Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 85

Θέμα: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos

Re: Re: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Αν και εσύ είσαι ο symvoulos θα σου δώσω εγώ μια συμβουλή σήμερα....

Το ζήτημα δεν είναι τι έκανε ο σκύλος ... υπάρχουν χειρότερα ζώα στο δρόμο ... δίποδα ....

Αν έχεις την δυνατότητα μην ξαναβάλεις το αγγελούδι σου καβάλα στη μηχανή... τους βλέπω στο δρόμο κάποιους γονιούς με τα παιδάκια ξεκράνωτα χύμα πάνω σε μηχανάκια και με πιάνει κρίση λέμε...

φιλικά πάντα
    Σε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα το ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ισχυει ανεξαρτιτα ηλικιας.
    οπως καταλαβαινεις ο μικρος εχει κρανος και μπουφαν.
    παντος και παλι σε ευχαριστω
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos

Re: Re: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Και εγω ζωο ειμαι,ασε που εκεινο αρχισε πρωτο!!!:rotflmao:
    .... :rotflmao: δεν αντεξα.... :rotflmao:
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    ετσι μαζευω και τα προβατα ... καλα κανεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτα τα κοπροσκυλα!
    Δεν θα κεντραρω ποτε να φαει καμια κλωτσια κανενα; Ααααααχχχχχ! Θα ειναι ΟΛΗ δικη του!
    Χμμ ducatoσκυλα θα είναι... κυνηγάνε τα ducati χεχεχ:rotflmao: :rotflmao:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτα τα κοπροσκυλα!
    Δεν θα κεντραρω ποτε να φαει καμια κλωτσια κανενα; Ααααααχχχχχ! Θα ειναι ΟΛΗ δικη του!
    Εχουν κανει διατριβη τα ατιμα.Ερχονται τοσο κοντα αλλα ποτε δεν τα φτανει το ποδι....

Κατι τα ενοχλει στον θορυβο αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    astrea grand (οχι βλακειες :rotflmao: ) σκυλος =>μικρολιμανο=>με βουτηξε απο το τζιν μπαινω στο αντιθετο ρευμα γιατι με τραβαγε -> αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα σταματα κορνανει συνεχεια και φωναζει στο σκυλο τραβω το ποδι μου και φευγω τρεμαμενη.....ορος και τα σχετικα.

τα φοβαμε πολυ αλλα μερικα εχουν φαει και κλοτσΕς ειναι αναλογα την μερα αν ειμαι χαλαρη τοτε τρομαζω

αν εχω τα νευρα μου κανω και φονο (που λεει ο λογος)

παντως στο πειραια ειναι κατι μοτοσκυλα που οταν περνανε αμαξια τρελενοντε πεφτουν πανω τους οταν περνανε μηχανες-ακια τιποτα δε κουνιουντε λεμε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Στο βουνο σπινιαρισμα της ροδας και πολυβολο πετρας η αεροβολο πιστολι
    η κορνα υπερηχων,στην πολη αν φορας μποτα κλωτσο με προσοχη μην αρπαξη παντελονι
    αν περισευει η χασεις την ισοροπια σου και μετα και πεσμενος και δαγκωμενος.
    αν τα κοιτας ειναι οτι χειροτερο
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    ego me to poy blepo epi8etiko skilaki..aplono to podi mou...giati sini8os pane gia papoutsia ...kai meto pou erxete mazebo kai ti troi tin klotsia tou..mono se periptoseis opou to skili einai epi8etiko

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους κλωτσανε τους σκυλους....θα προτεινα να βρειτε τεχνικη ωστε να τους πατατε κιολας χωρις ομως να πεφτετε η να λερωνετε με αιματα την μηχανουλα σας...η ακομα καλυτερα οποτε βρειτε αδεσποτο στον δρομο να το αρχιζετε στις κλωτσιες, πρκαταβολικα για μελλοντικα πεσιματα που μπορει να σας κανει... περαστικα σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους κλωτσανε τους σκυλους....θα προτεινα να βρειτε τεχνικη ωστε να τους πατατε κιολας χωρις ομως να πεφτετε η να λερωνετε με αιματα την μηχανουλα σας...η ακομα καλυτερα οποτε βρειτε αδεσποτο στον δρομο να το αρχιζετε στις κλωτσιες, πρκαταβολικα για μελλοντικα πεσιματα που μπορει να σας κανει... περαστικα σας
    +1

Δεν μπορειτε απλα να το αποφυγετε, πρεπει να το κλοτσησετε κιολας;;;

Καλα το ειπε καποιος "ζωο αυτο, ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΓΩ".
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος
    Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
    Tα φιλοζωικα του κωλου πειτε τα στα petshop που κονομανε ,παντε απέξω
    και κλειστε τα και σ'αυτους που τ'αγοραζουν για τα κακομαθημενα τους,
    για να ξεφορτωθουν την γκρινια τους και οταν τα βαρεθουνε τ'αμολανε στο δρομο.
    Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
    εξυπναδες σας και καντε κριτικη.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    Για εσας που αγαπατε τα ζωα, ν'αγαπατε και εμας που και ζωα ειμαστε (κυριαρχα πριν μας κατεβασει κατω ο εκαστοτε σκυλος) και δεν φταιμε σε τιποτα να φαμε τα μουτρα μας γιατι ο σκυλος αποφασισε να επιτεθει χωρις λογο η για ψυχαγωγικους λογους.
    Tα φιλοζωικα του κωλου πειτε τα στα petshop που κονομανε ,παντε απέξω
    και κλειστε τα και σ'αυτους που τ'αγοραζουν για τα κακομαθημενα τους,
    για να ξεφορτωθουν την γκρινια τους και οταν τα βαρεθουνε τ'αμολανε στο δρομο.
    Η ακομα καλυτερα καντε το σπιτι σας ασυλο για τα αδεσποτα οπως εχουν κανει αρκετοι πραγματικα φιλοζωοι.Οταν κανεται κατι απο τα παραπανω τοτε πειτε τις
    εξυπναδες σας και καντε κριτικη.
    Να υποθεσω οτι δεν αγαπας τα ζωα αφου κανεις τον διαχωρισμο...''Για εσας που αγαπατε τα ζωα''...

το λοιπον, η κυριαρχια σου μεγαλε σταματαει σε αυτα που νομιζεις οτι εισαι ικανος να κανεις στο αποστειρωμενο περιβαλλον που ζεις ....τραβα σε κανα δασος για διανυκτερευση και ελα να μιλησουμε μετα για κυριαρχιες...

αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...ο σκυλος ποτε δεν επιτιθεται για ψυχαγωγικους λογους η αναιτια, σε αντιθεση με τους ανθρωπους...

Την επομενη φορα που σε κλεισει καποιος στον δρομο κατεβα κατω λοιπον και πλακωσε τον στις κλωτσιες......αλλα βεβαια η υπεροχη και οι τσαμπουκαδες κομπλεξικλων τυπων σαν και εσενα βρισκουν εφαρμογη σε μονο σε αδυναμους...

...παντως εγω ευχαριστως θα σε κλωτσαγα....γιατι με ενοχλεις!

...το ιδιο δεν κανεις και εσυ στους σκυλους;

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    +1

Δεν μπορειτε απλα να το αποφυγετε, πρεπει να το κλοτσησετε κιολας;;;

Καλα το ειπε καποιος "ζωο αυτο, ΖΩΟ ΚΑΙ ΕΓΩ".
    Εγω,Εγω!!
    Βλεπεις δεν εχω αναπτυχθει ακομα τοσο πολυ!!

Ψαχνω και τον τροπο να περναω απο πανω τους αλλα ακομα δεν τον βρηκα!

Φιλοζωοι και φιλανθρωποι του γραπτου λογου ενωθειτε!
    Ο εχθρος σπικινγκ!
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αρκει απλα να σταματησεις η να ελατωσεις ταχυτητα για να αποτρεψεις την επιθεση απο σκυλο...δοκιμασε το και θα δεις οτι πιανει...[/B]

δε γινετε παντα (σου το λεει καποια που θα την εκοβε φετες το αμαξι στο αντιθετο ρευμα)

παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι εχουν μια δοση αληθειας αυτα που ειπε ο παραπανω
    πριν κρινουμε καποιον ας κρινουμε πρωτα τους εαυτους μας.

το παραδειγμα σου ειναι αστοχο

οι σκυλοι που σε βουτανε οχι αυτοι που απλως γαυγιζουν δε σου κλεινουν το δρομο
    ειναι επικυνδινο για σενα μην πεσεις και χτυπησεις

αν ερθει ενας ανθρωπος και με χτυπησει στα φαναρια θα τον χτυπησω και εγω

δε θα πω α κατσε να σε αποφυγω για να μη σε πληγωσω. ετσι τουλαχιστον αντιλαμβανωμε εγω την κουβεντα που γινετε εδω τωρα.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    El_hymador εμένα αυτός ο σκύλος που με παίρνει κυνήγι (και έχει δαγκώσει), αυτές τις επιθέσεις τις κάνει οταν είναι λυτός ΜΟΝΟ! Ακόμα και 1 ολόκληρο τετράγωνο μακριά απο το σπίτι του!

Αμα είναι ωστόσο να είναι δεμένος ούτε καν που γυρίζει το κεφάλι να κοιτάξει. Ούτε γαύγισμα, ούτε τεντωμένη αλυσίδα απο τη λύσα του, ούτε τίποτα. Ενω θα έπρεπε να συμβαίνουν ολα τα παραπάνω αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είχε λόγο να κάνει οτι κάνει, έτσι δεν είναι;

Άρα η θεωρία του "ο σκύλος επιτίθεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς" παίζει στην περίπτωση αυτή!

Εδω ενας γείτονας με βέσπα της είχε κάνει μύνηση (της αφεντικίνας) γιατί ο εν λόγο σκύλος τον είχε ρίξει κάτω.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα και αντιμετώπιση
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2007, 23:02
  2. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:53
  3. Εκπαίδευση σκύλου..Προσοχή..!