ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΖΜΕΝΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ.... 1ΕΚ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΤΖΗ!
ΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΑΝ ΡΗΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΣ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΖΜΕΝΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ.... 1ΕΚ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΤΖΗ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi...
O Παππάς για μένα τουλάχιστον , ειναι 4 φορές καλύτερος απο τον Λαγό που έμπαινε δεξιά και μπορεί να κάνει πολλά. Στον ΟΣΦΠ δεν έπιασε επειδή δεν είναι επιθετικός χαρακτήρας και δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία κλίκας.
Αν το παλέψει , πίστεψε με θα βγάλει μάτια... δεν είναι μαλάκες οι Γερμανοί που έκαναν ανεπίσημη κρούση για να δούν τι γίνεται. Πριν προλάβουν πάντως , τον άρπαξε ο Νικολαϊδής. Ούτε το μελάνι της υπογραφής του για την λήξη συμβολαίου με τον ΟΣΦΠ δεν είχε στεγνώσει ακόμα.
Θα δούμε πάντως... αισιώς είμαστε στους 25 νομίζω παίκτες στο ρόστερ και θέλω πραγματικά να δώ τι χημεία θα έχουν μεταξύ τους.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
μαγε trust me.... θα παρουμε ακομα 3...
1 τερμα (Σιφακης???)
1 μεσο-επιθετικο για δεξια (ξενο)
1. ΚΙΛΛΕΡ γκολτζη (ξενο)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ivic και μαλλον Λακης.... θα φυγουν με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (και αλλο χρημα)
o μικρός Ivic σίγουρα , ακόμα και χωρίς μεταγραφή. Ο Λάκης δεν νομίζω... αρέσει στον Φερέρ λόγω ταχύτητας.
Για το θέμα τερματοφύλακα, μην είσαι και πολύ σίγουρος... Μπορεί να είναι και δύο... Ο Σορεντίνο δεν θέλει και πολύ για να φύγει και έχει εκνευρίσει αρκετά με την συμπεριφορά , θέλω να φύγω πάση θυσία... μα καλά ... τόσο παντοφλάκιας είναι που δίνει ακόμα και χρήματα για να κάνει μεταγραφή;
Για γκολτζή... τι να σου πω... είναι θέμα χρημάτων.
Για μέσο... νομίζω οχι... νομίζω οτι δεν θα πάνε για άλλη μεταγραφή εκεί , εκτός και αν κάτσει κάτι πολύ τυχερό.
Θα δούμε. Mέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής είναι. Αμέσως μετά αρχίζει προετοιμασία. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα, πλήν ίσως το θέμα του επιθετικού.
Ο Φερέρ δείχνει οτι δεν θέλει να έχει τα περσινά και να προσπαθεί να τους δέσει σαν ομάδα , στομέσο της προετοιμασίας. Τους θέλει όλους παρόντες , αρχές Ιούλη.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
βγειτε σε ερανο αμα σας λειπουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ...
μονο αυτο λεω και τελλλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντονίτο ή Γκαγιάρντο (ο δεύτερος απο PSG αλλά είναι Λατίνος)...
Κράτα μικρό καλάθι λέμεεεεεεεεεεεε.....
Gandalf
εγω δεν ειπα ονομα! ο Γκαγιαρδο ειναι μεσο-επιθετικος και εκει ειμαστε πλήρεις! δε παιζει!
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ
ΑΦΘΟΝΟ!!!!![]()
![]()
εγώ θα έλεγα να δείτε την ομάδα σας, γιατί πέρα απο Γκαλέτι και Νούνιες δεν ακούω τίποτα άλλο.
Με το ζόρι 14αδα νομίζω συμπληρώνετε φέτος και αίντε να δούμε τι θα κάνετε. Όσο για CH.L. έτσι όπως είσαστε , για σάκο του box σας βλέπω στους ομίλους.
Αλήθεια εκεί τις πλευρές, ο Τζόρτζεβιτς και ποιός άλλος θα κάνουν παιχνίδι δεν μας είπατε. Αλλά θα κάνει πλάνα και ομάδα ο SirTakis... εκεί να δείς γέλια που θα πέσουν. Γιατί πριν απο την παρέλαση της 28/8 σας βλέπω για νέο προπονητή;
Άσε μας εμάς... 16500+ διαρκείας σου λένε κάτι;.. και μέσα σε λιγότερο απο μήνα.
Α ... και αν θες να δείς την ΑΕΚ... φιλικά της θα έχει ο Alpha... γιατί μάλλον πάλι εμάς και μπορεί τον ΠΑΟ να βλέπεται μετά το ερχόμενο φθινόπωρο. Όταν τα χελιδόνια και ο ΟΣΦΠ , φεύγουν απο την Ευρώπη.
Gandalf
NAI RE KRATISTE ESEIS TOY 14 KALYTEROYS POY EXETE STO ROSTER SAS KAI AFISTE TA "SAPAKIA" =ELEYTHERA= STIN AEK :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΙΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
GIA TO GELIO THA SYMFVNISW.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
WINBET
POIOS TAH FYGEI PRWTOS?
============= na fygei =========== na mi fygei
1. LEMONIS === 1.20 =========== 2.30
2. IVIC === 1.15 =========== 2.40
3. KOKKALIS === 1.40 ========== 3.10
PONTARETE :rotflmao: :rotflmao:
EΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ!!!
ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ...
μονο αυτο λεω και τελλλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε πες και τίποτε άλλο!
δώσε κανά κλου!![]()
![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
ο Τζώρτζεβιτς???Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλήθεια εκεί τις πλευρές, ο Τζόρτζεβιτς και ποιός άλλος θα κάνουν παιχνίδι δεν μας είπατε. Αλλά θα κάνει πλάνα και ομάδα ο SirTakis...
Gandalf![]()
![]()
θα παίξει και φέτος???![]()
έλεος ρε παιδιά λυπηθήτε τον....δώστε του και μια μαγκούρα γιατί να στηρίζεται μόνος του δύσκολο...
φέτος μετά βίας περπάταγε...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν