Σαφώς και όλοι δουλεύουμε για τον σκοπό και υπάρχει σύμπνοια συνολική!Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα μπέρδεμα, ούτε τα νούμερα των τηλεφώνων είναι ίδια...αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Αντιθέτως μια τέτοιας έκτασης διοργάνωση, με καθολική σύμπνοια απόψεων στις Σέρρες επι του οργανωτικού, καλό είναι όσες πύλες επικοινωνίας υπάρχουν τόσο καλύτερα.
Άλλωστε οι πληροφορίες που ζητάνε είναι περίπου οι ίδιες που ζητάνε στο λίνκ που παρέθεσα. Επίσης δεν ξέρω αν χρονικά στο εν λόγω site που αναφέρεις ήταν διαθέσιμη η φόρμα εθελοντή την ίδια χρονική στιγμή που παρουσίασα εγώ την δικιά μου, ή εκτελούσαν κάποια εξυπηρέτηση μέχρι να ετοιμαστεί η κύρια.
Θα το δω αύριο αν είναι να στείλω αυτή που παρέθεσες με fax ή αν χρειαστεί να κάνω και κάνα τηλεφωνάκι για να ξέρω αν η πρώτη μου αίτηση ισχύει.
Καλά έκανες πάντως και το έψαξες, εκτός αν ξέρεις κάτι περισσότερο?
EDIT: Πήρα τηλέφωνο και είναι αυτό που σας είπα παραπάνω, όλα δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Είτε στείλετε τη μια φόρμα είτε την άλλη είναι ένα και το αυτό.
Δεν τίθεται πρόβλημα, απλώς επισήμανση κάνω.
Οι φόρμες ήταν εξ αρχής στο βασικό site της οργάνωσης που παρέθεσα, και πρώτο χρονικά.
Η φόρμα σου ισχύει.
Δεν το έψαξα... απλώς είμαι μέλος της οργανωτικής επιτροπής.![]()