Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: Bye Bye GSR....

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Σιγά ρε δουλευταράδες όλοι.Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...
    Οχι λοιπόν ρε παληκάρια,Δε δικαιολογούνται κάποια πράγματα ότι και να σου κάνει ο άλλος.

Δηλαδή σε μια άλλη περίπτωση θα πάρετε και τη δικαιοσύνη στα χέρια σας,θα αποφασίζετε εσείς αν θα πεθάνει κάποιος ή θα ζήσει και πάει λέγοντας.Το μόνο που δείχνετε είναι το χαμηλό σας επίπεδο.Αλλά τι σας λέω τώρα,προφανώς είσαστε απο αυτούς που έχουν τις χριστοπαναγίες έτοιμες σε κάθε περίπτωση και δεν έχουν ιερό και όσιο.

Και όχι,το οτι διαφωνώ μαζί σας και δεν εύχομαι να βρει κηδεία στο σπίτι του,ή να πάθει κάποιος καρκίνο δε σημαίνει οτι δεν έχω κουραστει για να πάρω κάτι.Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά απο τη μια μεριά γιατί δεν έχω λεφτά να τα φτιάξω.

Και με έχουν κλέψει και έχω θυμώσει και το΄δέχομαι ακόμα και να πλακωθείς στο ξύλο αμα πιάσεις τον άλλο,αλλά ούτε θα τον σκοτώσεις ούτε θα λες τόσο βαριές κουβέντες.Όλα έχουν κάποια όρια.Άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο.Δε σέβεστε τίποτα?Ακόμα και σε πολέμους τους νεκρούς τους σέβονταν.Εκτός απο κάτι απολίτιστους βάρβαρους που τους έκοβαν τα κεφάλια ή τους πέταγαν στα σκυλιά τα πτώματα αντί να τα κηδέψουν.

Καθίστε και σκεφτείτε ποσο βαριά κουβέντα είναι το ''σκατά στον τάφο του'' ή ''να πάθει καρκίνο''.Ειδικά εσείς που λέτε οτι πέθαναν και συγγενείς σας απο τέτοια ασθένεια θα έπρεπε να έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία...
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Οχι λοιπόν ρε παληκάρια,Δε δικαιολογούνται κάποια πράγματα ότι και να σου κάνει ο άλλος.

Δηλαδή σε μια άλλη περίπτωση θα πάρετε και τη δικαιοσύνη στα χέρια σας,θα αποφασίζετε εσείς αν θα πεθάνει κάποιος ή θα ζήσει και πάει λέγοντας.Το μόνο που δείχνετε είναι το χαμηλό σας επίπεδο.Αλλά τι σας λέω τώρα,προφανώς είσαστε απο αυτούς που έχουν τις χριστοπαναγίες έτοιμες σε κάθε περίπτωση και δεν έχουν ιερό και όσιο.

Και όχι,το οτι διαφωνώ μαζί σας και δεν εύχομαι να βρει κηδεία στο σπίτι του,ή να πάθει κάποιος καρκίνο δε σημαίνει οτι δεν έχω κουραστει για να πάρω κάτι.Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά απο τη μια μεριά γιατί δεν έχω λεφτά να τα φτιάξω.

Και με έχουν κλέψει και έχω θυμώσει και το΄δέχομαι ακόμα και να πλακωθείς στο ξύλο αμα πιάσεις τον άλλο,αλλά ούτε θα τον σκοτώσεις ούτε θα λες τόσο βαριές κουβέντες.Όλα έχουν κάποια όρια.Άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο.Δε σέβεστε τίποτα?Ακόμα και σε πολέμους τους νεκρούς τους σέβονταν.Εκτός απο κάτι απολίτιστους βάρβαρους που τους έκοβαν τα κεφάλια ή τους πέταγαν στα σκυλιά τα πτώματα αντί να τα κηδέψουν.

Καθίστε και σκεφτείτε ποσο βαριά κουβέντα είναι το ''σκατά στον τάφο του'' ή ''να πάθει καρκίνο''.Ειδικά εσείς που λέτε οτι πέθαναν και συγγενείς σας απο τέτοια ασθένεια θα έπρεπε να έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία...
    Επιμενω
    Να ψοφησουν ολοι

Ολοι αντιμετωπιζουμε οικονομικα προβληματα, δεν τρεξαμε ομως να γινουμε κλεφτες ουτε εμποροι ναρκωτικων

Μερικοι εχουν βρει την ''ευκολη λυση'', και δεν θα περασει ετσι

Σιγουρα δεν θα εκοβα κεφαλια σε πολεμο
    Θα τα εκοβα ομως σε αυτους, που κανανε το ιδιο

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του
    Τα περι ''συστηματος'' τα ακουω βερεσε

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα οταν το παιδι σου πεσει θυμα βιαστη, να σε δω μετα εσενα ποσο πολιτισμενος θα εισαι

Δεν ξέρω πόσο πολιτισμένος θα είμαι αλλά σίγουρα δε θα τον σκοτώσω ούτε θα εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά του ή κάτι παρόμοιο.Απ'όσο θυμάμαι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και ζούμε σε κοινωνίες που βασίζονται σε νόμους.Το οτι κάποιος είναι ανώμαλος,ψεύτης,κλέφτης ή δολοφόνος σε καμία περίπτωση δε θα με κάνει να γίνω ίδιος με αυτόν.
    Τέλος πάντων,είναι προφανές οτι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μας.

Εσύ αν σου τύχει κάτι(χτύπα ξύλο και μακριά απο μας) θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου,και πιθανόν να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώνεις για ολόκληρη τη ζωή σου(προφανώςδεν είσαι εγκληματίας οπότε αν σκοτώσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής ή για εκδίκηση μετά απο καιρό θα το μετανιώσεις,αφού είσαι καλός άνθρωπος),πρόσθεσε και ποινικές συνέπειες που μπορεί να έχεις,και πίστεψέ με αν είναι κάτι ανεπανόρθωτο όπως είπες(βιασμός ή θάνατος κάποιου) ο πόνος και η θλίψη δε θα φύγουν ποτέ.

Εγώ πάλι θα έχω μόνο τον πόνο και τη θλίψη για το δικό μου άνθρωπο που έπαθε κακό.Ούτε ενοχές,ούτε μπλεξίματα.Το αν θα τιμωρηθει δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.
    Και ας μην παρασυρόμαστε απο αμερικάνικες ταινίες που κλέβουν το σπίτι του ήρωα ή σκοτώνουν την οικογένειά του και αυτός βουτάει ένα όπλο,τους καθαρίζει όλους,δεν τραυματίζεται καν και η αστυνομία του δίνει και παράσημο για τους 50 φόνους που έκανε.
    Στην αληθινή ζωή ή θα σε φάει αυτός,ή κάποιος συνεργός του, ή ακόμα και να τα καταφέρεις θα σε μπαγλαρώσει η αστυνομία αν δεν αποδείξεις οτι ήσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα...

Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε ποστ εδώ μέσα για κάτι παιδιά που πλακώθηκαν με 2 αλλοδαπούς πάνω σε παπάκι.Σίγουρα πριν τον καυγά ήταν σίγουροι οτι θα τους λιάνιζαν.Όταν οι αλλοδαποί όμως έβγαλαν τις σιδερογροθιές δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθαν.Και τους απείλησαν κι απο πάνω οτι θα επιστρέψουν και με παρέα...

Δεν ξέρω πόσο πολιτισμένος θα είμαι αλλά σίγουρα δε θα τον σκοτώσω ούτε θα εύχομαι να πεθάνουν τα παιδιά του ή κάτι παρόμοιο.Απ'όσο θυμάμαι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και ζούμε σε κοινωνίες που βασίζονται σε νόμους.Το οτι κάποιος είναι ανώμαλος,ψεύτης,κλέφτης ή δολοφόνος σε καμία περίπτωση δε θα με κάνει να γίνω ίδιος με αυτόν.
    Τέλος πάντων,είναι προφανές οτι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μας.

Εσύ αν σου τύχει κάτι(χτύπα ξύλο και μακριά απο μας) θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου,και πιθανόν να κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώνεις για ολόκληρη τη ζωή σου(προφανώςδεν είσαι εγκληματίας οπότε αν σκοτώσεις κάποιον εν βρασμώ ψυχής ή για εκδίκηση μετά απο καιρό θα το μετανιώσεις,αφού είσαι καλός άνθρωπος),πρόσθεσε και ποινικές συνέπειες που μπορεί να έχεις,και πίστεψέ με αν είναι κάτι ανεπανόρθωτο όπως είπες(βιασμός ή θάνατος κάποιου) ο πόνος και η θλίψη δε θα φύγουν ποτέ.

Εγώ πάλι θα έχω μόνο τον πόνο και τη θλίψη για το δικό μου άνθρωπο που έπαθε κακό.Ούτε ενοχές,ούτε μπλεξίματα.Το αν θα τιμωρηθει δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.
    Και ας μην παρασυρόμαστε απο αμερικάνικες ταινίες που κλέβουν το σπίτι του ήρωα ή σκοτώνουν την οικογένειά του και αυτός βουτάει ένα όπλο,τους καθαρίζει όλους,δεν τραυματίζεται καν και η αστυνομία του δίνει και παράσημο για τους 50 φόνους που έκανε.
    Στην αληθινή ζωή ή θα σε φάει αυτός,ή κάποιος συνεργός του, ή ακόμα και να τα καταφέρεις θα σε μπαγλαρώσει η αστυνομία αν δεν αποδείξεις οτι ήσουν σε νόμιμη αυτοάμυνα...

Πρόσφατα μάλιστα διάβασα σε ποστ εδώ μέσα για κάτι παιδιά που πλακώθηκαν με 2 αλλοδαπούς πάνω σε παπάκι.Σίγουρα πριν τον καυγά ήταν σίγουροι οτι θα τους λιάνιζαν.Όταν οι αλλοδαποί όμως έβγαλαν τις σιδερογροθιές δεν κατάλαβαν απο που τους ήρθαν.Και τους απείλησαν κι απο πάνω οτι θα επιστρέψουν και με παρέα...
    Αληθεια ποσο πολιτισμενο ειναι να μου κλεβουν τους κοπους μου?
    Ποσο πολιτισμενοι ειναι και οι ιδιοι οι νομοι?

Σε καποια κρατη κοβουν χερια αν κλεψεις

Ποιος ειπε οτι θα εχω επιπτωσεις αν τσακισω κανεναν βραδιατικα,που μου κλεβει την μηχανη, μακρια απο το σπιτι μου και χωρις κανενας να με εχει δει?

Ο νομος της φυσης ειναι ''ή εσυ ή εγω''
    Οι ανθρωποι προσπαθησανε να αλλαξουν αυτον τον κανονα, αλλα απο οτι φαινεται, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εχουν αρνητικοι αποψη
    Επειδη λοιπον αυτοι αποφασισαν να ζησουν εις βαρος εκατομμυριων αλλων, θα πρεπει εγω/εμεις να το υποστουμε?
    Ειναι οι ιδιοι που μας περνουν την θεση στην ουρα της τραπεζας, μα κλεβουν την θεση παρκινγκ με το ετσι θελω, μας πετανε τα σκουπιδια τους μπροστα απο την πορτα μας, κτλ.
    Εως ποτε αυτοι θα χαιρονται και εγω θα κλαιω?

Αν δεν κανουμε κατι απο μονοι μας, δεν αλλαζει τιποτα, ακομα κατω απο τους Τουρκους θα ειμασταν
    Αν περιμενουμε απο την πολιτεια....

ΕΜΕΙΣ ειμαστε η πολιτεια!

Μα με παρεξήγησες.Δεν είπα να μην κάνουμε τίποτα απολύτως και να τα περιμένουμε όλα απο το κράτος και την πολιτεία.Απλά να μην υπερβαίνουμε κάποια όρια.

Αμα τον πιάσεις και είσαι μόνος σου δείρτον,αλλά δε θα κάτσεις να τον σκοτώσεις κι όλας!Αν σου κλέψει κάποιος τη μηχανή και μάθεις ποιός είναι τι θα κάνεις?Θα πας να τον δείρεις,θα πάρεις την αστυνομία ή θα του σκοτώσεις κανα συγγενή?Προφανώς θα πάρεις την αστυνομία.(άντε και ρίξτου και καμιά ψιλή να σε θυμάται)

Εκεί ήταν η ένστασή μου εμένα.Είπε το παληκάρι οτι του έκλεψαν τη μηχανή.Και μερικοί αρχίσατε να λέτε για θανάτους και αλλα τέτοια.Δηλαδή αν χτύπα ξύλο έβγαινε κάποιος και έλεγε οτι σκοτώσανε κάποιο γνωστό του τι θα έπρεπε να πείτε τότε?Να τον σταυρώσουνε?Έτσι για να υποφέρει κι όλας όπως είπε κάποιος?

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Πάντως εγώ καμιά 'ψιλή' του την έριχνα ευχαρίστως.......
    Χα! Το πήρα το μωρό...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .......

Αν (χτύπα ξύλο) σου κλέψουνε την μηχανή, έλα να μας πει πόσο χαρούμενος θα είσαι.

Επίσης, αν την χρωστάς κιόλας, πες μας σε ποιο κέντρο θα πας να το γιορτάσεις.

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι το φυσάς αφού μας αποκαλείς "δουλευταράδες" όλους συλήβδην, δεν παίρνεις μια GSR Στον φιλο greodim;

Μέχρι τότε κάνε μας την χάρη κι ασχολήσου με το δικό σου επίπεδο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πολύ σκληροί είσαστε ρε μάγκες και ρίχνετε έτσι κατάρες...

Προφανώς δεν έχετε κανένα συγγενή με καρκίνο ή να πέθανε κάποιος γνωστός σας και μιλάτε έτσι...

Άκου σκατά στον τάφο τους και να βρούνε κηδεία σπίτι τους...

Δηλαδή ρε σκατόμαγκες αν κλέψει ας πούμε ο αδερφός σας κάτι θα σας άρεσε να πεθάνει η μάνα σας ή ο πατέρας σας?

Άει σιχτίρ πια...δεν έχετε ιερό και όσιο...τα έχετε ισοπεδώσει όλα...

Εξισώνετε το κλέψιμο( όσο οδυνηρό και κατακριτέο κι αν είναι) με ευχές να πεθάνει κάποιος...

