ποιος μιλαει για φαντασιακη ρε συ Τασο......................
πειτε Βολο και εγω θα σας περιμενω με ελληνικο καφε στη Μακρυνιτσα.....![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
1. Κατ΄αρχάς, Νάσο, πρέπει να βγάλεις μιά ωραία λίστα συμμετοχής όπως την άλλη φορά.
2. Πρέπει να είναι διήμερη γιατί η κούραση την προηγούμενη φορά ήταν ανυπόφορη όπως έμαθα.
3. Να ορίσουμε, καλύτερα ο Στάθης ως αρχαιότερος (χρόνια πολλά Στάθη), μια ημερομηνία ένα μήνα μετά για να κανονίσει καθένας το πρόγραμμά του. Άρα μέσα στον Οκτώβριο
Ο Βόλος δεν ακούγεται πολύ καλά γιατί ο δρόμος τουλάχιστον μέχρι την Πορταριά είναι άθλιος. Χθες που συζητούσα με Sotokan και SOL λέγανε για Καρπενήσι ή Μπράλο. Και μένα μ'αρέσει. Οι υπόλοιποι τι λένε;
Mεταφορά στις " Συναντήσεις - Βόλτες"
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
βασικα αν συμφωνουνε και παλι ΟΛΟΙ θα ειναι καλο να επιλεγει προορισμος για να μπορουνε και οι βορειοι, γι αυτο ειπα για Βολο
Ο Κυριακος απο Σερρες δε ξερω αν θα μπορει για Καρπενησι, οποτε καλο θα ειναι να μας προτινει και ο Κυριακος μια διαδρομη βολικη γι αυτον
Εγω ριχνω την ιδεα και περιμενω απο ΟΛΟΥΣ να δηλωσουν μια λογικη και βολικη για ολους τοποθεσια ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
αναμενουμε
αντε και καλο ΣΚ παιδες
υγ: Νικο και Σταθη σας χαιρετω μιας και εχουμε καιρο να τα πουμε....
...
ισως να υπαρχει και στα VFR το ποστ για το ''καφε Vfr'' ... αν μπορειτε για οσους κατοχους VFR δε το προσεξουν εδω
![]()
αντε ρε να πάμε μια Βόλο....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αντε ρε να πάμε μια Βόλο....![]()
ΕΣΥ που πας? Αφου ΔΕΝ εχεις VFR!?![]()
![]()
Sniper, αν και λιγο αργα..![]()
Γιατι ημουν "ετοιμος"!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mεταφορά στις " Συναντήσεις - Βόλτες"
Νομίζω ότι είναι υπερβολική η μεταφορά στις συναντήσεις βόλτες. Αν δεν μπορούμε εδώ να συζητήσουμε το πώς θα συναντηθούμε 20 μηχανάκια τότε τι χρειάζεται η κατηγορία VFR;
Με την ίδια λογική θα έπρεπε εξ’ αρχής να μεταφερθεί και το θέμα «Πανελλήνια VFR». Αντ΄ αυτού αφού οριστικοποιήσαμε την συνάντηση κάναμε link στις συναντήσεις βόλτες, γιατί ο κανόνας του site είναι νομίζω ότι δεν επιτρέπονται κλειστές συναντήσεις.
Επιπρόσθετα υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι VFR οι οποίοι κοιτάνε μόνον τον κατάλογο των VFR. Πολλές φορές και εγώ. Αυτούς πρέπει να τους χάσουμε;;;
ρε συ Δημητρη (προτημω να απανταω στο όνομα και οχι στο nick-name)Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΣΥ που πας? Αφου ΔΕΝ εχεις VFR!?![]()
![]()
Sniper, αν και λιγο αργα..![]()
Γιατι ημουν "ετοιμος"!
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχα απαντησει γι αυτο σε αλλο ποστ, αλλα θα το κανω κι εδω
ο λογος που η προηγουμενη συναντηση VFR ειχε κανονιστει πρωτα στα VFR και μετα εδω ειναι απλος και πολυ λογικος
και εξηγουμε
ειμασταν 10-15 μηχανακι απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλαδα και για να μπορεσουμε να κανονισουμε προορισμο και ημερομηνια που να βολευουν ΟΛΟΥΣ μας πηρε 2-3-4 μηνες, δε θυμαμαι
και ειχαμε και 1-2 απωλειες στο τελος
ΟΤΑΝ αποφασιστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ μεταφερθηκε και στις Συναντησεις
πιστευετε οτι αν παραμεινει εδω θα μπορεσουμε να κανονισουμε ΟΛΟ το φορουμ μια εκδρομη που θα εχει ως συναντηση ΟΛΟΥΣ απο ΟΛΑ τα μερη της Ελλαδας????
αν ναι τοτε δεν εχετε παρα να κανονιστει μια συναντηση που να απευθυνεται σε ΟΛΟΥΣ
αλλα αυτη τη συναντηση την κανονισαμε για πρωτη φορα ως VFR κατοχοι επειδη μας προκαλεσανε για τα τουρισταδικα μηχανακια μας και για το αν κανουμε χλμ και θα μας αρεσε να τη διατηρησουμε, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
ετσι ξεκινησε η μαζωξη των VFR, ως μια προκληση... οσοι θυμουνται-θυμουνται!
αλλα για να κονονιστει ΣΩΣΤΑ θα πρεπει πρωτα να ειμαστε σιγουροι για τις συμμετοχες μας και τον προορισμο ΚΑΙ ΜΕΤΑ να κοινωποιηθει και να παει στις συναντησεις οπου θα συμμετεχει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ
αν εχω καπου λαθος, διορθωστε με
φιλικα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mαλλον μας ζηλευουν!!!!!!
γιαυτο και ασχολουνται μαζι μας![]()
![]()
Είπαμε όσοι έχουν v4 είναι καλοδεχούμενοι. . . Πλάκα κάνω, θυμάμαι και εγώ ότι η συνάντηση ήταν ανοιχτοί προς όλους.Δεν πολυκαταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα εάν κάποια μοντέλα θέλουν να κάνουν special συναντήσεις αφού υπάρχουν πολλές μικτές, αλλά δεν με πειράζει καθόλου να έρθουν και παιδιά με υποδεέστ... εεε διαφορετικέςμηχανές.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Εσύ θα φας πόρτα αν πάρεις KTM :a5:Mαλλον μας ζηλευουν!!!!!!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
βασικα λογω εκλογων εγω εχω θεμα για τις επομενες μερες...ασε που θα παω βολτα στην καλαματα για να ψηφισωοποτε μιλαμε για τον επομενο μηνα αμα θετε...ο λαμπρος θελει για ειναι κρυφοvfrakias τι κρυφο ,το εχει δηλωσει ο ανθρωπος
+100000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Εσύ θα φας πόρτα αν πάρεις KTM :a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα Σταθη,Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
βασικα λογω εκλογων εγω εχω θεμα για τις επομενες μερες...ασε που θα παω βολτα στην καλαματα για να ψηφισωοποτε μιλαμε για τον επομενο μηνα αμα θετε...ο λαμπρος θελει για ειναι κρυφοvfrakias τι κρυφο ,το εχει δηλωσει ο ανθρωπος
με βαση την προηγουμενη και το χρονο που θα παρει για να οργανωθουμε μας βλεπω για Νοεμβριο, οποτε μαλλον δε χρειαζεται να αγχωνομαστε
ειναι καλα πιστευω Νοεμβριο.....
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ απο αυτους που δυσανασχετησαν για τη διατηρηση του ποστ αρχικα στο VFR section, να περνει πρωτοβουλια για ΟΡΓΑΝΩΣΗ συναντησης απο ΟΛΑ τα μελη του φορουμ.
Αν δεν εχετε λοιπον ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΟ για οργανωση μιας τετοιας εκδρομης καλα θα κανετε την επομενη φορα να αφηνεται ΟΣΟΥΣ θελουν να το κανουν, μιας και το εχουν κανει παλιοτερα και μαλιστα με επιτυχια.
Γιατι μαλλον το ΜΟΝΟ που επιθυμειτε εδω μεσα, ειναι απλα να δημιουργειται θεμα και εντυπωσεις.