ΝτέμηςΝτέμης
Ντέμης
Ντέμης
![]()
Γιατί να σας την χαλάσω? Ντέμης
![]()
ΝτέμηςΝτέμης
Ντέμης
Ντέμης
![]()
Γιατί να σας την χαλάσω? Ντέμης
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
O Ζαγορακης δεν ειναι ΝΤΕΜΗΣ...............
Ο ΝΤΕΜΗΣ ειναι τρελλαμενος κα αρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ,που ποναγε και γουσταρε την ομαδα και το απεδειξε πολλες φορες.Καποια στιγμη ενω ειχε ακομα 2-3 χρονια μπαλλα αποφασησε να την παρατησει για να ασχολειθη με την ΚΑΒΛΑ μας(του).Αποφασησε παρολες τις διαβεβαιωσεις και με τον τσαμπουκα που τελικα του περασε,να αναλαβει κατι που ειχε μεγαλο οικονομικο ρισκο.Ειχε και εχει ανθρωπους διπλα του,που προτιστος ειναι φιλοι του,που ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και δεν ειχαν πολλους ενδιασμους να χασουν και λεφτα απο αυτην την ιστορια.Οτι κανει το κανει μονος του,χωρις την βοηθεια του ΚΡΑΤΟΥΣ.Το μονο που θελει και μεχρι τωρα πιστευω οτι το εχει ειναι η βοηθεια απο ολους εμας τους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΩΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ κλπ.κλπ. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που πιστεψαμε και πιστευουμε στο οραμα του ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ...
Ο Ζαγορ φαινεται οτι πανε να τον επιβαλουν σαν συσπιρωτη,και θα του κωτσαρουν 5-10 ατομα με λεφτα που σιγουρα θα θελουν σιγουρα ανταλλαγματα.Και βεβαια θα ειναι παντα ερμαιο του καθε πολιτικαντη που θα του αναθεσει ολα τα παραπανω.Το μονο καλο που εχει ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του που ομως και αυτος δεν φαινεται οτι θα μπορεσει να κρατησει την ψυχραιμια του σε καποια κρισιμη κατασταση.
Αυτη ειναι η αποψη μου,και ελπιζω τα καρντασια να παψουν να κλαιγονται γιατι ζουνε,κατα εμε,στην πιο ομορφη και λειτουργικη πολη της Ελλαδας.Και βεβαια να καταφερουν και αυτοι να ζησουν το οραμα τους οπως εμεις.
![]()
![]()
edit:δεν κανω συγκριση παιχτων,αλλα καταστασεων
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...................ΑΛΛΑ..........ΡΙΧΤΑ ΝΤΕΜΗ.........
Πάρε 2-3 άκόμα πού χρειαζόμαστε.........ξέρει αύτός πού..............καί μήν κάνεις
ΚΑΜΜΙΑ...............ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΗ..................
ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ...........![]()
Φίλε Μάριε.......δέ σώζεστε μέ τίποτε καί τό ξέρεις καί σύ καί γώ γιατί ζούμε Θεσσαλονίκη....!!!
Οί χαμουτζήδες είναι έκτός θέματος καί πραγματικότητος....!!!!!!!!!!!!!
Όσα χρόνια έκανε ό ΠΑΟΚ στό ζυγό..........τά τριπλάσια θέλει γιά νά τόν άποτινάξει......!!!!!!!!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .............ΠΟΤΕ.....
![]()
Απο οτι λεγεται θα παρει ακομα 2-3 παιχτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ...................ΑΛΛΑ..........ΡΙΧΤΑ ΝΤΕΜΗ.........
Πάρε 2-3 άκόμα πού χρειαζόμαστε.........ξέρει αύτός πού..............καί μήν κάνεις
ΚΑΜΜΙΑ...............ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΤΕΜΗ..................
ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ...........![]()
Φίλε Μάριε.......δέ σώζεστε μέ τίποτε καί τό ξέρεις καί σύ καί γώ γιατί ζούμε Θεσσαλονίκη....!!!
Όσα χρόνια έκανε ό ΠΑΟΚ στό ζυγό..........τά τριπλάσια θέλει γιά νά τόν άποτινάξει......!!!!!!!!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .............ΠΟΤΕ.....
![]()
Ρε iriniaa αν του ζητησει ο Λυμπε να φυγει τι γινεται τοτε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Τό ξέρω και γι αυτό το διασκεδάζω.
Και να σου πώ και κάτι. Αν είναι να πληρώσουμε τα χρέη του ΠΑΟΚ εγώ και εσυ καλύτερα να μην σωθεί ποτέ.
Εγώ δεν είμαι οπαδός. είμαι φίλαθλος. Αν καταλάβουν αυτό οι νεοέλληνες θα φτιάξει και το ποδόσφαιρο.![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Εγώ δεν είμαι οπαδός. είμαι φίλαθλος. Αν καταλάβουν αυτό οι νεοέλληνες θα φτιάξει και το ποδόσφαιρο.![]()
![]()
[/B][/QUOΤΕ]
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Απο οτι λεγεται θα παρει ακομα 2-3 παιχτες.
Ρε iriniaa αν του ζητησει ο Λυμπε να φυγει τι γινεται τοτε???
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΑΣ......!!!!!!!!
Γιά όσα μάς προσέφερε,μέ τό άζημίωτο βέβαια.........
Γιατί οί μόνοι πού έχουνε δικαίωμα νά φιλάνε τή φανέλλα..........
έκτός άπό τούς άσσους τού 50 καί τού 60...........
ΕΙΜΑΣΤΕ............ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.........!!!!!!!!!!!!
Άλλά καί ό κύριος Ντεμάκος.............πρέπει νά πάρει τά 2,5 μύρρια καί νά τά..
ΧΩΣΕΙ.................ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ..............στήν όμάδα...........
ΟΧΙ ΑΛΑ............ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί αύτά πού γίνονται μέ τά διαρκείας είναι πρωτόγνωρα γιά τά Έλληνικά
δεδομένα.....!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ............ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ........!!!!!!!!!!!!
Άν φύγει ό πρώτος σκόρερ τού πρωταθλήματος καί πρώτος παίκτης μας τά
2 τελευταία χρόνια...........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ............ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΙΣΑΞΙΟ........!!!!!!!
![]()
Φίλε Μάριε.............τί νά πούμε τί........τί νά τραγουδήσουμε......
Νάταν μόνο στό ποδόσφαιρο....??????
![]()
![]()