:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
A plastic doll maybe![]()
![]()
![]()
![]()
mono an aneveis katalaveneis.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
A plastic doll maybe![]()
![]()
![]()
![]()
mono an aneveis katalaveneis.
παρε μηχανη ,δεν το συζηταμε καθολου ..........εκτος αν θες να εισαι ο "αιωνιος ταριφας ".......
εχεις αμαξι και δεν φτανει που κανεις τον ταξιτζη ,στα ζαλιζουν κιολας .......βαλε ερ-κοντισιον,ο μεριλιν μανσον κανει φασαρια .......ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ....να σκαμε το φιλακι στο φαναρι :a07:![]()
Χρηστης εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από alx255
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
mono an aneveis katalaveneis.:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Η γυναίκα μου.
Είναι 26, πολύ καλό κορίτσι.
Βέβαια δεν λεει οτι δε θα έρχεται μαζί μου῾ φοβάται λίγο τη μηχανή ως πιο επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, καθότι είμαι και πατέρας και τι θα γίνουν τα ορφανά.
Πέρα από τη πλάκα όμως πως μπορεί η γυναίκα, η κάθε γυναίκα, να αποδεχθεί την γκάβλα με κάτι άλλο και μάλιστα με μιά μηχανή?
Πράγματι η περιγραφή ως γκάβλας μου ακούγεται πραγματική ιεροτελεστία...να καβαλάς τη μηχανή και να φεύγεις...
αλλά ο.κ. sorry εγω ακόμα δεν έχω και το δίπλωμα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από diuco
Η γυναίκα μου.
Είναι 26, πολύ καλό κορίτσι.
Βέβαια δεν λεει οτι δε θα έρχεται μαζί μου῾ φοβάται λίγο τη μηχανή ως πιο επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, καθότι είμαι και πατέρας και τι θα γίνουν τα ορφανά.
Πέρα από τη πλάκα όμως πως μπορεί η γυναίκα, η κάθε γυναίκα, να αποδεχθεί την γκάβλα με κάτι άλλο και μάλιστα με μιά μηχανή?
Πράγματι η περιγραφή ως γκάβλας μου ακούγεται πραγματική ιεροτελεστία...να καβαλάς τη μηχανή και να φεύγεις...
αλλά ο.κ. sorry εγω ακόμα δεν έχω και το δίπλωμα.![]()
Οδηγησε μια και τοτε θα ξερεις ολα τα αλλα ειναι %$##$%#%![]()
Nοιωθεις πως πεθαινεις σε καθε στροφη αλλα δε πεθαινεις, πως τα μυαλα σου γινονται σουπα για τα μυρμηγκια σε καθε προσπερασμα, ειδικα το συναισθημα της υγρης κλανιας οταν σε πεταγεται κανα αυτοκινητο εκει που ησυχαζεις, οι τασεις για ανακοπη οταν εχεις 10 ποντους ακομα για να σταματησεις και δε σε εχει μεινει ουτε μισος πριν πατησεις κανα γατι, το φως στην ακρη του τουννελ που τελικα ειναι καποιο φορτηγο και η αισθηση, να λες καλησπερα στο παππου σου που πεθανε το 40 στην Αλβανια και να σε ρωταει "Μα τωρα ηρθες, που πας παλι ; " και να ξαναβλεπεις τα οργανα της μηχανης σου να σε κοιτανε ευτυχισμενα στις 8-9-10 χιλιαδες στροφες .................. ειναι οτι πρεπει για να δειχνεις το βρεγμενο (χεσμενο) παντελονι σου οταν πας σε παρτυ .......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. Μη κανεις ασφαλεια ζωης ποτε δε θα σε πληρωσουν
ελα ντε :wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από diuco
[/B]
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πες της οτι ειναι κατι αντιστοιχο του κομμωτηριου για σενα...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από diuco
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από diuco
χαιρετω την παρεα.
Είμαι 33 χρονων, έχω και δυο παιδάκια και μου'χει καρφωθεί εδώ και 2-3-χρόνια να πάρω μια μηχανή. Αλλά σας ρωτω, μπορώ σ αυτήν την ηλικία; Είμαι μεγάλος; οδηγώ αυτοκίνητο αλλά ποτέ μηχανάκι; και κάτι άλλο ῾ τί είναι αυτό που νοιώθεις όταν πας κάπου με τη μηχανή μόνος σου ή με παρέα; Τί είναι αυτό που σε κάνει να μήν πας με αυτοκίνητο;
Φίλε μου το τι είναι η μοτοσικλέτα είναι για τον καθένα διαφορετικό και πως του βγαίνει.
Μπορώ όμως να σου πω ένα πράγμα. Με δύο σχετικά σοβαρά ατυχήματα και όμως θέλωνα ξανανέβω και να ξανακαβαλήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Αυτό είναι από μαζοχισμός μαλακία και ανωριμότητα έως... όπως θες βάφτισέ το.
Αλλά μ αρέσει!
Τώρα για την ηλικία σου δεν βρίσκω κανά λόγο. Το ότι όμως δεν έχεις οδηγήσει και δνε έχεις ιδέα αυτό προσωπικά με ανησυχεί. Στο λέω εντελώς υποκειμενικά και φιλικά. Σκέψου το καλά πάρα πολύ καλά και πράξε αναλόγως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Περίπου στην ηλικία σου χρειάστηκε για άσχετο λόγο να πάρω και το δίπλωμα Α για μηχανή. Το ανέβαλα συνεχώς γιατί είχα πάντα μια... διστακτικότητα να το πωμε τα μεγάλα δίτροχα (σκούτερ κια παπιά είχα κατά καιρούς). Για μένα το αυτοκίνητο και η οδήγησή του ήταν πάντα μια μεγάλη αγάπη και τα χλμ. που έιχα κάνει με αμάξια πραγματικά πολλά και όμορφα.
Ώσπου ανέβηκα στη μηχανή (ένα SF400) τουδάσκαλου και βγήκαμε από την πίστα.
Με πόσα να πήγα? Με 40?
ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!
![]()
Εκείνη ακριβώς τη μέρα είχα ήδη πάρει την απόφασή μου:
Θα αγόραζα άμεσα μια μηχανή όχι για να κινούμε από το σημείο Α στο Β αλλλαααά για να "ταξιδεύω".
Και ξεκίνησα από τα βαθιά:smilea:
Τετρακύλινδρο 600άρι το πρώτο μου![]()
Κάνε τα μαθήματα που χρειάζονται (διάλεξε μια σχολή με βολική και σε σχετικά καλή κατάσταση μηχανή), νιώσε και μετά θα ξέρεις αν πραγματικά θέλεις να ξεκινήσεις.
Πιστεύω μόνο έτσι θα καταλάβεις...
Όσα νιώθω εγώ πάνω στη μηχανή, όσο καλά κι αν τα περιγράφω σε κάποιους φίλους, καθόλου δε μπορούν να τα κατανοήσουν. Ούτε καν η κόρη μου μπορεί![]()
Είναι προσωπική υπόθεση, νομίζω....
ego eimai 32 pantremenos 1xrono kai meta apo 6 xronia ksenera mono me toutou ekana to oneiro mou pragmatikotita, ksana pira mixani
i ginaika mou to pire xalara.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Nοιωθεις πως πεθαινεις σε καθε στροφη αλλα δε πεθαινεις, πως τα μυαλα σου γινονται σουπα για τα μυρμηγκια σε καθε προσπερασμα, ειδικα το συναισθημα της υγρης κλανιας οταν σε πεταγεται κανα αυτοκινητο εκει που ησυχαζεις, οι τασεις για ανακοπη οταν εχεις 10 ποντους ακομα για να σταματησεις και δε σε εχει μεινει ουτε μισος πριν πατησεις κανα γατι, το φως στην ακρη του τουννελ που τελικα ειναι καποιο φορτηγο και η αισθηση, να λες καλησπερα στο παππου σου που πεθανε το 40 στην Αλβανια και να σε ρωταει "Μα τωρα ηρθες, που πας παλι ; " και να ξαναβλεπεις τα οργανα της μηχανης σου να σε κοιτανε ευτυχισμενα στις 8-9-10 χιλιαδες στροφες .................. ειναι οτι πρεπει για να δειχνεις το βρεγμενο (χεσμενο) παντελονι σου οταν πας σε παρτυ .......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
ego eimai 32 pantremenos 1xrono kai meta apo 6 xronia ksenera mono me toutou ekana to oneiro mou pragmatikotita, ksana pira mixani
i ginaika mou to pire xalara.
ταριφας και σι ??
![]()