Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Kok

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Re: Kok

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Καλά , καλά Τασιούλη...

Εχθές στην ευθεία της Βάρκιζας προς Βάρκιζα σε γνωστό..

Κλήση για όριο ταχύτητας, πήγαινε με 93χαω ενώ το 'όργανο' ισχυρίσθη ότι έχει ταμπέλα με όριο 50.
    Το έκανε 88 για να μην πάει αυτόφωρο.

Όσοι ξέρουν το σημείο καταλαβαίνουν.
    Επίσης πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι έχουν βγει για 'προπόνηση' απο χθές - προχθές για το ματς που αρχίζει αύριο.....

Το μάτς; Ποιό; Αυτό;

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τα νέα πρόστιμα..

Για μένα είναι καθαρά εισπρακτικά (δε θα κάτσω να το αναλύσω πάλι) ,και συμφωνώ με κάποιους που είπαν οτι τα υπέρογκα πρόστιμα δεν είναι λύση..Γι'αυτούς που τα θέσπισαν μ'ένα σμπάρο 2 τριγόνια..Και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι βρήκαν τη λύση είναι και θα πολλαπλασιαστούν τα έσοδα..Και θα κοιμηθούν ήσυχοι πολλά βράδια ακόμα..έβαλαν την κοτρώνα τους για να σώσουν τον τόπο..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ (τουλάχιστον)..
    +1000

Τα είπες ολα ρε φίλε!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
    +++100000 σε ολα τα παραπανω αλλα......
    τους ανθρωπους που ανεφερες παραπανω τους εκλεγουμε "εμεις"
    (τωρα, το εαν "ανηκουμε" στο αλλο 50 τοις εκατο που δεν τους ψηφησε, περαστικα μας )
    πες μου εσυ ενα τροπο να "βαλεις μυαλο" σε ανθρωπο καποιας ηλικιας με μια κανονικη δουλιτσα...
    με δεδομενο παντα οτι αυτος ο ανθρωπος, εχει ειδη κριθει ικανος να οδηγει μηχανη-αυτ/το κτλ...

Το ποιούς ψηφίζουμε και ποιούς τρώμε στην μάπα και γιατί, είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία
    Ο τρόπος είναι μόνο ένας, εκπαίδευση ουσιαστική, και το παράδειγμα να δίνεται από όλους ανεξαιρέτως, κοινωνικής, πολιτικής ή οποιασδήποτε άλλης θέσης. Η τροχαία να προσφέρει παραγματικά κοινωνικό έργο και όχι να λειτουργεί σαν ορντινάτσα, ανοίγοντας τους δρόμους για να περάσει ο "εκάστοτε", που είναι πολύ "σημαντικότερος", από τον απλό πολίτη.
    Ξέρεις πόση ώρα τυχαίνει να περιμένουν όρθιοι οι πεζοί, θέλοντας να διασχίσουν μια διάβαση, επειδή ο "κοινωνικά" σκεπτόμενος τροχονόμος, έχει ανοίξει το ρεύμα μέχρι να περάσει ο "οποιοσδήποτε"?
    Όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα, γιατί να μην τα γράψεις και εσύ και εγώ και όλοι μας στα π@π@ρι@ μας?
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος
    Τυχαινει να συχναζω σε καφε οπου συχναζουν μπατσοι ( τροχονομοι και μη) απο τους οποιους οι μισοι ειναι φιλοι απο παλια ( οποτε μπορω να τους πρηζω ανετα). Χθες αναφερα τα προστιμα και υστερα απο συζητηση τριωρου κατεληξα στα εξης

Οι μισοι μπατσοι θα το σκεφτουν πολλοι να κοψουν κληση επειδη θεωρουν τα ποσα οντως υπερογκα.

Αν ο εκαστοτε μπατσος θελει να κοψει κληση, θα βρει κατι να γραψει ( μου εφεραν ως παραδειγμα τα παπουτσια που φοραγα -σανδαλοπαντοφλα η οποια προφανως απαγορευεται- δεν θα αναφερθω καν στο σκηνικο που μου περιεγραψαν, μπατσο να μετραει το υψος τακουνιου 'εργαζομενης σε μπαρ' με μεζουρα).

Ολοι συμφωνουν πως ειναι θεμα παιδειας.

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Ο νεος ΚΟΚ λέει πως για κάποιον που οδηγελι χωρίς δίπλωμα το πρόστιμο είναι απο1 εως 12 μήνες....

και ποιος το καθορίζει το αν θα είναι 1 η 12 μήνες;;;

εγώ θέλω να είναι 1 μήνα...έχω το δικαίωμα να διαλέξω;;;
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    Ο νεος ΚΟΚ λέει πως για κάποιον που οδηγελι χωρίς δίπλωμα το πρόστιμο είναι απο1 εως 12 μήνες....

και ποιος το καθορίζει το αν θα είναι 1 η 12 μήνες;;;

εγώ θέλω να είναι 1 μήνα...έχω το δικαίωμα να διαλέξω;;;
    προφανώς δεν το αποφασίζεις εσύ

εξαρτάται από την επιείκια του δικαστή, το αν έχεις μεταμελήσει, αν το ερμής είναι ανάδρομος και αν πετουν χαμηλά τα πουλιά... :rotflmao:
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Καλή ερώτηση...

Έχω δει να σταματάνε μηχανάκι όπου ο συνεπιβάτης δε φορούσε κράνος, αλλά δεν ξέρω αν τους γράψανε ή κάναν απλά σύσταση ή λήταν για άλλο λόγο... Από αύριο θα δούμε.

Είναι ορθό βέβαια να φορά και ο συνεπιβάτης κράνος αφού κινδυνεύει το ίδιο με τον οδηγό σε περίπτωση πτώσης. Προκύπτουν όμως και πράκτικά ζητήματα γιατί το κράνος δεν είναι αξεσουάρ ενσωματωμένο όπως οι ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα. Αν σε παρακαλέσει κάποιος γνωστός/άγνωστος να τον μεταφέρεις κάπου και δεν έχεις μαζί δεύτερο κράνος τι κάνεις; Κανονικά δεν πρέπει να τον πάρεις. Μήπως να του πληρώσεις και το ταξί;
    το θέμα με το κράνος ειναι οτι δεν μπορείς να κουβαλάς πάντα μαζί ενα μηπως και χρειαστεί να μεταφέρεις κάποιον....
    ακομα και αν κουβαλας δευτερο κρανος πως ξερει οτι θα ταιριαζει στην κεφαλατου άλλου??
    ή μηπως πρεπει να κουβαλάω 6 κράνη μαζί μου απο XS εως XL?????????
    εκτός να το ζήτημα ειναι τυπικό κ πρεπει να φοράει ο πίσω κράνος άσχετα αν τον προστατεύει ή οχι.....
    αυτά πιστεύω πρεπει να τα σκεφτει ο νομοθέτης....

ας πούμε πως εξαιρεί τους επαγγελματίες απο τη ζώνη ασφαλείας???το άκουσα κ καραφλιασα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ας πούμε πως εξαιρεί τους επαγγελματίες απο τη ζώνη ασφαλείας???το άκουσα κ καραφλιασα....
    καλά, άλλο και αυτό. όπως επίσης ότι το σύνολο βαθμών του point system, μηδενίζεται στην διετία για τους επαγγελματίες και για τους ιδιώτες στα 3 χρόνια. μήπως λόγω μεγάλων ωραρίων στους δρόμους και κατά συνέπεια πιο επηρρεπείς στις παραβάσεις... να μήν χάνουν και το δίπλωμα τους οι άνθρωποι για μερικές απροσεξίες τις στιγμής...

βρε ούστ από δω :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    καλά, άλλο και αυτό. όπως επίσης ότι το σύνολο βαθμών του point system, μηδενίζεται στην διετία για τους επαγγελματίες και για τους ιδιώτες στα 3 χρόνια. μήπως λόγω μεγάλων ωραρίων στους δρόμους και κατά συνέπεια πιο επηρρεπείς στις παραβάσεις... να μήν χάνουν και το δίπλωμα τους οι άνθρωποι για μερικές απροσεξίες τις στιγμής...

βρε ούστ από δω :a37:
    θα μπορούσαν να μην έχουν point system για τους επαγγελματιες σε ορισμένες παραβάσεις που δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή άλλων, όπως η ζώνη, η παραβίαση λεωφορειόδρομων κτλ...όχι να διαγράφονται νωρίτερα οι πόντοι....
    οι παραβάσεις που συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μάλλον θα έπρεπε να παραγράφονται σε περισσότερα χρόνια για τους επαγγελματίες.....μιας και ειναι η δουλειά τους .....
    αλλα μάλλον δεν κοιτάνε το νόημα των νόμων, αλλά τους χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τα δημόσια έσοδα......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    θα μπορούσαν να μην έχουν point system για τους επαγγελματιες σε ορισμένες παραβάσεις που δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή άλλων, όπως η ζώνη, η παραβίαση λεωφορειόδρομων κτλ...όχι να διαγράφονται νωρίτερα οι πόντοι....
    οι παραβάσεις που συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μάλλον θα έπρεπε να παραγράφονται σε περισσότερα χρόνια για τους επαγγελματίες.....μιας και ειναι η δουλειά τους .....
    αλλα μάλλον δεν κοιτάνε το νόημα των νόμων, αλλά τους χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τα δημόσια έσοδα......
    φισικά θα πρέπει να παραγράφονται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. κοινή λογική είναι. αλλά ψαξε να βρείς τώρα τα διάφορα συμφέροντα...

όσον αφορά το θέμα της ζώνης (και του κράνους), αν και δεν πάω ούτε μέτρο χωρίς το κράνος, με βρίσκει αντίθετο. βέβαια, αν θέλουμε να λεγόμαστε κράτος πρόνοιας, θα πρέπει να μεριμνούν και για την επιβολή του. και δε νομίζω ότι θα πρέπει να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση οι επαγγελματίες. δλδ, οι νεκροί επαγγελματίες (στέκει αυτο?? ), δεν προσμετρούνται στο σύνολο των νεκρών από τροχαία??...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia

Αν ο εκαστοτε μπατσος θελει να κοψει κληση, θα βρει κατι να γραψει ( μου εφεραν ως παραδειγμα τα παπουτσια που φοραγα -σανδαλοπαντοφλα η οποια προφανως απαγορευεται- δεν θα αναφερθω καν στο σκηνικο που μου περιεγραψαν, μπατσο να μετραει το υψος τακουνιου 'εργαζομενης σε μπαρ' με μεζουρα).
    Όπα εδώ μας πιάνεις αδιάβαστους... απαγορεύει ο νέος Κ.Ο.Κ. τα ψηλά τακούνια στις μπαργουϊμεν;;;; Ή μόνο σε όσες οσηγούν μηχανή;

Άκουσον άκουσον...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. skepseis gia ton neo kok...
    από sonic22 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 20:54
  2. KOK (NEOS-PALIOS-PALIOTEROS)...otan mas enoxlei mia tsouknida..apla thn koureuoume!!!
    από Pardalotzatziki στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 20:39
  3. kok
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:43
  4. erotisi peri kok
    από transalper600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 11:07
  5. Kok