Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ????

Re: Re: Re: Re: Re: ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Συμφωνω οτι δεν μπορουμε να εχουμε εμπειρια απο ολα τα μηχανακια ΑΡΑ μιλαμε για αυτα που εχουμε....Σου λεει κατι??

Ο Μαστορακος σου λογικο ειναι να ειναι αστερι στα απλα μηχανακια οπως το πολυ ομορφο cb σου και λογικο να τα χανει οταν βλεπει κατι διαφορετικο...

Το γεγονος ομως οτι εχει κολλημενο μυαλο, δειχνει οτι καλα κανει και μενει στα απλα και στα παλαια μηχανακια..

Και κατι ακομα, τωρα τελευταια βλεπω αυτο το τιτλο "αγωνιζομενος" να παιζει συχνα....σημαινει κατι? Ετρεξε 5-55 αγωνες και εγινες ειδικος στο να φτιαχνει μηχανακια καλυτερα απο αλο μαστορα που δεν εχει τρεξει?

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ
    CB KAI OTI TA XANEI ME TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ.?ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΤΟΣΣΥΚΛΕΤΤΕΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΖΟΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠOΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
    ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ
    ΠΡΙΝ.ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.Η ΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΜ
    ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΜ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ FAN ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΣΥΚΛΕΤΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ LAVERDA)ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΣΑ ΚΤΜ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ(ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΛΗΝ ΒΜW)

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Γράφε με μικρά,ζαλιστήκαμε..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ
    CB KAI OTI TA XANEI ME TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ.?ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΤΟΣΣΥΚΛΕΤΤΕΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΖΟΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠOΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ
    ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ
    ΠΡΙΝ.ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.Η ΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΜ
    ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΜ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ FAN ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΣΥΚΛΕΤΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ LAVERDA)ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΣΑ ΚΤΜ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ(ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΛΗΝ ΒΜW)
    Φιλε μου δεν αρπαζομαι με το να βριζεις τα ΚΤΜ, στα αρχιδια μου εχω αλλαξει 15 μηχανακια, τα 2 ηταν ΚΤΜ...Απλα εχω κουραστει να ακουω τα ιδια και τα ιδια...Οτι σου ειπα το εκανα γιατι κανοντας την πλακιτσα σου σε ενα νεο παιδι που ρωταει για αγορα, τον επιρεαζεις λαθος..Δεν ειδα καπου να του λες οτι κανεις πλακα..Ναι την Λαβερντα την ξερω μεγαλε δασκαλε μου, υπεροχο γαι την εποχη του!

Να σου λυσω την απορια με τις αγγελιες για τα ΚΤΜ: Ανακαλυπτουν οτι τους πεφτει ψηλο, οτι ειναι πολυ αποτομο, οτι τρεμει στα πολλα το τιμονι, οτι κανει πολυ θορυβο...Οτι καποιος τους ειπε τι σημαινει ΚΤΜ (Καθε Τριτη και λοιπα...)
    Καταλαβες τωρα γιατι ?

Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η τιμη μεταπωλησης της μοτοσυκλετας, την εχω για να τη χαιρομαι οχι για επενδυση!

Να εισαι καλα και πριν φορτωσεις σκεψου ξανα τι σου ειπα περι πλακας στο συγκεκριμενο ποστακι!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

to 1200 adventure είναι εκτός συναγωνισμού. Μία κλάση μόνο του.
    Βασικό είναι δε ότι δεν πέφτει η αξία του μέσα σε 6 μήνες.
    Αν δεν σε φτάνουν τα χρήματα, σκέψου ένα απο τα άλλα δύο.
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    to 1200 adventure είναι εκτός συναγωνισμού. Μία κλάση μόνο του.
    Προφανώς αφού έχει πιάσει όλο τον χώρο

You BETA believe...

Στην κλάση του.....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Προφανώς αφού έχει πιάσει όλο τον χώρο

:rotflmao:

To adventure δεν είναι η ακριβή έκδοση?

Πάρε το "απλό" 1200 GS
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    από mathousalix στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 12:28
  2. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2007, 21:15
  3. καμια γνωμη?..........?
    από GAGARIN στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2006, 07:10
  4. Αναποφάσιστος rookie.. Καμιά γνώμη;;
    από booZe στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 00:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