Σιγά ρε δουλευταράδες όλοι.Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...
Οχι λοιπόν ρε παληκάρια,Δε δικαιολογούνται κάποια πράγματα ότι και να σου κάνει ο άλλος.
Δηλαδή σε μια άλλη περίπτωση θα πάρετε και τη δικαιοσύνη στα χέρια σας,θα αποφασίζετε εσείς αν θα πεθάνει κάποιος ή θα ζήσει και πάει λέγοντας.Το μόνο που δείχνετε είναι το χαμηλό σας επίπεδο.Αλλά τι σας λέω τώρα,προφανώς είσαστε απο αυτούς που έχουν τις χριστοπαναγίες έτοιμες σε κάθε περίπτωση και δεν έχουν ιερό και όσιο.
Και όχι,το οτι διαφωνώ μαζί σας και δεν εύχομαι να βρει κηδεία στο σπίτι του,ή να πάθει κάποιος καρκίνο δε σημαίνει οτι δεν έχω κουραστει για να πάρω κάτι.Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με σπασμένα πλαστικά απο τη μια μεριά γιατί δεν έχω λεφτά να τα φτιάξω.
Και με έχουν κλέψει και έχω θυμώσει και το΄δέχομαι ακόμα και να πλακωθείς στο ξύλο αμα πιάσεις τον άλλο,αλλά ούτε θα τον σκοτώσεις ούτε θα λες τόσο βαριές κουβέντες.Όλα έχουν κάποια όρια.Άνθρωποι είμαστε ρε γαμώτο.Δε σέβεστε τίποτα?Ακόμα και σε πολέμους τους νεκρούς τους σέβονταν.Εκτός απο κάτι απολίτιστους βάρβαρους που τους έκοβαν τα κεφάλια ή τους πέταγαν στα σκυλιά τα πτώματα αντί να τα κηδέψουν.
Καθίστε και σκεφτείτε ποσο βαριά κουβέντα είναι το ''σκατά στον τάφο του'' ή ''να πάθει καρκίνο''.Ειδικά εσείς που λέτε οτι πέθαναν και συγγενείς σας απο τέτοια ασθένεια θα έπρεπε να έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία...