrikela kai sto allo forum (organwmenoi blepw) kaluptan ka0e ti pou egraya me 30-40 munhmata geloiopoiontas oti den tous sumferei mexri o kollhtos tous admin na sbhnei to thread.
    Fainetai oti edw mesa den tous pernaei h taktikh opote tous menei to spamarisma ths malakias pou tous dernei.

Peste mou akribws ti ousia exoun ta teleutaia 30 munhmata pou exete grayei ektos apo geloia plewn xamogelakia me to kilo.

Mexri kai o antagwnismos sas gia to poios 0a grayei pio polles xiliades munhmata me kammia ousia gia na deixnete me auto to tropo empeiria sta tou forum, exei katanthsei yuxopa0eia.

Pros ti toso misos kai pa0os de katalabainw! 0a mou peite, oi upoloipoi anagnwstes, kai to misos gia tous Albanous kai allous alodapous katoikous pou ekfrazoun oi idioi, grafontas ena karo mpourdes, to katalabaineis; Oxi!

Abusos h yuxh tou fasistoeidous!

Pantws fainetai oti se tropous epikoinwnias opws autos edw, tou krubomai pisw apo to terminalaki kai kanw ton Adolfo, deixnoun ploioyhfia! As bgoun oi idioi sth plateia twn e3arxiwn na fwna3oun thn ideologia tous na epidei3oun dunamh, na tous paradextw.

Ante, grayte alla 500 munhmata pio katw twra me treis xiliades xamogelakia kai 5 me3eis luyes mpas kai de prolabei kaneis na diabasei kai touto.
    εγραψα και παραπανω αλλα μαλλον τσαμπα μια και μαλλον δεν τα διαβασες.......
    πηγαινε λοιπον στο θρεντ απο την αρχη και διαβασε το !!!
    οπως θα το διαβαζεις ριξε και μια ματια και στα δικα σου ποστ....και πες μου γιατι εχω μια αισθηση απο τον τροπο γραφης σου οτι εισαι εριστικος και οι αντμινς του Κ-Β δικαιολογημενα σε κανανε μπαν???
    και επιτελους γιατι μας κανεις τσουρεκια τα @@ εδω μεσα για το προβλημα σου σε αλλο φορουμ???στο ξαναειπα !!!!! ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΗΘΙΚΟ !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΛΕ.Φ.ΚΑ
    από dimostenhs στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2007, 14:16
  2. Λε.μο.κα (μεθωνη)
    από moutoulos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 21:33
  3. Η ΛΕ.Φ.ΚΑ γίνεται 5 χρονών (ΠΑΡΤΥ)
    από Avapxia στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 01:17
  4. η κα nimbus ρωταει και προτεινει καφε οσοι πιστοι....
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 17:19
  5. Εκδρομή της ΛΕ.ΜΟΤ.Α.
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 17:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας