Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
    Δεν ξερω, καλυτερα να ξεσκιστω για κατι δικο μου παρα να τρεχω για αλλους και να τους κανω πλουσιους χωρις αντικρησμα.
    +100000
    αλλά και αυτό στην Ελλάδα ειναι λίγο δύσκολο με την ελλιπή χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας απο τις τράπεζες....

προτιμούν να δίνουν στεγαστικό δάνειο 150.000 ευρώ σε ενα μισθωτό των 700 ευρώ παρά να σου δώσουν 50.000 επενδυτικό δανειο.....
    ειμαστε η χώρα με τη μικρότερη χορήγηση επενδυτικών δανείων σε όλη την ευρώπη...
    και αντε μετά εσύ να βρεις χρηματοδότηση.....
    ή θα σκάσεις το 1/3 στο λαμόγιο τραπεζίτη για προμήθεια ή θα ψάχνεις απο εδώ και απο εκεί για δανεικά....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    εμενα μου κοστισε 25.000€ το μαγαζι και για να τα παρω εκανε δανειο η γιαγια μου(ναι της δωσαν δανειο γιατι παιρνει 2 συνταξεις!!!), ο γαμπρος του πατερα μου και ο πατερας μου. Για να παρω δανειο να κανω ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ πρεπει να την εχω 2 χρονια και να ξεσκιζει κιολας :a24: !!! ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ πρωτη φορα θα εβλεπα!!! :a24:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Παραιτηση Πανουση
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •