Ο δρόμος μετά την Φλαμπουρίτσα δεν λεεί και τίποτα, παρόλο αυτα είναι κοντά στα 20km μέχρι την Βελίνα όλο πέτρες και χώμα.
Επιστροφή για εμένα απο Βελίνα-Παναρίτι-Στυλιά στάση για νερό και επιστροφή για σπίτι.
Βέβαια εάν αποφασίσει να κάνει κανείς αυτή την διαδρομή και τον κόψει η λόρδα μετά, κάνει μια στάση στην εκκλησία στην Ρίζα στον Κλαδούχο για να ταράξει την τοπική πανίδα.
Αυτά πρός το παρών κάποια στιγμή θα ρίξω και το καλύτερο κομμάτι και πιο δύσκολο της Ζήρειας Λ.Δασίου-Στενό.
![]()
+636...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Γιατί έτσι μας αρέσει![]()
παντα τετοια..
ωραιες φωτο...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
εγώ θυμάμαι έναν στριτά με 1000cc και ss μηχανάκι, που όταν πήγαινε εκδρομές έξυνε ΤΗ ΦΟΡΜΑ του! Πώς άλλαξες έτσι?![]()
![]()
Πολύ ωραίες εικόνες, ναι στο πάθος για εξερεύνηση! Και μπράβο σου!
Αλλά πες μου, πώς γίνεται τέτοια αλλαγή?![]()
Και με το CBR έκανα βόλτες, και με το GS μπορώ να ξύσω τα πάντα κάτω , μόνο μετά το ατύχημα του katsai μου κοπηκε η όρεξη και γι αυτο πούλησα και το CBR λίγο καιρό μετά, όπως και οι συναναστροφές με ΄΄γληγορα΄΄ αγόρια, τώρα βολτούλες χαλαρές για να γυρνάει όλη η παρέα με τη μηχανή και όχι με το ασθενοφόρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
εγώ θυμάμαι έναν στριτά με 1000cc και ss μηχανάκι, που όταν πήγαινε εκδρομές έξυνε ΤΗ ΦΟΡΜΑ του! Πώς άλλαξες έτσι?![]()
![]()
Πολύ ωραίες εικόνες, ναι στο πάθος για εξερεύνηση! Και μπράβο σου!
Αλλά πες μου, πώς γίνεται τέτοια αλλαγή?![]()
![]()
Μεσιέ Τιγκάς,μερσί μποκού για τις φωτό αλλά κυρίως για τις ιδέες!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες