:a12: :a12: :a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Θα ειμαστε ΟΛΟΙ εκει!
![]()
:a12: :a12: :a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
Θα ειμαστε ΟΛΟΙ εκει!
![]()
σιγα σιγα φανερωνεστε κουφαλεςοταν κραζαμε περισι για καμια συναντιση δεν εσκαγε κανεις
![]()
Βαλτε μιτινγκ ποηντ και θα ειμαι εκει
Ο πυργος της Βαβελ
Πάρτε νερό γιατί θα κορακιάσετε,η πίστα είναι εκτός πόλης.
Όσο αφορά την πίστα, ΠΡΟΣΟΧΗ !! ,δεν είναι για πολλά γκάζια.
Προτείνω για όποιον έχει τα φράγκα να μπει στην πίστα Σερρών.
45 ευρώ η χρήση της πίστας & 40 ευρώ ενοικίαση στολής.
Επιλέξτε μέρα καθημερινή που δεν έχει πολλές μότο μέσα και όχι Σαββατοκύριακο
που γίνετε πανικός.
η πιστα ειναι με σε εναν και καλα υγροβιοτοπο.εχει γυρω στα 3 χιλιομετρα χωματοδρομο και σκουπιδοδρομο.
ειναι οπως αναφερθηκε παρατιμενη αλλα τον τελευταιο καιρο γινεται χαμος απο μηχανες.
ειναι σε πλατος πολυ στενη και με το ζορι χωρανε δυο αυτοκινητα διπλα.
εχει μια πολυ μεγαλη ευθεια και μετα πολυ κλειστες στροφες τυπου μοταρντ.
η προσφυση δεν ειναι παντου καλη και υπαρχουν και επικυνδινα σημεια που αν περασεις δυο τρεις φορες τα μαθαινεις.
οσο αναφορα τις γραμμες δεν εχεις πολλες επιλογες μιας και λιγο αν ξεφυγεις πατας χωμα και φευγεις χωρις να το καταλαβεις(παθων)
πολυ προσοχη θελει να μην μεινεις απο φρενα μιας και ειναι πολυ κλειστες οι στροφες και αναγκαζεσαι συνεχεια να φρεναρεις.
στα θετικα ειναι οτι σε οποια μερια και να φυγεις δεν κυνδινευεις μια και δεν εχει πουθενα περιφραξεις ή οτιδηποτε τετοιο.
απο τα μεγαλα αρνητικα ειναι οτι σε πολλες περιπτωσεις θα γυριζουν και αυτοκινητα μαζι σου και εκει θελει ιδιατερη προσοχη γιατι τα τετακε τους ειναι αμετρητα.θυμαμαι μια φορα ενα γυριζε αναποδα.
![]()
το μονο συγουρο παντως ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τον δρομο.θα βρεις και αρκετα πιλοτακια προθυμα να σε σουβλισουν
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θα σε πμ-ισω...![]()
![]()
π.μ. και σε μενα αν θες..... ειμαι μεσα...
καλα σορρυ...μοντς σβηστετο αν θελεται... δεν ειδα οτι ειχε και τριτη σελιδα το θρεντ..
Οπως ειπα και στον FZR αν κανονιστει τιποτις θα ανοιξω θεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
π.μ. και σε μενα αν θες..... ειμαι μεσα...
![]()
![]()
Noμιζω οι Σερρες ειναι κλειστες την περιοδο αυτη πλην οργανωσεων?
Μοzart - καλες πληροφοριες.
ακριβως αυτη ειναι η πιστα και οχι αυτη στην πρωτη φωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Μια γενικότερη εικόνα των παραπάνω
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
FZR600R και για εμένα πρώτη φορά θα είναι.
Θέλω να αρχίσω να μαθαίνω να πλαγιάζω περισσότερο, στον δρόμο φοβάμαι να δοκιμάσω, ενώ στην πίστα παίρνεις την ίδια στροφή ξανά και ξανά και πειραματίζεσαι.
Και ώσπου να μάθω δυο πράγματα νομίζω ότι Σέρρες θα ενοχλώ..