Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Sos: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Νομίζω (99% είμαι σίγουρος δηλαδή) πλέον γίνεται αφαίρεση της κοίλης χωρίς νυστέρι, με μια απλή επέμβαση με λέιζερ. Κοστίζει κανα 3χίλιαρο.

Και υπάρχει και μια μέθοδος για μικρές κοίλες, όπου σε τεντώνουν με ένα μηχάνημα και επανέρχεται ο δίσκος, αλλά δεν έχει πολύ καλά αποτελέσματα, πρέπει να κάνεις πολλές συνεδρείες, και πρέπει να είναι μικρή η κοίλη.

Αυτά ξέρω εγώ.

Εχω κι εγώ μια δισκοκοίλη. Μου είπαν να κάνω κοιλιακούς και ραχιαίους. Αν μπορεί κάποιος γιατρός ή θεραπευτής από το φόρουμ να μας διαφωτίσει περισσότερο ως προς τις ασκήσεις, θα ήταν ιδανικό.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

παιδια συμφωνω απολυτα με την αποψη οτι η φυση, και το μεγεθος του προβληματος αυτου αλλαζει απο ατομο σε ατομο

ξερω φιλο μου που το παλικαρι δεν πηγαινε ποτε του γυμναστηριο, ποτε δεν καταπονηθηκε δηλαδη με κιλα, αλλα την πατησε πολυ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΣΚΗΜΑ απο καποιες βαλιτσες που σηκωνε ως οδηγος ταξι. εκανε ενχειρηση αλλα βελτιωση δεν ειδε. Εγω ευτυχως δεν ειχα τοσο μεγαλη ζημια, και συνεπως συμφωνω με την αποψη οτι στο καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικη η συμπεριφορα και η αντιμετωπιση ενος τετοιου προβληματος

Κι εμενα οι γιατροι μου ελεγαν να κοψω την γυμναστικη, και εχθες επαιξα 220 κιλα στην πρεσσα ποδιων...δεν εχει να κανει λοιπον....ουτε μηχανη θα σταματησω να οδηγω με τιποτα!!!

Το θεμα ειναι να δω ποια μου ταιριαζει εμενα καλυτερα, για να μην κανω καμοια λαθος αγορα τελικα, και αναγκαστω να την δωσω παλι, χανωντας χρηματα και χρονο...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:

1) ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ (ΜΟΝΚΥΛΙΝΔΡΟ, ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟ, ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟ?)

2) ΥΠΑΡΧΟΥΝ AFTERMARKET ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΦΙΧΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

3) Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕΛΑΣ ΑΠΟ ΛΕΠΤΗ ΣΕ ΠΙΟ ΑΦΡΩΔΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γιωργο ως φυσικοθεραπευτης και κατοχος fazer 600 σου λεω ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ !!!!!

στη θεση σου θα προτιμουσα το versys.

Ως φυσικοθεραπευτης η αποψη σου ειναι σεβαστη.
    Ως μοτοσυκλετιστης η αποψη σου ειναι για το μπ*****.:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ως φυσικοθεραπευτης η αποψη σου ειναι σεβαστη.
    Ως μοτοσυκλετιστης η αποψη σου ειναι για το μπ*****.:rotflmao:
    μαλιστα αγαπητε συμφορουμιτη γιωργο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλιστα αγαπητε συμφορουμιτη γιωργο.
    Μπορει να φαινεται ουδετερη η απαντηση αυτη που μου εγραψες αλλα ξερω οτι απο μεσα σου αφριζεις τωρα. :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μπορει να φαινεται ουδετερη η απαντηση αυτη που μου εγραψες αλλα ξερω οτι απο μεσα σου αφριζεις τωρα. :rotflmao:
    εχεις πμ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos1000

Κι εμενα οι γιατροι μου ελεγαν να κοψω την γυμναστικη, και εχθες επαιξα 220 κιλα στην πρεσσα ποδιων...δεν εχει να κανει λοιπον....ουτε μηχανη θα σταματησω να οδηγω με τιποτα!!!

Το θεμα ειναι να δω ποια μου ταιριαζει εμενα καλυτερα, για να μην κανω καμοια λαθος αγορα τελικα, και αναγκαστω να την δωσω παλι, χανωντας χρηματα και χρονο...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:

1) ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ (ΜΟΝΚΥΛΙΝΔΡΟ, ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΟ, ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟ?)

2) ΥΠΑΡΧΟΥΝ AFTERMARKET ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΦΙΧΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

3) Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕΛΑΣ ΑΠΟ ΛΕΠΤΗ ΣΕ ΠΙΟ ΑΦΡΩΔΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ.....
    Μήπως φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι?Όποια μηχανή και να πάρεις κάποια στιγμή θα πονάς αφού το πρόβλημα της μέσης σου παραμένει.Αντί να αλλάζεις μηχανές μήπως θα ήταν καλύτερα να διορθώσεις τη ζημιά στη μέση σου και μετά να απολαύσεις όποια μηχανή γουστάρεις?Τέλος πάντων δικό σου θέμα αλλά με 220 κιλά στην πρέσσα σίγουρα επιδεινώνεις την ήδη υπάρχουσα ζημιά, όσο και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Για οσους εχουν δισκοκοίλη και διαφορες δισκοπαθειες

δεν υπαρχει μηχανη που ΝΑ ΜΗΝ σου κανει ζημια.
    Απο την στιγμη που υπαρχουν λακουβες και κραδασμοι ακομα και αναρτηση βουτηρου να εχεις δεν προκειται να μην πονεσεις.
    Εγω δεν καταλαβα το πχ οτι εκανες πιεσεις ωμων 90 κιλα με δισκοπαθεια...μαλλον εννοεις το μηχανημα που καθεσαι και τραβας το τοξο.
    Το μονο που μπορει καποιος να κανει ειναι να φοραει την ζωνη μεσης για μηχανη,θα κοψει κατι.
    Ενχειρηση μπορει να βγει καλη αλλα μπορει και να ξαναβγαλει προβλημα...εξαρταται η αιτια που δημιουργει το προβλημα.
    Αλλοι "κρεμανε" απο το περπατημα και μονο χωρις να σηκωσουν ουτε ενα κιλο.
    Υπ'οψην οτι μια φορα φτανει να σε ζορηστεις για να ξαπλωσεις μηνα+ στο κρεβατι.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Μήπως φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι?Όποια μηχανή και να πάρεις κάποια στιγμή θα πονάς αφού το πρόβλημα της μέσης σου παραμένει.Αντί να αλλάζεις μηχανές μήπως θα ήταν καλύτερα να διορθώσεις τη ζημιά στη μέση σου και μετά να απολαύσεις όποια μηχανή γουστάρεις?Τέλος πάντων δικό σου θέμα αλλά με 220 κιλά στην πρέσσα σίγουρα επιδεινώνεις την ήδη υπάρχουσα ζημιά, όσο και αν δεν το καταλαβαίνεις.

σωστος!

κοψε την πρεσσα και ολες τις ασκησεις για τα κατω ακρα που γινονται σε ορθια σταση!
    κρατα μονο το εξτενσιον για τετρακεφαλους.........

δικεφαλα στα ποδια κανε ασκησεις που το σωμα ειναι σε γωνια 90 μοιρων........(ετσι ωστε να απομονωνεται η πιεση μονο στους δικεφαλους)
    το ιδιο ισχυει και για τις γαμπες!

προσεχε πολυ και τις ασκησεις για ομους, μιας και οταν ο κορμος του σωματος ειναι καθετος στο εδαφος και σηκωνεις τα βαρυ προς τα πανω.........ασκηται πιεση στους σπονδυλους ........ επομενος και στους δισκους!

βρες κοιλιακους και ραχιαιους που δεν σου προκαλουν πονο στη μεση....καλο ειναι να τους εχεις δυνατους αυτους τους μυες ωστε να κραταν το βαρος του κορμου σου, και να μην ζοριζεται η σπονδυλικη σου, οταν ο κορμος ειναι σε ορθια σταση.

να κρεμεσαι συχνα απ το μονοζυγο, για να τεντωνουν οι σπονδυλοι και να χαλαρωνει η μεση!

οσο αφορα τη μηχανη.......
    το gs1150, ειναι απ τις καλυτερες περιπτωσεις για σενα, μιας και εχει μεγαλη σελα με μακριες αναρτησεις.
    .........και οταν δεν μπορεις να αποφυγεις μια λακουβα η 1 σαμαρι...να τα περνας ορθιος και οχι καθηστος πανω στη μηχανη.

Re: Για οσους εχουν δισκοκοίλη και διαφορες δισκοπαθειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    δεν υπαρχει μηχανη που ΝΑ ΜΗΝ σου κανει ζημια.
    Απο την στιγμη που υπαρχουν λακουβες και κραδασμοι ακομα και αναρτηση βουτηρου να εχεις δεν προκειται να μην πονεσεις.
    Εγω δεν καταλαβα το πχ οτι εκανες πιεσεις ωμων 90 κιλα με δισκοπαθεια...μαλλον εννοεις το μηχανημα που καθεσαι και τραβας το τοξο.
    Το μονο που μπορει καποιος να κανει ειναι να φοραει την ζωνη μεσης για μηχανη,θα κοψει κατι.
    Ενχειρηση μπορει να βγει καλη αλλα μπορει και να ξαναβγαλει προβλημα...εξαρταται η αιτια που δημιουργει το προβλημα.
    Αλλοι "κρεμανε" απο το περπατημα και μονο χωρις να σηκωσουν ουτε ενα κιλο.
    Υπ'οψην οτι μια φορα φτανει να σε ζορηστεις για να ξαπλωσεις μηνα+ στο κρεβατι.
    οι πιεσεις των 90 κιλων ηταν με ελευθερα κιλα (μπαρα), καθισμενος σε ορθιο παγκο. Ηταν η ατυχες στιγμη που δημιουργησα το προβλημα στη μεση μου. Απο τοτε και μετα αρχισαν τα προβληματα. Αφου περασε καιρος και σημερα ειμαι 95% οπως πριν, μπορω και γυμναζομαι παλι με προσοχη ομως και λιγοτερα κιλα, χωρις να εχω κανενα προβλημα. Η μεση μου κουραζεται μονο στη μηχανη πλεον, και οχι στο αυτοκινητο, γυμναστηριο, η οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα

Γι αυτο δε μπορω να το "χωνεψω" ευκολα οτι δε θα οδηγω πλεον μηχανη, αφου ολα τα αλλα τα κανω κανονικα...Τελος παντων...ειμαι υπο σκεψη...ευχαριστω ολους παιδια για τις αποψεις σας, ειδικους και μη

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Sos! Αναζήτηση Ασφαλιστικής - ΕΠΕΙΓΟΝ
    από Viperalus στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 03:01
  2. Αναζήτηση δέματος από εξωτερικό
    από TOLISTOLAROS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 17:39
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 14:47