Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 169

Θέμα: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Και το Avast κάπου τόσες κάνει, και είναι και πανάλαφρο.
    +1 για το avast.
    Το "εμπορικό" symantec το 'φαγε η μαύρη τρύπα αφού μαλακίστηκε με το Thunderbird μου

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρε άνθρωπε κοίτα και κάνα άλλο thread

Δεν έλεγες να σου κάνω εγώ format...θα σου έπαιρνα μόνο 69€

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι , καλό θα ήταν να μάθεις μόνος σου να το κάνεις.Δεν είναι και τίποτα δύσκολο,απλά τρώει ώρα.

Tip για συχνούς formatαδες ( που σιγά που δε θα το ξέρουν ) : Κάντε partition στον/ους σκληρο/ους σας.Σε ένα τμήμα βάλτε μόνο τα Windows και κάποια βασικά προγράμματα που δεν τη γλιτώνουν αν γίνει format.Στα άλλα τμήματα του σκληρού βάλτε τα αρχεία σας ( τσόντες και άλλα ) που δεν θέλετε να χάσετε ,θα μείνουν ανεπιρέαστα κατά το format.

Partition Magic χρησιμοποιώ εγώ.Γίνεται βέβαια και απ'το BIOS ,αλλά μέσω windows είναι απλούστερο.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Πω πω...Πρεπει να εχω γλυτωσει περι τα 10.000 ? μονο απ'τα φορματ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    οταν δουλεψα για λιγο τεχνικος σ'ενα μαγαζι, ερχοταν κατι περιεργει και ζητουσαν να γινει φορματ χωρις να χαθει τιποτα, αυτο δεν γινετε, καποια προγραμματα πρεπει να γινονται επανεγκατασταση για να δουλεψουν αλλα μπορει να ειναι καποια πολλη παραξενα και να μην τα εχεις και αντε ψαχνε να τα βρεις, εκει θα τους επερνα κανα 80-90€ αλλα για απλο φορματ με τα "βασικα" (windows,antvirus,winamp,drivers κτλ.) μονο 25€.

Aναλογα πως θα σε κοψουν ......φορματακι σε λογικες τιμες αγορας περιπου 30ευρω
    win xp service pack2 office kai antivirus ,,αντε να στα βαλει και αυτα....50 σε αγαπησε,,,
    πλεον σωστος πελατης οχι φορτολας

απο φιλο τεχνικο δικτιων που ρωτησα πριν μηνα τιμες για να δω τι παιζει απο τιμες

το πιο κουφο που ειδα πριν 2 χρονια σε μαγαζι 80 ευρο για τοποθετηση recorder+ software

μερικοι μπερδευουν το format με το formarisma

Υ.Γ oi ηλεκτρολογοι δεν πρεπει να τοποθετουν κεραιες γιατι αν το παρακανουν και οι ηλεκτρονικοι θα αρχισουν να τοποθετουν μπριζες

:

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    το μπριζώνει στο net να κατέβουν τα upgrades
    Αν έχει κανένα CD με τα updates περασμένα ήδη μέσα (απλά πρέπει να κατεβάζει νέο CD κάθε μήνα) ούτε αυτό χρειάζεται

Πάντως αν σου έβαλε μόνο windows + drivers + ένα antivirus ίσως θα μπορούσε να πάρει 50 - 60 (ανάλογα αν είσαι πελάτης, αν σε βλέπει πρώτη φορά κλπ)
    Αν όμως σου πήρε backup τα data, σου καθάρισε το pc που ήταν μέσα στη σκόνη, σου πέρασε το Office ή και άλλα προγράμματα, σου συμάζεψε και λίγο τα windows (η εγκατάσταση δεν τελειώνει όταν περάσεις όλους τους drivers και δεις ένα desktop) τότε 70 είναι μια χαρά

+1 και από εμένα στο AVG. Αυτό προτείνω σε όποιον με ρωτάει. Από την άλλη πάλι εγώ στα pc μου (2 στη δουλειά, 1 σπίτι) δεν έχω κανένα Antivirus. Για τον απλό χρήστη όμως είναι απαραίτητα.

Φυσικά αν ήσουν Πάτρα μου έστελνες ένα ΠΜ αράζαμε ένα απόγευμα και καθάριζες με Η τελευταία είναι φυσικά και η καλύτερη λύση όπως είπαν και αρκετοί παραπάνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Telika la8os epagelma dialeksa....

lepon gia thn epomenh fora pou 8a xriasteis format kaneis ta akolou8a

Daneize apo ena filo sou ta Windows XP SP2

kaneis epanekinisi to PC sou kai patas f2 h delete (analoga apo to pc) gia na mpeis sto Bios,dialegeis na bootarei apo to CD-ROM

kaneis to installation se ksexwristo partition, perimeneis kana misawro mexri na teliosei

Molis mpeis sta Windows pernas drivers Motherboard, Karta grafikwn, Karta ixou (Ola auta yparxoun stin selida twn kataskevastwn tou hardware sou sto Internet)

Katevazeis to AutopatcherXP pou exei ta panta apo enimeroseis,kai to kaneis install

Kai meta oti programa xriazese yparxei sta torrents

Oti aporia gia to pws kai ti se pm's

Amartia einai 70 euros na sta trwne gia tetoies douleies, pigene se kana "Anatolh" na ta xareis ki olas

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Telika la8os epagelma dialeksa....

lepon gia thn epomenh fora pou 8a xriasteis format kaneis ta akolou8a

Daneize apo ena filo sou ta Windows XP SP2

kaneis epanekinisi to PC sou kai patas f2 h delete (analoga apo to pc) gia na mpeis sto Bios,dialegeis na bootarei apo to CD-ROM

kaneis to installation se ksexwristo partition, perimeneis kana misawro mexri na teliosei

Molis mpeis sta Windows pernas drivers Motherboard, Karta grafikwn, Karta ixou (Ola auta yparxoun stin selida twn kataskevastwn tou hardware sou sto Internet)

Katevazeis to AutopatcherXP pou exei ta panta apo enimeroseis,kai to kaneis install

Kai meta oti programa xriazese yparxei sta torrents

Oti aporia gia to pws kai ti se pm's

Amartia einai 70 euros na sta trwne gia tetoies douleies, pigene se kana "Anatolh" na ta xareis ki olas

ρε παιδια μην μπερδευετε τον κοσμο αδικα...δεν μπορουν ολοι να γινουν κομπιουτεραδες,οπως και ολοι δεν μπορουν να γινουν μηχανικοι,ηλεκτρολογοι κλπ..
    για να μην εψαξε να μαθει ο φιλος μεχρι τωρα πως γινεται αυτο,σημαινει η οτι δεν θελει να μαθει,η οτι δνε εχει χρονο για να το κανει αυτο..
    αι αν προσπαθησει χωρις να εχει ορεξη για αυτο που θα κανει σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κατ' αρχήν δεν κατάλαβα αν είναι παράνομα τα windows ή / και το antivirus. (Εγώ χρησιμοποιώ και για μένα και για τρίτους το avast πλέον).
    Δε νομίζω ότι είναι δα και "απίστευτο ποσό" για μια δουλειά που παίρνει 3-4 ώρες.
    Δηλαδή όταν ο ηλεκτρολόγος μου ζήτησε 100? για να στήσει την κεραία στην ταράτσα τι ήταν; Θα του 'παιρνε μήπως πάνω από 10' ;

Αν δεν ξέρεις να το κάνεις μόνος σου (είτε είναι pc είτε να αλλάξεις μια βρύση είτε να συνδέσεις την κουζίνα...) θα πληρώσεις κάποιον να το κάνει. Ε και αν φάει 2-3-4 ώρες ΠΟΣΑ να ζητήσει;
    Μόλις τέλειωσα ένα φορμάτ στον φορητό μιας φίλης της κοπέλας μου. Για φορμάτ,εγκατάσταση και προγράμματα(αρκετά) πάιρνει μιαμιση ώρα το πολύ δύο και δεν ήμουν απο πάνω απο τον υπολογιστή. Σε έναν επαγγελματία φορμάτ+εγκατάσταση ξέρετε πόσο παίρνει? 30 το πολύ λεπτά(άν έχει να βάλει αρκετά προγράμματα).Ας είναι καλά τo φάντασμα....
    Ο κολλητός μου δούλευε στο πλάισιο και έστηνε μηχανήματα. Έφτιαχνε 12-15 στο οκτάωρο κομπλέ(μιλαμέ συναρμολόγηση+φορματ+εγκατάσταση+προγράμματα). Εάν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία όλα γίνονται. Γι'αυτό σας λέω είναι πολλά τα 70?
    Α και το καλύτερο Antivirus είναι το Nod32 (Ας είναι καλά τα τορρεντ:a13: :a13: :a13: )!!
    Πολύ καλό και δεν επιβαρύνει το σύστημα καθόλου!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    (...) στον φορητό μιας φίλης της κοπέλας μου (...)
    Κατ' αρχήν 9 στους 10 δουλεύουν έτσι (με φίλους και γνωστούς). Εγώ μόνο έχω υπό την "επίβλεψή μου" καμιά 10αριά μηχανήματα φίλων

Επειδή το 'χω κάνει και εγώ αρκετές φορές, 1 ώρα χρειάζεται να γίνει format ένας μεγάλος δίσκος (μόνο το formatting!). Όσο για εγκατάσταση windows, office, updates, drivers, antivirus και λοιπών προγραμμάτων δε θέλει κανένα 2ωρο ακόμα; Σε σύγχρονο μηχάνημα πάντα γιατί αν σου κάτσει κανένα 2ετίας 3ετίας καλά κρασιά :ZZZ:

Όσο για το Πλαίσιο φυσικά εκεί στήνουν πανομοιότυπα μηχανήματα και τα ghost-άρουν, αλλά τι σχέση έχει με τη συζήτσή μας

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Κατ' αρχήν 9 στους 10 δουλεύουν έτσι (με φίλους και γνωστούς). Εγώ μόνο έχω υπό την "επίβλεψή μου" καμιά 10αριά μηχανήματα φίλων

Επειδή το 'χω κάνει και εγώ αρκετές φορές, 1 ώρα χρειάζεται να γίνει format ένας μεγάλος δίσκος (μόνο το formatting!). Όσο για εγκατάσταση windows, office, updates, drivers, antivirus και λοιπών προγραμμάτων δε θέλει κανένα 2ωρο ακόμα; Σε σύγχρονο μηχάνημα πάντα γιατί αν σου κάτσει κανένα 2ετίας 3ετίας καλά κρασιά :ZZZ:

Όσο για το Πλαίσιο φυσικά εκεί στήνουν πανομοιότυπα μηχανήματα και τα ghost-άρουν, αλλά τι σχέση έχει με τη συζήτσή μας

Καλά οτι έτσι δουλεύουν οι πιο πολλοί δεν αντιλέγω. Μήπως να παίρναμε λεφτά ρε γαμώτο να παίρναμε καλούδια για τις μηχανές μας(θέλω και καινούργιο κράνος γαμώτο, πιό καλό)???
    Μια ώρα για φορμάτ??? Για πόσο μεγάλο δίσκο μιλάμε? Ο δικός μου ο 250άρης θέλει κανένα 15λεπτο το πολύ οπότε μήπως υπερέβαλες? Τα windows σε ενα μισάωρο μπαίνουν και τα προγράμματα άλλο 45 λεπτάκια. Τεσπα όσο και να παίρνει δεν πειράζει διαγώνισμο δεν κάνουμε άλλωστε...
    Το πλαίσιο το έφερα ώς παράγειγμα πόση ώρα παίρνει σε έναν επαγγελματία να φορμάρει και να περάσει λειτουργικό και να κάνουμε ένα παραλλήλισμό με την τιμή που πλήρωσε το παιδί.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Μια ώρα για φορμάτ??? Για πόσο μεγάλο δίσκο μιλάμε? Ο δικός μου ο 250άρης θέλει κανένα 15λεπτο το πολύ οπότε μήπως υπερέβαλες?
    για quick format μιλάμε ή για κανονικό;

Αυτό το "μήπως να παίρναμε λεφτά" άστο, όλο και κανένα φαγητό / γλυκό / καφές θα παίξει και ένα "ευχαριστώ" αρκεί. Όταν δεν είναι αρκετά φίλος/η απλά δεν το κάνω (εκτός αν μιλάμε για καμιά πολύ μικρή δουλειά, π.χ. εγκατάσταση dsl ή antivirus που ούτε καν το σκέφτομαι)

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm

Re: Re: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Ρε man

αφου σου ειχα πει

:smilea:
    Ρε θα τον χτυπησω.
    Του ειπα ποια προγραμματα θελω να κρατησει.Τα εβαλε σε ενα φακελο μου ειπε με ονομα my pro.
    Παω να τα βρω και εχει αποθηκευσει τους φακελους μονο χωρις κανενα αρχειο μεσα.
    Πανε τα προγραμματα,πανε και τα live ολου του καλοκαιριου.
    Και τα γουιντουζ που εβαλε εγω του τα εδωσα,οχι οτι πληρωσα και λογισμικο.
    Θα του παω μια φωτογραφια αυριο για να με ξαναδει.
    Κανας καλος ρεεεεεεεεε.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ρε άνθρωπε κοίτα και κάνα άλλο thread

Δεν έλεγες να σου κάνω εγώ format...θα σου έπαιρνα μόνο 69€

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι , καλό θα ήταν να μάθεις μόνος σου να το κάνεις.Δεν είναι και τίποτα δύσκολο,απλά τρώει ώρα.

Tip για συχνούς formatαδες ( που σιγά που δε θα το ξέρουν ) : Κάντε partition στον/ους σκληρο/ους σας.Σε ένα τμήμα βάλτε μόνο τα Windows και κάποια βασικά προγράμματα που δεν τη γλιτώνουν αν γίνει format.Στα άλλα τμήματα του σκληρού βάλτε τα αρχεία σας ( τσόντες και άλλα ) που δεν θέλετε να χάσετε ,θα μείνουν ανεπιρέαστα κατά το format.

Partition Magic χρησιμοποιώ εγώ.Γίνεται βέβαια και απ'το BIOS ,αλλά μέσω windows είναι απλούστερο.
    Περα του οτι δεν ξερω,φοβομουν μην χασω αρχειο που το ηθελα.
    Αλλα τωρα τι να πω.Παλι καλα που μου εδωσε πισω και τον υπολογιστη δηλαδη.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Re: Re: Re: 70 ευρω μια επανεγγατασταση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Ρε θα τον χτυπησω.
    Του ειπα ποια προγραμματα θελω να κρατησει.Τα εβαλε σε ενα φακελο μου ειπε με ονομα my pro.
    Παω να τα βρω και εχει αποθηκευσει τους φακελους μονο χωρις κανενα αρχειο μεσα.
    Πανε τα προγραμματα,πανε και τα live ολου του καλοκαιριου.
    Κατ' αρχήν τα προγράμματα πρέπει να τα ξανεγκαταστήσεις, δηλαδή χρειάζεσαι το αρχικό setup αρχείο ή CD.
    Τα live αυτά θέλει ταλέντο για να τα χάσεις εκτός αν δε συνεννοηθήκατε καλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Κανας καλος ρεεεεεεεεε.
    Πες περιοχή και τι μαγειρεύει καλά η μάνα/γυναίκα/αδερφή ότι να'ναι και το συζητάμε

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευκαιρια στο ebay!Ohlins forks με 70 ευρω... (so far)
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 03:44
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF