Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Ο Stako εχει απόλυτο δίκαιο αλλά γνωρίζοντας αντικειμενικά την δυσκολία διαχωρισμού των γκρουπ και των δυνατοτήτων, η κάθε εταιρία φαντάζομαι οτι εφευρίσκει δικούς της κάνονες ή απουσίες αυτών...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Οι αργοι αναβατες εφ'οσον τηρουν 2-3 βασικους κανονες (που συνηθως τους ανακοινωνονται απο την αρχη) δεν αποτελουν προβλημα.
    Οι μαλακες αναβατες ειναι το προβλημα που βλεπουν οτι ειναι 20 δευτερα πιο αργοι απο σενα και κοιτανε πως να σε κλεισουν.

Δεν εχετε δει τρακντεις σε μεγαλες πιστες του εξωτερικου;
    Μπαινουν οτι μηχανακια να'ναι και οτι καρυδιας καρυδι, απο θεμα οδηγησης ετσι;
    Κανενας δεν παραπονεθηκε και ουδεποτε δημιουργηθηκε προβλημα.

Και μιλαω για πιστες οπου υπαρχει τρομερη διαφορα ταχυτητας απο εναν αρχαριο σε εναν σχετικα εμπειρο.
    Ποσο μαλλον για τα Μεγαρα που ολοι πανε περιπου τα ιδια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Εγώ και ο συνάδελφος δεν ανήκουμε στο ιδιο γκρουπ...
    Φοβερή φωτογραφία! Σαν photoshop είναι...

Πάντως επί του θέματος... τόσο καιρό που μπαίνω στην πίστα, ούτε έχω ενοχληθεί από τους πολύ πιο αργούς, ούτε θυμάμαι κάποιο σχετικό ατύχημα.

Ο Μακρής που γυρίζει κοντά στο λεπτό, τη βρήκε την άκρη και μπαίνει με τους αγωνιζόμενους. Οι υπόλοιποι του 1.10-1.15 νομίζω αδίκως παραπονιούνται. Η πράξη δεν τους επιβεβαιώνει. Εκείνοι που γυρίζουν στο 1.40 και στα 2.00 είναι πολύ λίγοι και τους περνάς πριν προλάβουν να προκαλέσουν το οτιδήποτε.

Εντέλει όποιος θέλει να γυρίζει ανενόχλητος, ας επιλέγει τα TD και να πηγαίνει σ'εκείνα που φαίνεται ότι δεν θα έχουν πολύ κόσμο. Μετά από λίγο καιρό δεν είναι δύσκολο να τα προβλέψεις..
    Θάνος..

YEC Το avatar του/της alexk
    Παλικάρια, ότι θέλετε λέτε.

Από πότε το θεωρείται ΟΚ να γυρίζω 1.08 και να πρέπει να παλέψω με τον συνάδελφο που πάει 1.30?
    Α, ξεχάσατε, δεν είμαστε 2 στην πίστα... Είμαι π.χ. εγώ και άλλοι 15 στο 1.20-1.40. Κοινώς, πας σε μια πίστα που έχει κινητά εμπόδια που όλως περιέργως πάνε στην γραμμή σου (εσύ θα πας από τα χωράφια για προσπέραση κτλ κτλ).

Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα, και δεν θέλω να εκφράσω την άποψή μου για τα μαργαριτάρια που είπε ο sniper.
    Απλά τα τρακ-ντέϊ του 0-300 είναι για τα κουλάδια. Τέλος

ΥΓ : gcrook, οι γαμάτες πίστες του εξωτερικού έχουν πλάτος 8-12 μέτρα. Άφθονος χώρος δηλαδή. Μην κάνουμε άτοπες συγκρίσεις.
    www.clubcsl.com

Όποιος νομίζει ότι γυρίζει στο 1.10 συν ή πλην και δεν μπορεί να προσπεράσει με ασφάλεια έναν κατά πολύ αργότερο οδηγό, ας το παρκάρει έξω καλύτερα.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά είναι για όλους ανεξαιρέτως και τα υπόλοιπα είναι φιλολογία για να μπούνε οι "γρήγοροι" να μας πούνε τους χρόνους τους.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όποιος νομίζει ότι γυρίζει στο 1.10 συν ή πλην και δεν μπορεί να προσπεράσει με ασφάλεια έναν κατά πολύ αργότερο οδηγό, ας το παρκάρει έξω καλύτερα.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά είναι για όλους ανεξαιρέτως και τα υπόλοιπα είναι φιλολογία για να μπούνε οι "γρήγοροι" να μας πούνε τους χρόνους τους.

Άν "δεν κάνω λάθος", απαγορεύεται η προσπέραση στα φρένα και πάνω στη στροφή. Μόνο στην έξοδο δηλαδή... (εμένα προσωπικά μου είχε τύχει να ανοίγουν σχεδόν όλοι τέρμα το γκάζι στην έξοδο, και να είναι φάση "κόντρα στη Βούτα").
    Γι'αυτό φίλε Θάνο τα σχόλια περί παρκαρίσματος σε παρακαλώ αλλού.

Τα υπόλοιπα είναι πραγματικότητα και όχι φιλολογία και δεν χαλάει κανέναν λέμε. Αλλά τι λέω τώρα, σε thread του moto.gr είμαστε...
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Άν "δεν κάνω λάθος", απαγορεύεται η προσπέραση στα φρένα και πάνω στη στροφή. Μόνο στην έξοδο δηλαδή... (εμένα προσωπικά μου είχε τύχει να ανοίγουν σχεδόν όλοι τέρμα το γκάζι στην έξοδο, και να είναι φάση "κόντρα στη Βούτα").
    Γι'αυτό φίλε Θάνο τα σχόλια περί παρκαρίσματος σε παρακαλώ αλλού.

Τα υπόλοιπα είναι πραγματικότητα και όχι φιλολογία και δεν χαλάει κανέναν λέμε. Αλλά τι λέω τώρα, σε thread του moto.gr είμαστε...
    Εσύ χαρακτήρισες όσους πάνε στα trackdays του 0300 κουλάδια. Μην παραπονιέσαι λοιπόν.

Σχετικά με την πραγματικότητα που αναφέρεις έχω πολύ καλή άποψη, οπότε δεν χρειάζεται να μου εξηγείς.

Η διαφορά από το 1.08 στο 1.30 δεν γίνεται στην ευθεία και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κάποιον που λέει ότι κάνει τέτοιους χρόνους να μην ξέρει ή μπορεί να προσπεράσει και τα φρένα ξεκινάνε αρκετά νωρίς για κάποιον που γυρίζει στο 1.30+ ώστε να μπορείς ακόμα και εκεί να περάσεις.

Όπως μπορείς να περάσεις και αυτόν που θα ανοίξει τέρμα το γκάζι στην έξοδο αν υποθέσουμε ότι έχετε 20+ δευτερόλεπτα διαφορά, γιατί εσύ θα κάνεις μία απείρως καλύτερη έξοδο κι ας έχεις πιο αδύναμο μηχανάκι.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις γκρίνιες και τέτοια προβλήματα ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν, παρά μόνο σ'αυτούς που βλέπουν μόνο μπροστά τους και γράφουν χρόνους σε άδειες πίστες..
    Θάνος..

Αλλά τι λέω τώρα, σε thread του moto.gr είμαστε...
    Γιατί γράφεις λοιπόν;
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo
    η γνωμη μου αν επιτρεπετε...
    Καντε προτασεις στον διοργανωτη.
    Σας διαβαζει αλλωστε..

Υ.Γ:
    Και εγω θα ηθελα μια πιστα για παρτυ μου....
    ισως για να προπονηθω...
    η να ρυθμισω τις αναρτησεις μου...
    η να κανω προπονηση στο πως να προσπερνω καποιον που μου κλεινει τον δρομο..
    η για να σπασω την μονοτονια μου
    η για να μαθω γραμμες απο καποιον πιο γρηγορο που ξερει "κολπα" και θελει να μου τα δειξει
    η για να μαθω γραμμες σε καποιον πιο απειρο που θελει να μαθει και κατι παραπανω
    η για να δω τις διαφορες στις αλλαγες των γραμμων
    η κλπ. κλπ. κλπ. και ποιος ξερει τι αλλο μπορει να θελει ο καθενας και δικαιωμα του ειναι αρκει να ακολουθει καποιους κανονες ....
    στο κατω κατω οτι αλλο μπορει να ειναι ενα TD...

Μην Ξεχναμε οτι ολοι σας ( μας) που παραπονιοσαστε (μαστε) για τους πιο αργους εισασταν (μασταν) καποτε πιο αργοι και απειροι .
    Και απο την αλλη οι πιο αργοι που με σωστη δουλεια θα κατεβασουν τους χρονους τους, θα βρουν μπροστα τους αργοτερα τα προβληματα αυτα που βλεπουν οι γρηγοροτεροι τωρα.
    Γιαυτο προτεινω συνεργασια και συνενοηση μεταξυ μας με προτασεις στον διοργανωτη.

Aν δεν μπουν πανω απο 20-25 μοτο μεσα μαζι...και χωριστουν βασει γυρολογιου και οχι βασει σχολειων θα ειναι ολα οκ νομιζω
    Και οχι περισσοτερα απο τρια γκρουπ για να εξασφαλιζουν και το οτι θα κανει κανεις τεσσερα τουλαχιστον σεσιονς για να το ευχαριστηθεί ...

Καλο για τον χωρο μας που προσελκυει πολυ κοσμο ολοενα, κιας στριμοχνωμαστε και λιγο...
    Ας ελπισουμε σε αλλη μια πιστα συντομα...
    fast & safe

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

ΥΓ : gcrook, οι γαμάτες πίστες του εξωτερικού έχουν πλάτος 8-12 μέτρα. Άφθονος χώρος δηλαδή. Μην κάνουμε άτοπες συγκρίσεις.
    Δεν ειναι ολες ετσι και δεν μιλαω για τις πιστες παγκοσμιου μονο αλλα για τις δεκαδες διασπαρτες πιστες στην Αμερικη και στην Ευρωπη που τρεχουν αμετρητες κατηγοριες μοτοσυκλετων,και γινονται τρακντεις εκατονταδων ατομων με οτι μηχανακια μπορεις να φανταστεις.
    Μπορει να δεις R1 και ΕΧ500 η GS500 στο ιδιο σεσιον.
    Στο λεω επειδη μαζευω χρονια τωρα βιντεακια και με αυτα που βλεπω τελικα εχω αρχισει να απελπιζομαι με την κατασταση εδω.
    Αργοι και γρηγοροι αναβατες, αναβατες με χρεπια και τουμπανα ολοι μαζι κοιτανε τον ρυθμο τους και δεν γκρινιαζουν και ολα λειτουργουν ρολοι.
    Αλλα οπως και να εχει τα Μεγαρα σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιστα καρτ.

Μερικες φορες οι πιο γρηγοροι αναβατες απλα επειδη θυσιαζουν χρονο και χρημα (οπως και ολοι μας βεβαια) ,και εχουν σκοπο να προπονηθουν κυριως,με το παραμικρο αρχιζουν και γκρινιαζουν.

Εχω δει και απαραδεκτους οδηγους μεσα στα Μεγαρα που παταγανε φρενο στην στροφη πανω και αλλαζανε γραμμη...
    Τους κοζαρα τους περασα πολυ ευκολα και δεν τους ξαναειδα,οπως μου εκαναν και μενα στην αρχη και ακομα μου κανουν οι γρηγοροι του γκρουπ μου.
    Τωρα οι 1.05 και κατω ισως να χρειαστει να τους περασουν και δευτερη φορα
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Γιατί γράφεις λοιπόν;
    Γιατί εδώ απαντάνε οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.
    Αλλιώς, έχουμε και σοβαρό forum άν ξέρεις...
    www.clubcsl.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα, και δεν θέλω να εκφράσω την άποψή μου για τα μαργαριτάρια που είπε ο sniper.
    Απλά τα τρακ-ντέϊ του 0-300 είναι για τα κουλάδια. Τέλος

....

Ο sniper γράφει εκεί που ξέρεις την άποψή σου.

Οπότε, εσείς τα τιμόνια, οι γρήγοροι κλπ, μην πηγαίνετε στα TD του 0300. Ο Μπράλος, η Επίδαυρος, ο Αγιος και το Αρτεμήσιο σας περιμένουν.

Αφήστε εμάς τα κουλάδια στα Μέγαρα και στις Σέρρες να στριμωχνόμαστε και να λέμε μαλακίες σε μη σοβαρά φόρα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ο sniper γράφει εκεί που ξέρεις την άποψή σου.

Οπότε, εσείς τα τιμόνια, οι γρήγοροι κλπ, μην πηγαίνετε στα TD του 0300. Ο Μπράλος, η Επίδαυρος, ο Αγιος και το Αρτεμήσιο σας περιμένουν.

Αφήστε εμάς τα κουλάδια στα Μέγαρα και στις Σέρρες να στριμωχνόμαστε και να λέμε μαλακίες σε μη σοβαρά φόρα.
    Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα.
    Έχετε βαφτιστεί "πιστόβιοι" και εμείς οι μαλάκες του δρόμου. Λάθος αγαπητέ.
    Μόνο πίστα πάει η παρέα μας, και έχουμε και 5 νέους αγωνιζόμενους στο πρωτάθλημα.
    Not bad έτσι?

ΥΓ : και πίστα που πάτε, σαν τις χελώνες πάτε, από πάνω σας περνάμε
    www.clubcsl.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα.
    Έχετε βαφτιστεί "πιστόβιοι" και εμείς οι μαλάκες του δρόμου. Λάθος αγαπητέ.
    Μόνο πίστα πάει η παρέα μας, και έχουμε και 5 νέους αγωνιζόμενους στο πρωτάθλημα.
    Not bad έτσι?

Τίποτα δεν έχουμε βαφτιστεί. Απλά περνάμε καλά ό,τι κι αν κάνουμε. Εσείς οι γληγοριάδηδες βαφτίζετε πράγματα για να τους δώσετε μια γκλαμουριά και "κοιτάτε" υποτιμητικά όποιον δεν είναι στους χρόνους σας.

Μπράβο για τα παιδιά που τρέχουν πάντως. Τουλάχιστον αυτοί χαλάνε λάστιχα για κάποιο σκοπό παραπάνω από το να την λες σε συνάδελφους.

Λες στην ταφόπλακά μου να γράψω τι χρόνο έκανα κάποτε στις Σέρρες;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Είσαι φάουλ φίλε.
    Πολύ κακός ο διαχωρισμός που κάνεις. Μπράβο και μαγκιά στα παιδιά που τρέχουν, αλλά το καλάμι δεν είναι μακριά, έτσι όπως το εκφράζεις.

ΥΓ :Το ότι υπάρχουν πάντα πιο γρήγοροι από σας το γνωρίζεις φαντάζομαι. Παρόλα αυτά τέτοια έπαρση και κ@λοδάχτυλα δεν έχω δει-ακούσει να δείχνουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. Απορια για τα Chopper................
    από yiannis172 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 147
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2010, 21:57
  3. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 16:48
  4. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ 0-300 Track Day
    από FZ1S στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 12:08
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55

Κανόνες δημοσιεύσεων