Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: τη γνωμη σας παρακαλω

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    μηπως φταει κ ο οδηγος (της πρωτης) μοτοσυκλετας που κινουνταν κοντα στη λωριδα? η μηχανη κατεχει κανονικα θεση κυκλοφοριας και οι σφηνες ή η πορει πανω στη διαχωριστικη απαγορευονται..αρα μηπως ο μοτοσυκλετιστης βρισκοταν στη νεκρη οπτικη γωνια του καθρευτη του οδηγου του αυτοκινητου?

μην τον σταυρωνετε τον ανθρωπο
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

παιδειά, το σίγουρο ειναι οτι οι περισσότεροι απο μας που οδηγάμε και ΙΧ και μοτό, δίνουμε περισσότερη προσοχή σε αυτο το θέμα. Το κακό ειναι οτι η μαμακία ίσως κάποια στιγμή γίνει, τώρα, πες το αφηριμάδα, πες το βλακεία, άνθρωποι είμαστε....αλλά τουλάχιστον και σε αυτη την στιγμή βλακείας θα αναγνωρίσουμε το λάθος μας μιας κι αμέσως θα έρι=θουμε στην θέση του άλλου με το 2τροχο!
    1 ειναι το σίγουρο, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! όση περισσότερη μπορούμε στου δρόμους που τραβιώμαστε όλη μέρα μιας και τα άγχος, τα προβλήματα, η βιασίνη, η βλακεία, και τώρα και η ζέστη, του καθ'ένα εχει ανα πάσα στιγμή αντίκτυπο στην συμπεριφορά στο τιμόνι........στρογγυλό ή ίσιο!
    CALCULATOR ISLAND

cardriver δε θα αναλύσω το θέμα ως προς τον ΚΟΚ το έκανε με μεγάλη επιτυχία ο gandalf.
    από θέμα συμπεριφοράς ήσουν (πιστεύω) πολύ εντάξει απέναντι στο παληκάρι που παραλίγο να χτυπήσεις...ως προς τον 2ο μοτοσυκλετιστή θα πω πως εν μέρη τον δικαιολογώ γιατί όλοι (λίγο-πολύ) έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο (ή και χειρότερο)...ωστόσο το λάθος του μάλλον ήταν τα ''γαλλικά'' που σου έσουρε...το δικό σου ΜΕΓΑΛΟ λάθος (μπορεί και μεγαλύτερο από το οδηγικό σου λάθος) είναι ότι σκέφτηκες να ρίξεις κάτω τον ''νταή'' μοτοσυκλετιστή έχοντας το πλεονέκτημα του όγκου του αυτοκινήτου...
    πάντως σε παραδέχομαι που μπήκες εδώ για να ακούσεις γνώμες (που μάλλον δε θα ήταν υπέρ σου)...
    το ότι οδηγούμε σε ζούγκλα πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας ό,τι όχημα και να οδηγούμε...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

δεν θελω και δεν χρειαζεται να αναλυσουμε τον ΚΟΚ. ολοι και ολα φταιγανε εκεινη τη στιγμη αλλα οπως και να το κανουμε η ευθυνη η δικη μου δεν μειωνεται. αν τον εριχνα μετα τι θα ελεγα; εφταιγε ο μπροστινος που ηταν στην αριστερη; εφταιγε αυτος που ερχοτανε κοντα στην αριστερη; οσο για το δευτερο μοτοσυκλετιστη, δεν αμφιβαλλω οτι εχει βρεθει σε παρομοια κατασταση και αυτο τον εκανε να φορτιστει. δεν θα ειχα καμια αντιρρηση να μου κανει παρατηρηση και αυτος και ολοι οσοι ηταν εκει. αλλα αλλο πραγμα η παρατηρηση και αλλο τα καντηλια, και ειδικα απο τη στιγμη που δεν το επαιξα ιστοριας. και να επιμενει κιολας απο τη στιγμη που τον αγνοησα, αφου βεβαια του εσυρα κι εγω κατι.
    τη σκεψη να τον πεταξω κατω δεν την εκανα σαν προθεση. απλα απορησα με τη λογικη του να ερχεται διπλα απο εναν ογκο, (που στην προκειμενη περιπτωση το δικο μου μπορει να περναει και τον 1,5 τονο και ανηκει και στα πιο γρηγορα του μεσου ορου οποτε και δεν θα ξεφευγε ευκολα), και να σουρνει αυτα που σουρνει. ΑΥΤΟΣ δεν σκεφτηκε οτι αυτος που χειριζεται τον 1,5 τονο μπορει να ειναι πιο βλαμμενος απο αυτον και να υλοποιησει τη σκεψη να το κοψει λιγο δεξια ή να πλακωθει στα φρενα μπροστα του στη στροφη. αυτη ειναι η απορια και η σκεψη μου.
    τελος παντων, εδω δεν μπηκα ουτε για να βρισω κανεναν, ουτε για να απειλησω, ουτε για να ακουσω μπραβο και ευγε (αφου ετσι κι αλλιως δεν προκειται να γνωρισω ποτε κανεναν οποτε και η γνωμη σας για μενα στο βροντο θα πεσει). μπηκα για να δω πως σκεφτονται οι μηχανοβιοι αφου δεν εχω κανεναν γνωστο της προκοπης (τα παληκαρια στο χωριο δεν πιανονται αφου ειναι αλλα 'ντ' αλλων) και να πω την αληθεια ειμαι και λιγο προκατειλημμενος εναντιον των μηχανων.
    και μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα μ' αυτα που διαβασα.
    μια ερωτηση μπηκα μονο να κανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από cardriver
    ...και να πω την αληθεια ειμαι και λιγο προκατειλημμενος εναντιον των μηχανων...
    Αλλος ένας...

Μη νομίζεις, όλοι το κάνουμε. Λίγο με τα αυτοκίνητα γενικά, λίγο με τους ταρίφες, λίγο με τις γυναίκες, λίγο με τους οδηγούς τρόλεϊ... μια προκατάληψη την βγάζουμε μια στο τόσο.
    Είναι τι σου έχει τύχει να ζήσεις εσύ στο δρόμο και ποιον έχεις απέναντί σου στις στραβές αυτές. Αν στις 5 από τις δέκα τέτοιες φάσεις εμπλέκεται μηχανή , αρκεί για να τους θεωρείς όλους βλήματα. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές... υπάρχουν βλαμμένοι οδηγοί ταξί υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες. Υπάρχουν πυροβολημένοι μηχανόβιοι υπάρχουν και οι άλλοι.

Οι γενικεύσεις είναι πάντα προβληματικές.

Καλά χιλιόμετρα! (πάντα όρθιος εδώ δεν κολλάει ε; )
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: Re: τη γνωμη σας παρακαλω

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ μπήκες να γράψεις..;Ότι αν έρθει κάποιος με μηχανή και μου την πει,να ξέρει οτι μπορώ να τον πατήσω κάτω..; :a31:
    Θα'πρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που το γράφεις.. :a04:

Το είπες και μόνος σου οτι τον πρώτο παραλίγο να τον σκοτώσεις..!Ο δεύτερος θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βρεθεί ή να βρεθεί κάποια στιγμή στη θέση του πρώτου..Και όταν βλέπεις μια σιδερένια μάζα 1,5 τόνου να έρχεται πάνω σου η συγγνώμη του άλλου μπορεί να μην αρκεί,όταν εσύ τα έχεις δει 'όλα'..Φυσιολογικό το οτι αντέδρασε..(τώρα το τι είπε δεν το ξέρω και δεν το εξετάζω..)

ρε Λαμπρο τη θελεις τωρα να σε πατησει

Re: Re: τη γνωμη σας παρακαλω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Καλησπέρα!

Το αντίστροφο ισχύει και από τους μοτοσικλετιστές οι οποίοι τσαντίζονται από την απρόσεχτη συμπεριφορά των ιχ - φορτηγών κλπ.
    Ασφαλώς τα λάθη είναι για τους ανθρώπους αρκεί βέβαια να μπορούν να διορθωθούν..

Η ευγένεια πολλές φορές (όχι πάντα) πονά πιο πολύ και καθιστά σαφέστερο το όποιο θέμα αντίθετα με τη συμπεριφορά και την επίπληξη του οιουδήποτε κάφρου.

Μη σκέφτεσαι τη σωματική ακεραιότητα του άλλου κάτω από το πρίσμα του 1½ τόνου ενός ιχ όταν έχεις νεύρα διότι μόνο μπελάδες θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Συν του ό,τι είναι και προκλητικό σα σκέψη! (θυμίζει κάτι από μπάτσο) Φαντάσου να σκεφτεί έτσι ένας οδηγός νταλίκας για εσένα..

Επιπλέον σύμφωνα με το Κ.Ο.Κ. η δική σου οδική συμπεριφορά καθώς και του προπορευόμενου από εσένα οχήματος αλλά και της μοτοσικλέτας ήταν παράνομη. (το καθημερινό χάος)

σωστος ο νταλικερης

Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
    Κόντεψες να τον σκοτώσεις μας είπες τον άνθρωπο...

Λογικό λοιπόν δεν είναι να τα ακούσεις από έναν διερχόμενο μοτοσυκλετιστή?

Τι τα ψάχνετε τώρα με λωρίδες και πυξίδες?

Άντε και πάντα όρθιοι παναγία μου...

παντα ορθοι θα ειμαστε με το αβαταρ που εχεις

Παλαιό μέλος
    μπηκα για να δω πως σκεφτονται οι μηχανοβιοι αφου δεν εχω κανεναν γνωστο της προκοπης (τα παληκαρια στο χωριο δεν πιανονται αφου ειναι αλλα 'ντ' αλλων) και να πω την αληθεια ειμαι και λιγο προκατειλημμενος εναντιον των μηχανων.
    και μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα μ' αυτα που διαβασα.
    Μια διευκρίνιση... σημασιολογική. "Μηχανόβιος" είναι περιθωριακός χαρακτηρισμός για οδηγό μοτοσυκλέτας και προφανώς δεν ταιριάζει σε όλους. Είναι κάπως σαν να αποκαλέσεις έναν έγχρωμο "αράπη". Κάποιοι μπορεί να αποδέχονται το χαρακτηρισμό και να τον γουστάρουν κιόλας, αλλά δεν είναι πολιτικά ορθός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Εγώ είμαι ρατσιστής;

Αυτοί είναι μαύροι!

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    cardriver....

Δεν είσαι ο μόνος που κάνει το λάθος... όλοι το κάνουμε όπως ειπώθηκε παραπάνω. Διαχωρίζουμε ανθρώπους και συμπεριφορές , ανάλογα με το τι όχημα οδηγούν. Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος όμως.

Όπως έχουμε πεί πολλές φορές... ο Μαλάκας είναι Μαλάκας ανεξάρτητα τον αριθμό των τροχών που φέρει το όχημα του.

Με αυτή την λογική πάντα , να θυμάσαι την επόμενη φορά που θα νιώσεις προκατάληψη για αναβάτη μηχανής οτι μπορεί κάτω απο το κράνος να είναι ο κολλητός σου, ο αδερφός σου, ο υιός σου , ή ακόμα και η μελλοντική γυναίκα σου.

Η μηχανή είναι ενα μέσο μεταφοράς .. τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Για εμάς που μας αρέσει να οδηγούμε μηχανή , μας δίνει κάτι παραπάνω. Αλλά πίστεψε με, δεν είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους και προσωπικότητες.. μας δίνει ναι μεν εμπειρίες, αλλά δεν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

cardriver, δες εδώ κάποια γενικά πράγματα (που σε ζούγκλες σαν την Αθήνα τα ξεχνάμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε πρέπει να τα έχουμε κατά νου, ούτε ότι σταμάτησαν να ισχύουν).

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Διαβασα ενα σεντονι και αυτο που βλεπω ειναι οτι ακριβως καταλαβαινω καθε χρονο στην Ελλαδα. Οταν επιστρεφω ξανα Ολλανδια και ειμαι σε κουβεντα με συναδελφους και φιλους που θελουν να ερθουν Ελλαδα το πρωτο που τους λεω ειναι

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ !!!

Οταν μαθουν οδηγικη συμπεριφορα στην Ελλαδα τοτε μονο θα μπορεσουν να καταλαβουν το υψος της ενοχης και βλακειας που τους δερνει τοσα χρονια με τα τοσα ατυχηματα!!

Ειναι αδιανοητο για μερικα απλα πραματα να γινεται μια χωρα σφαγειο και να χανει καθε χρονο το διπλο αριθμο ατομων συγκριτικα με χωρες που ειναι σε εμπολεμη κατασταση !!!

Επισης οσο και χαμηλοτονο το αρθρο του κυριου που το ξεκινησε μπορω να πω οτι η ενεργεια του ητανε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απο τη στιγμη που αποφασισε να βγει δεξια χωρις απολυτο ελεγχο της καταστασεως κατ' αρχην. Και οτι ηθελε να προσπερασει κιολας γινεται η πραξη ΕΙΔΕΧΘΗΣ !!

Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αν εκανε κατι τετοιο θα ειχε αποτελεσμα αμεση απωλεια διπλωματος !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Και οτι ηθελε να προσπερασει κιολας γινεται η πραξη ΕΙΔΕΧΘΗΣ !!

Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αν εκανε κατι τετοιο θα ειχε αποτελεσμα αμεση απωλεια διπλωματος !!

για θυμησε μου mr perfect σε ποιες περιπτωσεις επιτρεπεται η προσπεραση απο δεξια; ή επειδη με τη μηχανη προσπερνας απο οπου να 'ναι δεν χρειαζεται να τα ξερεις αυτα;
    και οσο για την οδικη συμπεριφορα μου πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο το μεσο ορο.
    μια ερωτηση μπηκα μονο να κανω

για θυμησε μου mr perfect σε ποιες περιπτωσεις επιτρεπεται η προσπεραση απο δεξια; ή επειδη με τη μηχανη προσπερνας απο οπου να 'ναι δεν χρειαζεται να τα ξερεις αυτα;

Ο mr. perfect ζει στην Ολλανδία. Δεν έχει τέτοια εκεί.
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2013, 17:57
  2. τη γνωμη σας, παρακαλω!
    από akispoulis στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2011, 01:32
  3. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122