Στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ ο γαύρος θα έχει το αγχος..Παίζει με την πλάτη στο τοίχο,ματς ζωης και θανάτου..Και τα δύο αποτελέσματα είναι ισοπίθανα (νταξ εγώ δίνω λίγο παραπάνω στο παο..)..
Στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ ο γαύρος θα έχει το αγχος..Παίζει με την πλάτη στο τοίχο,ματς ζωης και θανάτου..Και τα δύο αποτελέσματα είναι ισοπίθανα (νταξ εγώ δίνω λίγο παραπάνω στο παο..)..
Μακαρι να δουμε και στο ΣΕΦ τετοιο ματσακι.Καραγουσταρα λεμε.
Και να πω την αληθεια μου,το χαρηκα πιο πολυ απο τα παιχνιδια playoff του NBA που εχω δει
(Cleveland-San Antonio)
spam:Clevelanδ=Κλεβελαντ??Πολυ κλεψιμο θα πεφτει εκει για να ονομασουν την πολη τους ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ε οχι και με την πλατη στον τοιχο... αντιθετως θα ελεγα....αλλη σταση εχει ο γαυρος οταν παιζουμε μεσα στο ΣΕΦ ...το κεφαλι στον τοιχο και σκυφτα......εκτος και αν παιζει το τοιχο-τοιχο μην σε πετυχωΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
:rotflmao:
Αν μιλαμε για μεμονωμενα παιχνιδια, μαλλον μπερδευτηκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε οχι και με την πλατη στον τοιχο... αντιθετως θα ελεγα....αλλη σταση εχει ο γαυρος οταν παιζουμε μεσα στο ΣΕΦ ...το κεφαλι στον τοιχο και σκυφτα......εκτος και αν παιζει το τοιχο-τοιχο μην σε πετυχω![]()
ΟΑΚΑ +35
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε οχι και με την πλατη στον τοιχο... αντιθετως θα ελεγα....αλλη σταση εχει ο γαυρος οταν παιζουμε μεσα στο ΣΕΦ ...το κεφαλι στον τοιχο και σκυφτα......εκτος και αν παιζει το τοιχο-τοιχο μην σε πετυχω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Αν μιλαμε για μεμονωμενα παιχνιδια, μαλλον μπερδευτηκες...
ΟΑΚΑ +35
![]()
![]()
![]()
μην φας εχει γλαροσουπα....αυτα θυμασαι μονο;
οταν σας καναμε το(α) 3-2 μεσα στο ΣΕΦ που ησουν;
και εμεις σας εχουμε ριξει +34... για ενα ποντο βρε αδερφε κανεις ετσι;
και εν πασει περιπτωση τι καθομαι και λεω......παω να χαζεψω τον εναστρο ουανο...
![]()
θα διαφωνήσω λίγο ως προς το θέμα της ποιότητας....
τρομερό παιχνίδι λόγω της εξέλιξής του όχι ομως της ποιότητας του μπάσκετ που παίχτηκε....
το πρώτο ημίχρονο του 2ου τελικού στο ΣΕΦ ήταν τρομερό....απίστευτος ρυθμός με καταπλητκικές επιθέσεις...τον ΠΑΟ να ξεφεύγει δύο φορές και να επανέρχεται ο Ολυμπιακός σε χρόνο ρεκόρ....
εκεί δούλεψε η επίθεση του Παναθηναικού και άν είχαν μπει τα ελέυθερα τρίποτα που έχασε τότε θα το είχε πάρει το παιχνίδι....
γενικά οι δύο ομάδες έπαιζαν με πίστη στον ευατό τους και έβγαζαν ωραίο θέαμα
αντίθετα χτες τους είδα νευρικούς και τους δύο...με λιγότερη πίστη και περισσότερο άγχος...χαρακτηριστικό τα πολλά αστοχα σουτ απο την περιφέρεια....και γενικά ο δισταγμός για σουτ....στο τέλος όλοι προσπαθούσαν να πάρουν φάουλ ή να δώσουν την μπάλα στους άλλους....
για αυτό και ο Παναθηναικός έμεινε 2-3 φορές με την μπάλα στο χέρι....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Την τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε , άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε νερό για 2 μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο..
Τώρα με το που το είπες, έχει μαζέψει κάτι συννεφάρες απίστευτες.
Προσωπικά πάω συχνά πυκνά... όταν κανονιστεί κάτι είμαι μέσα ... χωρίς περικοκλάδες.. μετά τις 17.30 είμαι πάντα εύκαιρος καθημερινές. Γήπεδο για να μην ψάχνεστε κάτι για Αγ. Ανδρέα Λαμπρινή είχαμε πεί την άλλη φορά.
Όποτε νομίζετε οτι είσαστε έτοιμοι.. απλά ρίξτε ανακοίνωση.
Gandalf
και γω μεσα, για πεμπτη η παρασκευη απογευμα, η τεταρτη μετα τις 8.
![]()
zzr2005..
δεν έχεις άδικο... αλλά και πάλι το πάθος, η ένταση και η τρομερή ευστοχία κάποιων παικτών έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.
Run 'n Gun και το φυσικό στοιχείο του basket... full επιθέση. Για αυτό άλλωστε και έμοιαζε με παιχνίδι που βγήκε απο τις δεκαετίες 80-90 του ΝΒΑ που βλέπαμε απίστευτα πράγματα.
Ειδικά το φυστίκι του Διαμαντίδη και το τρίποντο εκτός ισορροπίας του Ματσιγιάουσκας, σε εμένα προσωπικά μου θύμισαν , Pippen (Bulls) και Bird (Celtics) αντίστοιχα. Γνώμη μου...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
οσο ναναι, ενας ποντος ειναι ενας ποντος...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μην φας εχει γλαροσουπα....αυτα θυμασαι μονο;
οταν σας καναμε το(α) 3-2 μεσα στο ΣΕΦ που ησουν;
και εμεις σας εχουμε ριξει +34... για ενα ποντο βρε αδερφε κανεις ετσι;
και εν πασει περιπτωση τι καθομαι και λεω......παω να χαζεψω τον εναστρο ουανο...![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"