Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Innova '07, προβληματα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerokost
    Βασικά προτείνω να περιμένεις γιατί έρχεται το νέο Crypton-X-135 και άν ενδιαφέρεσαι για το "R" τότε θα τα ρίξουν κάπως..
    Στα Χανιά εμφανίστηκαν πάντως, λογικά στην Αθήνα θα έχουν ήδη βγει στους δρόμους τα πρώτα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στα Χανιά εμφανίστηκαν πάντως, λογικά στην Αθήνα θα έχουν ήδη βγει στους δρόμους τα πρώτα !

Εγω δεν εχω δει ουτε ενα...!
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Κι εδώ Αθήνα ούτε κι εγώ ακόμα.Γύρω στα 2400 έχει ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    Εγω δεν εχω δει ουτε ενα...!
    Ε είναι νωρίς ακόμα και για να τα συναντήσει κανείς στο δρόμο θά'ναι λίγο τυχερός προς το παρόν τουλάχιστον..

Εγώ είδα 4-5 μαζεμένα στη βιτρίνα της αντιπροσωπείας των Χανίων κι αρκετούς απ'έξω να τα χαζεύουν χτες το απόγευμα, με μια βόλτα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας σίγουρα θα βρείτε μέσα νέα Cryptonάκια.

Γεια σας ρε παιδια! Ακουστε τι επαθα...
    Ενας πολυ καλος φιλος πηρε το crypton 115 του 2006! Ε ετσι για πλακιτσα κανονισαμε να παμε στη νεα Μακρη για καφε και να τα στισουμε στην αττικη οδο!
    Ναι καλα διαβασατε, παπια κοντρα στην αττικη οδο...:rotflmao:
    Εγω σαν κατοχος του innova 07 νομιζα οτι θα του κανω πλακα...
    Ελα ομως οτι εβλεπα το cryptonaki να φευγει μπροστα μετα τα 90 και δεν ειχα καμια ελπιδα να το πιασω!!!
    Πυραβλακι το crypton!!!!!!
    Μπραβο στο CRYPTON που ντροπιασε ενα παπιο με πιο πολλα κυβικα και πιο νεας τεχνολογιας!
    Αυτααααααα.......

Πως και δεν πήρες κανένα σουζούκι αντρές..... και αυτό ψεκαστό είναι και σίγουρα καλύτερο από χόντα...

Ελα μου ντε! Ενταξει δεν ειναι κακο το innova, προς το παρον ολα καλα και απροβληματιστα! Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι δεν καιει τιποτα!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Μπραβο στο CRYPTON που ντροπιασε ενα παπιο με πιο πολλα κυβικα και πιο νεας τεχνολογιας!
    Αυτααααααα.......
    Κοίτα να δεις η νέα τεχνολογία έχει να κάνει με καλύτερη οικονομία, αξιοπιστία και πιο καθαρό για το περιβάλλον (βλ. Euro 3)

Μην περιμένεις καλύτερες επιδόσεις. Άλλωστε τα παπιά δε φτιάχτηκαν για να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο. Το έλεγε και ένα τέστ του 0300 ότι το νέο innova βγάζει περίπου μισό πραγματικό ίππο λιγότερο λόγω νέων προδιαγραφών. Κατά τα άλλα είναι καλή επιλογή και θα σε συντροφεύσει για πολλά απροβλημάτιστα χλμ

Προς όλους τους κατόχους του νέου Innova, ερώτηξη...
    Το ρεζερβουάρ λέει ότι έιναι 4 και κάτι λίτρα.
    Όταν φτάνει η βενζίνη στην τελευταία γραμμή και αναβοσβήνει, πάω να το γεμίσω.Παίρνει όμως 3 λίτρα παρά ή 3 λίτρα και κάτι, αναλόγως την περίπτωση.Τόσο πολύ κρατάει το τελευταίο "κουτάκι" ?Τη στιγμή εκείνη δηλαδή έχει 1 λίτρο+ ?

Παλαιό μέλος
    Εγώ έχω το παλιό αλλά γενικά ισχύει ότι η ένδειξη καυσίμου είναι... ενδεικτική, κατ' εκτίμηση δηλαδή και όχι αναλογική. Δουλεύει περίπου όπως το παράθυρο στον υπολογιστή που πληροφορεί για την εξέλιξη ενός download, που μπορεί να παρουσιάζει αυξομοιώσεις. Πέρα από αυτό όλες οι μηχανές κρατούν ένα απόθεμα καυσίμου επιπλέον όταν η ένδειξη φτάνει στο τέλος, ώστε να σε φτάσει μέχρι το επόμενο βενζινάδικο. Για τα 4+ λίτρα δεν ξέρω, στα specs

http://www.honda.gr/honda/motorcycle...31&action=tech

λέει 3,7 όπως το παλιό, επομένως είναι λογικό. Κι εγώ σήμερα στη μια γραμμούλα έβαλα 3 λίτρα ακριβώς

Ναί, 3.7 είναι, χθές το διάβασα.Άρα στη μία γραμμούλα έχουμε άλλα 0.7 λίτρα, πολλά χιλιόμετρα δηλαδή...
    Καλό θα ήταν η τελευταία ένδειξη αντί να αναβοσβήνει, να μένει αναμμένη, και να αναβοσβήνει όταν είσαι σε "ρεζέρβα"..
    Τεσπά, δέν με χαλάει, ακόμα και μέχρι να φτάσω στη γραμμή έχει βγάλει πάνω απο 125-130 χιλιόμετρα...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    3.7 λιτρα ειναι παιδια το ινοβα με τον ψεκασμο, το εχει ο ξαερφος μου, στην τελευταια γραμμη εχει 0.6 λιτρα ακομα μεσα

το δικο μου το κρυπτον εχει 3.6 λιτρα τεποζιτο και οταν φτασει στο κοκκινο εχει ακομα 1 λιτρο παρακαλω δηλαδη κοντα στα 40 χλμ ακομα

παπια rulezzzzzzz

τζαμπα χιλιομετρο λεμε

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Innova '07, προβληματα???

Συγκεκριμενα ακουσα οτι σβηνει εκει που πηγαινεις κτλ!

το συγκεκριμενο που αναφερεις δεν παιζει...

αν σβησει εκει που πηγαινεις ... (με 60 χλμ την ωρα πχ)

τη γ@μησες με το συμπαθειο...

Eγω το γ@μησα ρε μαστορα???
    Απλως τετοιες παπαριες ειχαν ακουστει...

Κι όμως σβήνει...
    Εχω 1900χιλιόμετρα. Σήμερα μετά από τόσο καιρό δε μου κράτησε ρελαντί κ έσβησε.
    Και τις τελευταίες μέρες μου πήρε μπροστά μόνο 2 3 φορές μόνο με μανιβελα. Ενώ αν έπαιρνα με μίζα έπρεπε να δώσω λίγο γκάζι για να μη σβήσει.
    Ακόμα στην αντιπροσωπεία δε πηγα. Θα παω όμως. Για να δούμε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57
  2. ilektrika innova..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 02:26
  3. Μακροχρόνιο παρκινγκ και προβλήματα...
    από nauko στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 19:08
  4. Προβλήματα Login και Μηνύματα “not register”
    από Julius στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας