Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 149

Θέμα: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Oso megalonei o anthrwpos parakseneyei ayto kserw egw.Palia kai egw eixa papi me sebring kai eniote mpouri sompas kai goustara.Twra pernaei kanena papaki me eksatmisi kai mou spaei ta neyra.Twra akouw kanena 2kylindro me tipota remus kai lew ti wraios hxos einai aytos meta apo 10 xronia tha mou thn spane kai ayta.Etsi paei ti na kanoume.
    λογικο ειναι....

Kι ομως, υπαρχει και η Νεμεσις...

Ενα βραδυ , καλοκαιρακι πριν 3-4 χρονια, ηταν δεν ηταν 4 το πρωι, περνανε 2 παπιες (διχρονέ) με τα αναλογα ανηλικα πανω, αναποδα την ανηφορα-μονοδρομο εξω απο το σπιτι. Χτισμενος ο δρομος αριστερα δεξια, εντονο το φαινομενο αντιχησης, πεταγομαι απο τον υπνο σκεπτομενος "Αμαν, μπηκε ο Τζεισον μεσα!!"

Μετα τα απαραιτητα καντιλια και καταρες απο το μπαλκονι, τα πιτσιρικια αποφασισαν να κανουν αναστροφη και να ξαναπερασουν για σπασιμο... Κατηφορα αυτη τη φορα, τσιτα το γκαζι, ξεχυθηκαν 10 και 10 αλογα στον κατηφορο, παρτη τη μαμακια απο τον ενα, για να μην τον παρει αμπαριζα, ο αλλος κανει ελιγμο, ξαπλωνει την παπια, συρεται για καμια 10αρια μετρα, και ο παπιος συνεχιζει μονος του με κατευθυνση τον εκ κατασκευης του τελικο του προορισμο...

ΜΠΑΜ! Πανω σε καδο σκουπιδιων... Μενου καπελο ο παπιος, κλαμα το τζοβενο, και εγω να κοιταζω τον ουρανο και με υφος της επικαιρης τοτε διαφημισης Πολο να λεω: "Σ'ευχαριστω!"

ΥΓ. Και εχω γεννηθει Δευτερα...

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Kι ομως, υπαρχει και η Νεμεσις...

Ενα βραδυ , καλοκαιρακι πριν 3-4 χρονια, ηταν δεν ηταν 4 το πρωι, περνανε 2 παπιες (διχρονέ) με τα αναλογα ανηλικα πανω, αναποδα την ανηφορα-μονοδρομο εξω απο το σπιτι. Χτισμενος ο δρομος αριστερα δεξια, εντονο το φαινομενο αντιχησης, πεταγομαι απο τον υπνο σκεπτομενος "Αμαν, μπηκε ο Τζεισον μεσα!!"

Μετα τα απαραιτητα καντιλια και καταρες απο το μπαλκονι, τα πιτσιρικια αποφασισαν να κανουν αναστροφη και να ξαναπερασουν για σπασιμο... Κατηφορα αυτη τη φορα, τσιτα το γκαζι, ξεχυθηκαν 10 και 10 αλογα στον κατηφορο, παρτη τη μαμακια απο τον ενα, για να μην τον παρει αμπαριζα, ο αλλος κανει ελιγμο, ξαπλωνει την παπια, συρεται για καμια 10αρια μετρα, και ο παπιος συνεχιζει μονος του με κατευθυνση τον εκ κατασκευης του τελικο του προορισμο...

ΜΠΑΜ! Πανω σε καδο σκουπιδιων... Μενου καπελο ο παπιος, κλαμα το τζοβενο, και εγω να κοιταζω τον ουρανο και με υφος της επικαιρης τοτε διαφημισης Πολο να λεω: "Σ'ευχαριστω!"

ΥΓ. Και εχω γεννηθει Δευτερα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγραψες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα ακομα κι εγω που εχω κανει παρομοιες μ@λ@κιες θα το φχαριστιομουν και θα ελιωνα στο γελιο με τα ιδια μ τα χαλια

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    ....περνω το αιμα μου πισω και ολες τις πολυτιμες ωρες υπνου που καθε βραδυ χανω εξ'αιτιας σας

και εξ'αιτιας των κωλο-εξατμισεων που βαζετε στα κωλοπαπακια σας για να τα κανετε απο 7 αλογα 10....

απο αυριο λοιπον κωλοπαιδα που δεν εχετε τιποτα καλυτερο να κανετε απο το να παιζετε γκαζιες 4 το πρωι και να σηκωνετε ολοκληρες γειτονιες ,μωρα και ηλικιωμενους στο ποδι...

μπαινει στην μπαγκαζιερα της μηχανης φιαλη με αφρο πολυουρεθανης η οποια θα προοριζεται για τις κωλοεξατμισεις και τους κωλοπυροσωληνες των κωλοπαπακιων σας...

να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος καθικια του κερατα οταν θα πατε να βαλετε μπρος τις πηγες ηχορυπανσης που καβαλατε και θα βρεθειτε να αναρωτιεστε τι σκατα ειναι αυτο το πραγμα μεσα στην εξατμιση...

ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ . ΤΕΛΟΣ

Modenas Kriss 125

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Γιατί ρε χούλιε θα έχει και δίκιο από πάνω; Και κερατάδες και δαρμένοι όσοι χάνουμε τον ύπνο μας;
    Σωστός!

Αν και παπάρας με aftermarket εξάτμιση προσπαθώ να πηγαίνω οσο πιο σιγά μπορώ μέσα απο πολυπληθείς δρόμους για να μην ενοχλώ.

Είπαμε: καλό το γκάζι αλλα σεβασμός ρε φούστη μου στον αλλο που έχει μωρό ή για οποιοδήποτε λόγο δεν κοιμήθηκε στην ώρα του (23:00-07:00 ωράριο).

Ειδικά αυτά τα μλκστήρια που το κάνουνε επίτηδες κατα τις 01:00, 02:00 ή και πολύ αργότερα είναι για πολύ
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    liakare τι περιοχη μενεις κ που κινεισαι για να μην περασω?
    Απ' τα Χανιά;

Α ok, δικός μας είναι αλλα έχει δίκιο. Γίνεται της φουστάνας κάθε βράδυ, ειδικά στο κέντρο (βλ. Αγορά).

liakare όρμα τους!!!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Απ' τα Χανιά;
    Ο makis έχει μια power εξάτμιση στο παπί, ξέρω και που μένει

Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Prosexe omos giati ean se petyxei kanas pitsirikas me thn polyourethani sto xeri skymeno sto papi toy....... tha sou perasei to potamoploio kolaro, kai tha exei kai dikio leme

Θα πεθάνω.....:rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Re: Re: Re: Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Βγαίνει και σε φιάλη τώρα ο afro???

Την γ@μήσ@με!

φτάνει! φτάνει! :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    << Ο τιμωρος με την πολυουραιθανη >>

:rotflmao: :rotflmao:

Θα ηταν πολυ καλη βιντεοταινια λοου μπατζετ... Μονο ενα σπρευ, μια βαραντερο και ο ηρωας ντυμενος ετσι....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	captain-afro-2.gif 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	19,1 KB 
ID:	91802
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

in standby mode Το avatar του/της liakaros

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Prosexe omos giati ean se petyxei kanas pitsirikas me thn polyourethani sto xeri skymeno sto papi toy....... tha sou perasei to potamoploio kolaro, kai tha exei kai dikio leme

Μπα χλωμο το κοβω....απλως για να μην τους περασω εγω καποια στιγμη τα παπακια κολαρο και

εχω τρεχαματα με τους γονεις τους αστυνομιες κλπ κλπ προτιμησα να καταφυγω σε αυτην την λυση...

α και κατι αλλο...ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να προσέξεις μόνο, τωρα που είναι καλοκαίρι..... λόγω ζέστης....... μην σκάσει η φιάλη με την πολυουρεθάνη..... και κάνει την μαλακία που καβαλάς έργο τέχνης..... (μ@υνί δλδ - για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών)

Α κι εκείνο το κολάρο που λέει ο Julius..... μπορεί να πάρει κι άλλες μορφές... που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.

Οπότε, συνιστώ ψυχραιμία
    Και να σκασει μεσα στην μπαγκαζιερα θα σκασει...αρα στα απαυτα μου θα παρω αλλη, αλλα και την

μηχανη να κανει μπουρδελο χεστηκα οτι και να γινει φτιαζει...

Οσο για το αλλο που αναφερεις(το κολαρο) οπως ειπα και στον φιλο julius χλωμο το κοβω...απλως

καταφευγω σε τετοιες λυσεις γιατι δεν ειμαι σε θεση για τρεχαματα με γονεις και αλλες τετοιες μαλακιες

Re: Re: Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

giati gia ton thorivo yparxei h timoria toy NOMOU kai MONO

ean se piaso gia opoiodipote logo epano sthn PERIOUSIA MOU na vazeis xeri, tha sou adiaso thn fiali me ton afro se opoia tripa sou vro eykairh.

opote anti na kanoume malakies me thn periousia ton allon kalytera na paroume thlefono sthn troxaia

Και ξαναλεω...ο καθενας καλο θα ειναι να προσεχει τις δικες του τρυπες γιατι οπως εχω βαρεθει να

λεω...ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ... οσο για την αστυνομια φιλε julius ξερεις πολυ καλα οτι ουτε θα ενδιαφερθει

να ερθει αλλα εστω και οτι το κανει οι ταραξιες θα βρισκοντε πολυ μακρια μεχρι να ερθει...

Υ.Γ δεν συνηθιζω να χαλαω ξενες περιουσιες και ουτε θα μου αρεσε να μου κανουν κατι τετοιο, αλλα εγω φιλε μου δεν προκαλεσα ποτε κανεναν ουτε και ενοχλησα, οσο και αν με επερνε και με περνει να το κανω...

Re: Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    +1

Ποιος απο αυτους που κραζουν σημερα δεν ειχε παπακι με Sebring i Motosport???
    Εγω φιλε μου δεν ειχα...ενα κωλο-typhoon 50αρακι ειχα...

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Re: Re: Re: ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    ...ενα κωλο-typhoon 50αρακι ειχα...
    εμ, από εκεί σου έμεινε η εμπάθεια με τις εξαγωγές και τις εξατμίσεις...

no offense, e?

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυριο Κυριακη 12-7 εχουμε τιποτες για τσαρκα απο Αθηνα ???
    από kouremenos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2009, 21:55
  2. Από αύριο βαρκάρης...
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 12:59
  3. Καλημερα τελος καλοκαιριου 30 αυγουστου απο αυριο χειμωνας !
    από tifoefs στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 20:06
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας