Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 191

Θέμα: <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ:
    - ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΑΣ ΜΕ 120
    - ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ 40-50
    - ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ
    - ΚΙΝΗΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    - ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑΞΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ???
    -εγνατια δεν εχω πατησει
    -μεσα σε κατοικησιμες περιοχες ναι...
    -ποτε
    -διεισδύω για την δικια μου ασφαλεια και την εξυπηρετηση ολων
    -εχω κουβαλησει ενίοτε ξεκράνωτα κορίτσια με την διπλή προσοχή και πολύ αργά!

τελος πάντων τιποτα απο οσα ρωτησες δεν προκαλει ατυχηματα οσο άλλες παρασπονδίες!

όπως παραβιάσεις σημανσης, προσπεράσεις απο τα δεξιλά με όσα και λοιπά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

μονο κοριτσια ανεβαζεις στο ατι??

Dorsoduro 750 & Norton 16H

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    -εγνατια δεν εχω πατησει
    -ποτε

τελος πάντων τιποτα απο οσα ρωτησες δεν προκαλει ατυχηματα οσο άλλες παρασπονδίες!

[/QUOTE

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ....... ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Π.Χ ΠΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ 150 ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχεις δικιο αλλα αυτος ο συγκεκριμενος που στα λεει δε κανει δηθενιλικια ηταν μετρημενος οδηγος στην ασφαλτο και καννιβαλος στο χωμα

και παρολα αυτα εσπασε την λεκανη του καταλαβες?(στην ασφλατο) γιατι καποιοι δεν τηρουν τον ΚΟΚ
    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...........ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΣ Ή ΜΟΤΟΚΡΟΣ

Εντελώς σωστός δεν είναι κανείς,απλά προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο κάγκουρας και φρόντισε να τηρείς τουλάχιστον τους κανόνες που διασφαλίζουν τους άλλους.Δηλαδή αν είναι να πάθεις κάτι από κάποια μ@λ@κία σου φρόντισε ώστε να το πάθεις μόνο εσύ χωρίς να πάρεις κάποιον αθώο στον λαιμό σου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Banned Το avatar του/της X_NR750
    -εγνατια δεν εχω πατησει
    -ποτε

Ρε man ποτε γιορταζεις?

Να σου αναβουμε κανα κερι

Οδηγώντας πολλά χρόνια (25) πρωτίστως μηχανη αλλά και αυτοκίνητο θα έλεγα ότι δεν έχω βρεί οδηγό που να τηρεί συνειδητά τον ΚΟΚ, είτε γιατι ο ΚΟΚ δεν είναι εφαρμόσιμος είτε γιατί ο καθένας βάζει τα δικά του ορία τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζει ο ΚΟΚ (αν τα υπολογίζει) για το μέσο οδηγό. Η διαφορά είναι ότι όποτε κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει τον ΚΟΚ πρέπει να το κάνει αναλαμβάνοντας το πλήρες ρίσκο ΧΩΡΙΣ να βάζει άλλους οδηγούς ή πεζούς σε κίνδυνο. Για παράδειγμα αν κάποιος αποφάσισει να πάει με 200++ σε κάποιο τμήμα της εθνικής που κινείται χωρίς άλλη παρουσία οχημάτων είναι δικαίωμα του και αναλαμβάνει το ρίσκο, αν κάνει το ίδιο ανάμεσα στις ουρές των χαζοχαρούμενων εκδρομέων της Παρασκευής που κινούνται με 80 περνώντας ανάμεσα τους είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. Με την ίδια λογική πολλοί από μας περιφρονούν προκλητικά το κόκκινο, και ενώ οι υπολοιποι οδηγοί περιμένουν να ανάψει πράσινο αυτοί όταν κρίνουν ότι μπορούν να περάσουν ξεκινούν με κόκκινο και συνήθως με σούζα, αυτή η προκλητική συμπεριφορά-οδήγηση χαρακτηρίζει τον Καγκουρα.
    Επειδή κάποιος έθεσε και το θέμα του χαιρετισμού θέλω να πω ότι πριν από μερικά χρόνια ο χαιρετισμός μεταξύ μηχανόβιων ήταν δεδομένος, τώρα πια σπάνια συμβαίνει. Η δικαιολογία ότι έχουμε γίνει πολλοί κατά την άποψη μου δεν ισχύει. Έχοντας ζήσει μερικά χρόνια στο εξωτερικό (πρόσφατα) σας διαβεβαιώ ότι ο χαιρετισμός εξακολουθεί να γίνεται είτε μεταξύ άναβατών είτε από αναβάτες προς αυτοκινητιστές όταν οι τελευταίοι ανοίγουν χώρο για να περασεί μηχανή. Sorry για το μακροσκελές post αλλά έτσι μου βγήκε

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    -εγνατια δεν εχω πατησει
    -ποτε

η απαντηση αυτη ειναι ολα τα λεφτα... :rotflmao:

ειδικα το''διεισδύω για την δικια μου ασφαλεια και την εξυπηρετηση ολων''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Μίλησα εγώ για Κ.Ο.Κ??? :a37:

Έκανα παράθεση σ'ένα απ'τα δύο κομμάτια της πρότασης του ΚΑΤΑΝΑ.

Δηλαδή στην Γερμανία, που κινούνται στην γρήγορη λωρίδα με 240 , και πλησιάζουν να περάσουν δίπλα από όχημα που πηγαίνει με 120-130, γιατί πέφτουν στα 140-150 όταν τον προσπερνάνε και μετά αναπτύσσουν και πάλι στα 240???

Λόγω Κ.Ο.Κ το κάνουν? Ούτε Κ.Ο.Κ , ούτε "σου", ούτε "εκλέρ"

Ξανα-παραθέτω τα λόγια του ΚΑΤΑΝΑ στα οποία είπα "Αυτό.-"

Όταν δεν σεβόμαστε τον διπλανό οδηγό μας, ούτε η θανατική ποινή δεν αποτρέπει την ηλίθια οδήγηση.

ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ????

ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ "ΤΙΡΑΜΥΣΣΟΥ"

μαα..δεν φταιω εγω... Το avatar του/της mantras
    vasilli88 ena pragma aporw..giati pires cbr125 afou misis tin honda???????????????
    na epernes kanena allo, vlakas den eisai. an s aresei alli marka poula tin kai pare ena rs pou s aresei.poula tin 2000 kai vale akomi 1000 kai par tin me dosis allios doukou.sto lew epeidi exw zalisti na se akouw pou thes to aprilia.parto na min exeis alla provlimata sto mialo sou kai anisixies.
    filika panta
    paei san to anemo...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vlassos
    Οδηγώντας πολλά χρόνια (25) πρωτίστως μηχανη αλλά και αυτοκίνητο θα έλεγα ότι δεν έχω βρεί οδηγό που να τηρεί συνειδητά τον ΚΟΚ, είτε γιατι ο ΚΟΚ δεν είναι εφαρμόσιμος είτε γιατί ο καθένας βάζει τα δικά του ορία τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που υπολογίζει ο ΚΟΚ (αν τα υπολογίζει) για το μέσο οδηγό. Η διαφορά είναι ότι όποτε κάποιος αποφασίζει να παραβιάσει τον ΚΟΚ πρέπει να το κάνει αναλαμβάνοντας το πλήρες ρίσκο ΧΩΡΙΣ να βάζει άλλους οδηγούς ή πεζούς σε κίνδυνο. Για παράδειγμα αν κάποιος αποφάσισει να πάει με 200++ σε κάποιο τμήμα της εθνικής που κινείται χωρίς άλλη παρουσία οχημάτων είναι δικαίωμα του και αναλαμβάνει το ρίσκο, αν κάνει το ίδιο ανάμεσα στις ουρές των χαζοχαρούμενων εκδρομέων της Παρασκευής που κινούνται με 80 περνώντας ανάμεσα τους είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ. Με την ίδια λογική πολλοί από μας περιφρονούν προκλητικά το κόκκινο, και ενώ οι υπολοιποι οδηγοί περιμένουν να ανάψει πράσινο αυτοί όταν κρίνουν ότι μπορούν να περάσουν ξεκινούν με κόκκινο και συνήθως με σούζα, αυτή η προκλητική συμπεριφορά-οδήγηση χαρακτηρίζει τον Καγκουρα.
    Επειδή κάποιος έθεσε και το θέμα του χαιρετισμού θέλω να πω ότι πριν από μερικά χρόνια ο χαιρετισμός μεταξύ μηχανόβιων ήταν δεδομένος, τώρα πια σπάνια συμβαίνει. Η δικαιολογία ότι έχουμε γίνει πολλοί κατά την άποψη μου δεν ισχύει. Έχοντας ζήσει μερικά χρόνια στο εξωτερικό (πρόσφατα) σας διαβεβαιώ ότι ο χαιρετισμός εξακολουθεί να γίνεται είτε μεταξύ άναβατών είτε από αναβάτες προς αυτοκινητιστές όταν οι τελευταίοι ανοίγουν χώρο για να περασεί μηχανή. Sorry για το μακροσκελές post αλλά έτσι μου βγήκε

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
    ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ <<ΔΙΑΜΑΧΕΣ>>
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο <<ΚΑΛΟΣ>> ΑΠΟ ΤΟΝ <<ΚΑΚΟ>>
    ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.

ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ?

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ <<ΓΡΑΨΕΙ>> ΚΑΙ
    ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ??

ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ??

ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΝ
    ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ??
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΔΩ...

Ο ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΚΑΤΟΧΟΣ VARADERO ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DAINESE
    ΚΑΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Εντελως deathwish λεμε

lets get rocked

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules

Re: Re: <<ΣΩΣΤΟΙ>> Vs ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΔΩ...

Ο ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...

ΚΑΚΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΚΑΤΟΧΟΣ VARADERO ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ DAINESE
    ΚΑΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ=ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μια και δεν εχετε καταλαβει τον ορο του καγκουρα...........για ψαξτε το στο google...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
    από p@nos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2010, 12:12
  2. TDM900 Sport VS Gt
    από Thrakiotis στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2010, 23:12
  3. (f800s Vs F800r) Vs Er-6f Vs Shiver 750 Gt
    από Full Noob στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 14:25
  4. arai chaser vs viper gt...poies oi diafores?
    από nik_sfikas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 05:02
  5. FJR 1300A vs K 1200 GT ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ
    από γεροπιτσιρικος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 19:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας