Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Προσοχη ΘΕΛΟΥΝ να μας παρουν σβαρνα...

FFWD Το avatar του/της DimST
    Μερικοί άνθρωποι όταν οδηγούν νοιώθουν δυνατοί, νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς επιπτώσεις... λογική της ζούγκλας.
    Είμαι υπέρ στο να υπενθυμίζουμε σ'αυτούς τους "τσάμπα" μάγκες οτι το νόμισμα έχει δύο όψεις και οτι η μαλακία που έκανε σήμερα με την λογική του πιο δυνατού, αύριο μπορεί να γυρίσει πάνω του με τρόπο που ούτε το φαντάζεται...

Καλά έκανες, δεν ξέρεις ποιός ήταν μέσα στ'αμάξι.

Προσοχή στους δρόμους παιδιά.

Τελευταία φορά που μου έτυχε (κάνα 2 βδομάδες πριν) ήταν γυναίκα οδηγός ενώ είχα βγάλει φλας και ψιλοκόρναρα για να την ειδοποιήσω πριν τη προσπέραση.

Έκρινα ότι αφαιρέθηκε, άνοιξα το γκάζι και σταμάτησα παρακάτω όπου κατέβηκα από τη μηχανή και τη στόλισα καταλλήλως.

Στη περίπτωση που έκρινα ότι το είχε κάνει επίτηδες θα φώναζα τα στρουμφάκια ψυχρά επιτόπου, και θα την ακολούθαγα μέχρι να τη βρούν οι μπάτσοι άν την έκανε -δεν το συνιστώ, αλλά θα το έκανα (είμαι και μεγάλος άνθρωπος τί να πεις).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Μερικοί άνθρωποι όταν οδηγούν νοιώθουν δυνατοί, νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει χωρίς επιπτώσεις... λογική της ζούγκλας.
    Είμαι υπέρ στο να υπενθυμίζουμε σ'αυτούς τους "τσάμπα" μάγκες οτι το νόμισμα έχει δύο όψεις και οτι η μαλακία που έκανε σήμερα με την λογική του πιο δυνατού, αύριο μπορεί να γυρίσει πάνω του με τρόπο που ούτε το φαντάζεται...

Καλά έκανες, δεν ξέρεις ποιός ήταν μέσα στ'αμάξι.

Προσοχή στους δρόμους παιδιά.

Πάλι εσύ; εσύ δεν είσαι; Δεν κάνω λάθος;
    Ζεις ρε, τι κάνεις;

1ον κάνεις στην άκρη να περάσει ο γρήγορος.
    2ον. παίρνεις το νούμερο και τηλ στο 100 καταγγέλλοντας το συμβάν.Δεν έχει συνέχεια νομική απο σένα (τρεξίματα κλπ)
    3ον (προαιρετικά) βρίσκεις το αμάξι και του αφήνεις αναμνηστικά:a39:
    4ον μην τον κουτουλήσεις με το κράνος!! θα κουδουνιάσεις!! (έχεις γάντια με προστατευτικά?):a13:

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Δεν το συζητώ, εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί φονιάδες. Δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι φανταζόμαστε γιατί πολύ απλά(ως άνθρωποι) συγκρατούμε και ανακαλούμε τις ψυχοφθόρες εμπειρίες.

Πολλοί από αυτούς δεν είναι φονιάδες εκ προμελέτης απλά είναι "κομματάκι" ψυχοπαθείς και νευροτικοί. Όπως είπε κάποιος άλλος προηγουμένως, στο τιμόνι επάνω νοιώθουν κυρίαρχοι του κόσμου. Εκεί τα προβλήματα τους και τα απωθημένα τους καταργούνται γιατί τις τύχες τους δεν τις καθορίζει κανείς άλλος παρά ο ίδιος τους ο εαυτός που κρατάει το τιμόνι. Ο χάρυ κλυν το είχε πει κάποτε"Μπίλυ the king ο βασιλιάς της Ασφάλτου". Δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο ρόλο το ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
    Οδηγώ κάποιες φορές στον εθνικό δρόμο το αυτοκίνητο και έχω δει αντίστοιχα περιστατικά να μου συμβαίνουν. Λόγου χάρη, σε επαρχιακό δρόμο(Πελλοπόνησο) που χωράει ενάμισι αυτοκίνητο σε κάθε κατεύθυνση κάποιος βγαίνει έξω από την πορεία του βλέπει εμένα να έρχομαι από το αντίθετο ρεύμα και αντί να ξαναμπεί μέσα(όλα αυτά σε μία τεράστια ευθεία και όχι σε στροφή) αρχίζει να έρχεται κατά πάνω μου ενώ εγώ έχω πίσω μου μία φάλαγγα 2 αυτοκινήτων. Επειδή η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται εγώ με το που τον είδα να βγαίνει ψηλιάστηκα το τι θα γίνει, πλακώθηκα στα φρένα και πήγα στην άκρη δεξιά. Ευτυχώς το ίδιο έκαναν και οι δύο πίσω και γλυτώσαμε. Αφού βγήκε έπρεπε δηλαδή εμείς να φρενάρουμε για να περάσει αυτός(όλα αυτά με 70-80 χλμ/Ω σε μεγάλη ευθεία σε τριήμερο).

Επίσης το άλλο το κλασσικό(με το αυτοκίνητο πάλι), είναι όταν έχεις βγει τέρμα αριστερά και πηγαίνεις έστω παρανόμως 130-40χλμ/Ω με όριο τα 120, έρχεται από πίσω κάποιος και κορνάροντας και αναβοσβήνοντας τα φώτα σε πανικοβάλει για να αναγκαστείς να μπεις δεξιά(στη μεσαία), ώστε να μην ζαλιστεί η ξανθιά συνοδηγός της κομπρέσορ, από το ζιγκ ζάγκ που θα αναγκαζόταν να κάνει ο κάφρος οδηγός της(με τα 160++).

Ας είχα σπουδάσει νευροψυχολόγος και τίποτε άλλο δεν ήθελα στη ζωή. Θα είχα αποκατασταθεί επαγγελματικά εφ όρου ζωής...
    Πάντα όρθιοι

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Πινακιδα μεσα στην ταραχη δεν κρατησα. Αλλα μου εκανε εντυπωση. Ηθελε να με χτυπησει ο μαλακας. Ηθελε.

Σου λεει ''εσυ με το μηχανακι θα εισαι μπροστα μου και εγω ο γαμαουα θα ειμαι πισω;'' ''Θα σε παρω σβαρνα και θα κανω οτι χρειαζεται για να ειμαι εγω μπροστα.''

ΜΙλαμε για την απολυτη καφριλα. Ηθελα να σταματησει να δω τι θα εκανε οταν επεφτα πανω του με το κρανος και τον αρχιζα στις κουτουλιες.

Να ειχα ενα τριαξονικο εκεινη την ωρα να του κανω το ιδιο του πουστη να δει την γλυκα.

Δεν χαμπαριαζουν τιποτα παιδια. Εμενα προσωπικα δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο.

Εμενα μου εχει τυχει και μαλιστα 2 φορες στην Λ. Βουλιαγμενης ! την μια με το παπι , οπου ευτυχως ειχα μαρτυρες αλλους μοτοσυκλετιστες και για 2 φαναρια προσπαθουσε να με σκοτωσει οπωσδηποτε με τρελες εναλλαγες μεταξυ 3 λωριδων μεχρι που τον επιασε φαναρι και με τους υπολοιπους μοτοσυκλετιστες εκ των οποιων κατεβηκε ενας 2μετρος απ τη μηχανη του και τον βουτηξε απ τη μπλουζα βγαζοντας τον εξω απ το παραθυρο να μου ζητησει συγνωμη .

Ο δευτερος ηταν ενας mercedakias o οποιος επειδη ενω βρισκομουν στην αριστερη λωριδα (φαναρι βασης ελληνικου) με το αυτοκινητο μου και την κορη μου μεσα !!!! και στ αριστερα μου υπηρχε εξτρα λωριδα για αυτους που στριβουνε αριστερα απεναντι δε του επετρεψα να πεσει πανω μου καθως ο μαγκας χρησιμοποιησε την εξτρα για να μπει με 100 προσπερνωντας ολους τους αλλους + εμενα , για ολη την υπολοιπη διαδρομη μεχρι και δαφνη προσπαθουσε να με σκοτωσει και μενα και το παιδι με τις κλασσικες εναλλαγες λωριδων , του πηρα τον αριθμο και αμεσως καλεσα την αμεσο δραση εν κινηση. Στην Δαφνη τον ανελαβε ενα περιπολικο που μολις εβγαινε απο στενο

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ειμαι με το τουτου και παω χαλκιδικη (cinguecento sporting εχει σημασια)
    με 130 μπροστα μου ενα alfa 157 με 80 αριστερα. βγαζω αριστερο φλας
    και περιμενω....τιποτα. Σκεφτωμαι οτι δεν με ειδε και αναβοσβηνω διακριτικα
    τα φωτα...τιποτα! Απο πισω εισαι ενα sl 500 που εχει ψηλιαστει τι συμβαινει
    και περιμενει με υπομονη....παω να περασω δεξια παει και αυτος.. παω αριστερα το ιδιο
    τοτε μου κανει νοημα το sl και γινετε το εξης σκινικο.
    παω δεξια παει και αυτος, ταυτοχρονα το sl (εχει κυβικα το ατιμο) διακτινιζετε και βρισκετε
    διπλα του απο αριστερα περιμενοντας εμενα που κολαω απο πισω και τον περναμε τρενακι.
    Ο μαγκας πρεπει να το φυσαγε και να μην κριωνε:rotflmao:
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
    παω δεξια παει και αυτος, ταυτοχρονα το sl (εχει κυβικα το ατιμο) διακτινιζετε και βρισκετε
    διπλα του απο αριστερα περιμενοντας εμενα που κολαω απο πισω και τον περναμε τρενακι.
    Ο μαγκας πρεπει να το φυσαγε και να μην κριωνε:rotflmao: [/B]

μηπως σας θυμιζει τιποτα το σκηνικο που περιγραφει ο ktm640lc4; να πω σας το ελεγα εγω; δεν εξεταζω καν τα περι αριστερης λωριδας και βλακας οδηγος. θα μεινω και παλι στο που πας ρε καραμητρο (γενικη εκφραση) διπλα απο αυτοκινητο να αρχισεις τα καντηλια. φυσικα και εχεις δικιο ΑΛΛΑ, να ξαναπω, που ξερεις ποσο χτυπημενος ειναι ο αλλος, ποσο καιρο εχει να του κατσει γυναικα ή εστω ο σκυλος του και ειδικα στην προκειμενη περιπτωση που φανηκε απο την αρχη οτι ο κατοχος της μερτσεντε ειναι βλαμμενο. και τι ενδοιασμο θα ειχε ειδικα απο τη στιγμη που δεν θα σ' επαιρνε χαμπαρι κανεις; δεν το λεω σαν κατοχος αυτοκινητου, το λεω σαν οδηγος. ακουγονται πολλα εκει εξω. μακαρι να μην ακουστει τιποτα για εμας.
    μια ερωτηση μπηκα μονο να κανω

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. που θελουν να μας οδηγησουν;
    από blackrose στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 08:32
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2008, 01:53
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF