Την σωστή παιδεία την παίρνεις απο το σπίτι και την οικογενεια σου....οχι απο τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.
Για να τελειωνει η καραμελα του οτι παντα καποιος αλλος φταιει.
![]()
Την σωστή παιδεία την παίρνεις απο το σπίτι και την οικογενεια σου....οχι απο τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.
![]()
+750Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν έγραφαν και αυτούς που φοράνε κράνος χωρίς πιστοποίηση θα ήταν καλύτερα τα πράγματα![]()
Ο ΚΟΚ αναφέρει στο πρόστιμο και τα κράνη που δεν έχουν προδιαγραφές!!!!
Σε γράφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Σαφώς και όχι...........................
Γιατί οι γονείς, κατά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό, αναπόφεκτα έχουν την 80'ς χαλαρή ιδεολογία και παιδεία (εκτός εξαιρεσεων βέβαια) ...........
Έστι, η "δεύτερη" παιδεία που είναι το σχολείο, έχει καθήκον να κάνει το παιδί ΑΝΘΡΩΠΟ για να συνυπάρξει σωστά στην κοινωνία, και όχι ΖΩΟ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΜΟΔΑΤΟ, ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΚΟ ΦΡΑΠΕΔΙΕΡΗ....................................
θεωρία vs πράξη :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Ο ΚΟΚ αναφέρει στο πρόστοιμο και τα ΜΗ έχοντα προδιαγραφές κράνη!!!!
Σε γράφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
το θέμα ειναι οτι γράφουν για κράνος ΚΑΙ τον συνεπιβάτη ΚΑΙ τον αναβάτη που ισως ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ!!!!
Δλδλ ή δεν πρέπει να πέρνουμε άθρωπο απο τον δρόμο αν κουτουλίσουμε κάποιον γνωστό μας τυχαία, ή να κουβαλάμε 2ο κράνος!!!!! Τι νομίζουν οτι ειναι τα μηχανάκια? Αμάξια που εχουν τις ζώνες ασφαλείας ούτος ή άλλος μέσα? Και σε αυτά ακόμα...σε γράφουν αν δεν μεριμνίσεις να φορέσουν οι επιβάτες ζώνες κι ας φοράς εσυ! ΧΑΜΟΣ!
CALCULATOR ISLAND
Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Υποθέτω πως στα κράτη τα οποία αναφέρεσαι δεν έχεις δει ούτε λακκούβες, ούτε πολιτικάκηδες ξεκράνωτους ή χωρίς ζώνες ασφαλείας κλπ. κλπ.![]()
Και το κράνος φορολογείται με φόρο πολυτελείας (αν δεν κάνω λάθος 26%)....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.......................
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...................
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ 100%....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Επειδή οι δρόμοι είναι χάλια, η σήμανση άχρηστη και η κυβέρνηση μας τα παίρνει εμείς θα πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς κράνος / ζώνη, να μιλάμε στο τηλέφωνο και να παραβιάζουμε τα STOP και τα κόκκινα;![]()
ΟΧΙ........ θα έπρεπε απλά να πληρώνουμε μικρότερα πρόστιμα........
+755Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Μα δεν πληρώνουμε πρόστιμα αν είμαστε νόμιμοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
δε τα λες καλα φιλε μου...αν νομιζεις οτι το κανουν για να στα παιρνουν (μονο)
τοτε θα επρεπε να προτεινεις να παιρνουν αυτοκινητα/μηχανες/διπλωματα/κρατηση κ αλλα τετοια...
εαν επερνες αλλα 5-10 χιλιαρικα κ αρα τα προστιμα -αναλογικα- ηταν μικρα για την τσεπη σου
τοτε θα την εκανες πιο ευκολα με κοκκινο?
και στην τελικη..
αν δεν εχεις σκοπο να τα κανεις ολα αυτα τα ομορφα ( κοκκιναστοπ κλπ ) δεν σε αφορα τι προστιμο θα βαλουν....
μηπως ψαχνεις παραθυρακι για την κανεις ?( οχι εσυ συγκεκριμενα...)
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Πολυ γουσταρω τον νεο ΚΟΚ![]()
Σημερα στο λιγο που εχω κυκλοφορησει οι 9/10 φοραγανε ζωνη και κρανος ολοι οσοι ειδα![]()
Ελπιζω να μην σταματησουνε στον μηνα...Αντε να σφιξουν λιγο οι κωλοι καποιον νεοελληνων πιλοτων![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...................
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ 100%....................
αχα...τόοοοοοοοοσο νόμιμος.
Αμα σε σταματήσει κανένας "βρωμόμπατσος" που λες....με καμια σφαιρα....μην παραπονεθείς μετά.
Δλδ....να κάνουμε παρανομίες....να περναμε και κανα κοκκινο ρε παιδακι μου
αλλα να μην μας στοιχίζει τόσο ακριβα...ντροπή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ...
δε τα λες καλα φιλε μου...αν νομιζεις οτι το κανουν για να στα παιρνουν (μονο)
τοτε θα επρεπε να προτεινεις να παιρνουν αυτοκινητα/μηχανες/διπλωματα/κρατηση κ αλλα τετοια...
εαν επερνες αλλα 5-10 χιλιαρικα κ αρα τα προστιμα -αναλογικα- ηταν μικρα για την τσεπη σου
τοτε θα την εκανες πιο ευκολα με κοκκινο?
και στην τελικη..
αν δεν εχεις σκοπο να τα κανεις ολα αυτα τα ομορφα ( κοκκιναστοπ κλπ ) δεν σε αφορα τι προστιμο θα βαλουν....
μηπως ψαχνεις παραθυρακι για την κανεις ?( οχι εσυ συγκεκριμενα...)
+10000