Υπάνθρωποι...
    Πας καλα ρε?
    Αντε μπραβο πεταει ο καθενας απο μια μαλακια για να το παιξει και καλα διαφορετικος.
    Αν χρειαζεται λεφτα να παει να δουλεψει.Δεν με νοιαζει.Και μην ακουω μαλακιες οτι και καλα δεν βρησκεις δουλεια.
    ΚΑι στο κατω κατω ρε μαγκα τι σκατα ειμαι εγω να μου παρουν την μηχανη?Που εφτυσα αιμα για να την παρω?Αντε μπραβο,τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.
    Αν εχει αρρωστο παιδι να βρει λεφτα με νομιμο τροπο.Ακους εκει υπανθρωπος επειδη εβρισα καποιον που εκλεψε μηχανη.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛι.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Retired Rider Το avatar του/της 675
    ρε παιδια πραγματικα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω θρεντ και να λενε για κλοπες μοτοσυκλετας... δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα πραγματικα μπορω να φανταστω πως ειναι να σου παιρνουν ενα μερος του εαυτου σου...απλα δεν μπορω ν ακουω συνεχεια για κλοπες εχω αρχισει να απογοητευομαι
    δεν μπορει ....ρε γμτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    ρε παιδια πραγματικα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω θρεντ και να λενε για κλοπες μοτοσυκλετας... δεν εχω μοτοσυκλετα αλλα πραγματικα μπορω να φανταστω πως ειναι να σου παιρνουν ενα μερος του εαυτου σου...απλα δεν μπορω ν ακουω συνεχεια για κλοπες εχω αρχισει να απογοητευομαι
    δεν μπορει ....ρε γμτ
    Σωπα ρε.
    Εδω υπαρχει λογος λεμε που τις κλεβουν.
    Μπαινω στο merge...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Πας καλα ρε?
    Αντε μπραβο πεταει ο καθενας απο μια μαλακια για να το παιξει και καλα διαφορετικος.
    Αν χρειαζεται λεφτα να παει να δουλεψει.Δεν με νοιαζει.Και μην ακουω μαλακιες οτι και καλα δεν βρησκεις δουλεια.
    ΚΑι στο κατω κατω ρε μαγκα τι σκατα ειμαι εγω να μου παρουν την μηχανη?Που εφτυσα αιμα για να την παρω?Αντε μπραβο,τα εχουμε ισοπεδωσει ολα.
    Αν εχει αρρωστο παιδι να βρει λεφτα με νομιμο τροπο.Ακους εκει υπανθρωπος επειδη εβρισα καποιον που εκλεψε μηχανη.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛι.
    Συμφωνω βρε Γιωργο αλλα βριζοντας κλπ δεν κερδιζεις κατι..
    Ουτε καν ξεθυμαινεις αφου τα γραφεις, δεν τα φωναζεις για να σου φυγουν τα νευρα..
    Βριζοντας το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις απο το επιπεδο σου στο επιπεδο του κλεφτη που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν προκειμενου να επιβιωσει με τον ευκολο τροπο..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Συμφωνω βρε Γιωργο αλλα βριζοντας κλπ δεν κερδιζεις κατι..
    Ουτε καν ξεθυμαινεις αφου τα γραφεις, δεν τα φωναζεις για να σου φυγουν τα νευρα..
    Βριζοντας το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις απο το επιπεδο σου στο επιπεδο του κλεφτη που δεν σεβεται τιποτα και κανεναν προκειμενου να επιβιωσει με τον ευκολο τροπο..

Δεν ειναι το ιδιο ρε συ Νικο.
    Οταν διαβαζεις παντου για κλοπες...οταν καταλαβαινεις τι μπορει να εχει περασει ο αλλος για να καταφερει να παρει την μηχανη του,καποια στιγμη αγανακτεις.Και βριζεις και φωναζεις και κανεις και χιλια δυο αλλα πραματα.Ναι η παραπανω βρισια μπορει να ειναι βαρια αλλα φιλαρακι κατα την ταπεινη μου αποψη δεν επεσα καθολου στο επιπεδο του κλεφτη...
    Μπαινω στο merge...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Και συγγενείς με καρκίνο έχουμε και είχαμε και φίλους έχουμε χάσει και συγγενείς έχουμε χάσει.Αν κλέψει ο αδερφός μου συγκεκριμένα θα τον βαρέσω όχι σαν να είναι αδερφός μου αλλά σαν να είναι ένας οποιοσδήποτε κλέφτης.Αν εσένα σου κλέψουν την μηχανή να δούμε πόσο "υπάνθρωπος" μπορείς να γίνεις.Κάποιος που δεν σέβεται την περιουσία και τον κόπο του αλλουνού,κάποιος που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καταστρέφει τους κόπους μηνών και ίσως και χρόνων δεν αξίζει κανέναν σεβασμό.Ούτε αυτός αλλά ούτε και το σπίτι που τον ανέθρεψε και τον μεγάλωσε.Εσύ αν πιάσεις κάποιον να σου κλέβει το μηχανάκι άνοιξε κουβέντα μαζί του και εξέθεσε του τις απόψεις σου περί παραβίασης της ιδιοκτησίας,περί κλοπής κτλ.Εγώ απλά θα τον τσακίσω στο ξύλο.Μάλλον επειδή είμαι υπάνθρωπος...

+100000000000000
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Όχι. Δεν είμαι άνθρωπος της βίας, ούτε χριστοπαναγίες ρίχνω έτσι για πλάκα και 1ο συγγενή εχω 'χάσει απο καρκίνο και ξέρω πως είναι

...αλλα: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    ...αλλα: ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!
    +1
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bye Bye Champions Leage
    από native στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 10:57
  2. ... bye- bye Federico
    από dessert στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 08:38