Τελικά στις γενικές είναι καλύτερα. Το βλέπει περισσότερος κόσμος .Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εφυγε για γενικες!
![]()
Ευχαριστώ man
Τελικά στις γενικές είναι καλύτερα. Το βλέπει περισσότερος κόσμος .Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εφυγε για γενικες!
![]()
Ευχαριστώ man
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Το χαλασες λιγο με το Microsoft, καμια πιο σοβαρη εταιρια δεν βρηκες;Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ειμαι ξανθια 1,72, στρογγυλα βυζια κανω γυμναστικη, ειμαι υπευθυνη για το home page του msn, ξερω να κανω ρυθμηση βαλβιδων αμα ειναι κατεβαζω και μηχανη και μην κατσεις διπλα μου στο φαναρι γιατι σε πατησα λακαμα.
επισης ξερω να διατυπωνω την γνωμη μου σε αραβικα, αγγλικα, γιουφτικα κτλ
την πηρα την θεση?![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Για μισό ρε παλλουκάρια. Γιατί αντιδράτε έτσι;
Ο άνθρωπος είπε κάτι. Θέλει να φτιάξει κάτι καινούργιο απ ότι καταλαβαίνω και σου λέει μοτοσικλετιστές εδωμέσα όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται. Ποιο το πρόβλημα με αυτό;
Για να προλάβω μαγκίτσες όχι δεν ενδιαφέρομαι!
Απλώς πιστεύω ότι λέω το αυτονόητο. και στην τελική άμα θέλετε να του την πέιτε κάντε το με επιχειρήματα. Πείτε τους λόγους σας ξεχέστε τον αλλά κάντε το σωστά.
Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι τρομερό σε αυτό που λέει.
Για τα λεγόμενα του Jason μπορώ να εγγυηθώ εγώ...
Ξανθιά είναι![]()
:rotflmao:
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
εγω παντως πολυ ευχαριστως να σε χεσω και χωρις λογους, εχω κατι μερες να παω και σιγουρα μιλαμε για πολυ πραγμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για μισό ρε παλλουκάρια. Γιατί αντιδράτε έτσι;
Ο άνθρωπος είπε κάτι. Θέλει να φτιάξει κάτι καινούργιο απ ότι καταλαβαίνω και σου λέει μοτοσικλετιστές εδωμέσα όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται. Ποιο το πρόβλημα με αυτό;
Για να προλάβω μαγκίτσες όχι δεν ενδιαφέρομαι!
Απλώς πιστεύω ότι λέω το αυτονόητο. και στην τελική άμα θέλετε να του την πέιτε κάντε το με επιχειρήματα. Πείτε τους λόγους σας ξεχέστε τον αλλά κάντε το σωστά.
Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι τρομερό σε αυτό που λέει.![]()
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για αυτο το μετεφερα! καταλαβες τωρα οτι κατε(χ)ω php + mysql? προσλαμβανομαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τελικά στις γενικές είναι καλύτερα. Το βλέπει περισσότερος κόσμος .
Ευχαριστώ man![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω παντως πολυ ευχαριστως να σε χεσω και χωρις λογους, εχω κατι μερες να παω και σιγουρα μιλαμε για πολυ πραγμα!![]()
:hypnotize
ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ ΣΠΑΜ SPAM... λες και τα υπόλοιπα είναι άνευ σπαμ αλλά τεσπα...![]()
Ας ειναι καλα το Mod Control Panel..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για αυτο το μετεφερα! καταλαβες τωρα οτι κατε(χ)ω php + mysql? προσλαμβανομαι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Στείλε μου πμ. με τις δουλειές σουΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για αυτο το μετεφερα! καταλαβες τωρα οτι κατε(χ)ω php + mysql? προσλαμβανομαι?![]()
![]()
![]()
![]()
οκ, αλλα θελω administrative rights, γιατι οι εδω administrators με βριζουν!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Στείλε μου πμ. με τις δουλειές σου![]()
Για developer ψάχνω οχι mod. Mod βρίσκω στο λεπτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οκ, αλλα θελω administrative rights, γιατι οι εδω administrators με βριζουν!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για developer ψάχνω οχι mod. Mod βρίσκω στο λεπτό.ωχ! αρχισαν τα δυσκολα!
![]()
μλκ μιλαμε για αδιανοητα πραματα εδω μεσα !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μλκ μιλαμε για αδιανοητα πραματα εδω μεσα !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωωωωωωπα...![]()
![]()
![]()