Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχεις μαζέψει empirical data ή μήπως τα έχεις καταγεγραμμένα σε recorder?![]()
![]()
Οχι ρε απο την εμπειρία μου είναι και γεωμετρία δημοτικού.
Λές οι ντουντούκες να μην ακολουθούν τους νόμους της φύσης?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έχεις μαζέψει empirical data ή μήπως τα έχεις καταγεγραμμένα σε recorder?![]()
![]()
Οχι ρε απο την εμπειρία μου είναι και γεωμετρία δημοτικού.
Aυτό το τελευταίο πεστο (con basile :wacko: ) σε έναν ducatisti.... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
You BETA believe...
Το χαμήλωμα μας μάρανε τώρα στην 999 (ναί αυτό φταίει όταν δε πάει η μηχανή, ή δε τη πάει αυτός που τη καβαλάει), όταν ακούω τέτοια σκέφτομαι ότι μάλλον όποιος έχει τέτοιες αγωνίες κάτι κάνει λάθος ή κάτι τον ενοχλεί στην οδήγησή του και ψάχνει για λύσεις γεωμετρίας ενώ μπορεί να χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση...
Άμα υπάρχει διάθεση... παίζουν και αφτερμάρκετ μαρσπιέ με ελατήριο που ανεβαίνουν αντί να φρακάρουν εκεί που ξύνεις και να σε στείλουν πάντως.
+ 1000 στον Runner Ducati για τα συμπεράσματα του, -η μέγιστη διαδρομή των αναρτήσεων όταν μικραίνει έστω και λίγο (μπρος πίσω) μάλλον θέλει και την ανάλογη διόρθωση από μεριάς αναβάτη στους χειρισμούς (δε θέλει πολύ μυαλό, κονταίνουν οι αναρτήσεις) -γι' αυτό εγώ τη βλέπω σαν μειονέκτημα, και ειδικά άμα τη μηχανή την βάζεις και στο δρόμο (που συχνά φυτρώνουν νέες λακούβες εκεί που δέ τις περιμένεις).
Άμα έχεις το χρόνο βέβαια να τη χαμηλώνεις στη πίστα (και πιθανότατα να αλλάζεις θέση στα μαρσπιέ), και μετά να τη ξαναεπαναφέρεις στις ρυθμίσεις για το δρόμο κάθε φορά, μαγκιά σου.
[ακόμα περιμένω τους αγενείς Ιάπωνες να φτιάξουνε μιά σουτζούκα που πατώντας ένα βρωμόκουμπο (3 επιλογές μου φτάνουν, άσφαλτος τζάμι, άσφαλτος χάλι, και χώμα) θα αλλάζει ρύθμιση αναρτήσεων, λάστιχα (πέλμα, και πίεση τουλάχιστον), θέση μαρσπιέ τιμονιού και σέλας εν κινήσει, μπας σταματήσω να αγοράζω μηχανές αλλά που.]![]()
![]()
Εναλλακτικά (και άμα βαρεθείς να περιμένεις) μπορείς να ζητήσεις από το sportBilly, το τσαντάκι του... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
[ακόμα περιμένω τους αγενείς Ιάπωνες να φτιάξουνε μιά σουτζούκα που πατώντας ένα βρωμόκουμπο (3 επιλογές μου φτάνουν, άσφαλτος τζάμι, άσφαλτος χάλι, και χώμα) θα αλλάζει ρύθμιση αναρτήσεων, λάστιχα (πέλμα, και πίεση τουλάχιστον), θέση μαρσπιέ τιμονιού και σέλας εν κινήσει, μπας σταματήσω να αγοράζω μηχανές αλλά που.]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...