Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: 300e

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Έχεις άδικο.
    Μην διαβάζεις τις ιστορίες των άλλων για να βγάζεις συμπεράσματα, καθώς θα κάτσουν να γράψουν μόνο τη στραβή που θα τους τύχει.
    Προσωπικά δεν έχω φάει ποτέ κλήση από Ζ, χωρίς να είμαι 100% νόμιμος. Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.

οκ...να το δεχτω μεχρις ενος σημειου αυτο που λες...αλλα πραγματικα το 90% δεν εχει τη νοοτροπια του στυλ:''κανω οτι 8ελω γι'αυτο μη μου πολυκολλας γιατι αμα 8ελω τρως προστιμο και 8α πληρωσεις τα καρ@τα σου...''
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    οκ...να το δεχτω μεχρις ενος σημειου αυτο που λες...αλλα πραγματικα το 90% δεν εχει τη νοοτροπια του στυλ:''κανω οτι 8ελω γι'αυτο μη μου πολυκολλας γιατι αμα 8ελω τρως προστιμο και 8α πληρωσεις τα καρ@τα σου...''

:rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Τα καρότα σου.

Πού κόλλησες ; :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Έχεις άδικο.
    Τελευταία φορά πριν 1-2 μήνες, με την πινακίδα από κάτω και τις εξατμίσεις χωρίς τάπες, μου έκαναν μια παρατήρηση και με άφησαν να φύγω.

Ηταν απο την εκπληξη οταν εβγαλες το κράνος που ειδε σοβαρό κύριο να καβαλαει τέτοιο μηχανάκι, και μάλιστα με εξατμίσεις και πινακίδα μεντεσε...

:rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    (...)σοβαρό κύριο(...)

Τα καρότα σου.

Πού κόλλησες ; :rotflmao:

ρε μην κοροιδευετε τα ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ η8ελα να πω!!!

Εχω κοπει λεμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ευγενικός και σχεδόν νόμιμος, μπορείς να συννενοηθείς (όχι πάντα μεν αλλα σίγουρα όχι σε ποσοστό 90% που λες).

Τώρα όταν σε σταματάνε, με πινακίδα στη σέλλα, χωρίς τάπες κλπ (όπως εμένα πχ) δεν είναι και πολύ έξυπνο να αρχίσεις το πνεύμα.

Τελικά τι αστυνομία θέλουμε; Τυπική ή όχι; Γιατί αν την θέλουμε τυπική και άμεμπτη, θα χάναμε 1 δίπλωμα κάθε μέρα από το points system. Λάθος;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ηταν απο την εκπληξη οταν εβγαλες το κράνος που ειδε σοβαρό κύριο να καβαλαει τέτοιο μηχανάκι, και μάλιστα με εξατμίσεις και πινακίδα μεντεσε...

:rotflmao:
    Ναι ο συνδυασμός καγκουράδικο Tuono και γραβάτα, είναι θάνατος..... :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ευγενικός και σχεδόν νόμιμος, μπορείς να συννενοηθείς (όχι πάντα μεν αλλα σίγουρα όχι σε ποσοστό 90% που λες).

Τώρα όταν σε σταματάνε, με πινακίδα στη σέλλα, χωρίς τάπες κλπ (όπως εμένα πχ) δεν είναι και πολύ έξυπνο να αρχίσεις το πνεύμα.

Τελικά τι αστυνομία θέλουμε; Τυπική ή όχι; Γιατί αν την θέλουμε τυπική και άμεμπτη, θα χάναμε 1 δίπλωμα κάθε μέρα από το points system. Λάθος;

Κα8ολου λα8ος δυστυχως...δε με πειραζει να ειναι τυπιοκοι...ισα ισα....μ@...κες να μην ειναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Εμένα πάντως όλες τις φορές που με σταμάτησαν συνεννοήθηκα μια χαρά...
    Μιλάμε για αστυνομικούς γενικά όχι της ομάδας Ζ.
    Και τη μία φορά που ήμουν παράνομος μια χαρά συνεννοήθηκα
    Τις προάλλες μάλιστα μου τη χάρισαν ενώ την είχα κάνει τη μ.... μου

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτή είναι η απάντησή μου για όλα τα ποστ που απαντανε στα μπινελικια μου.......

ευχομαι εγκαρδια να πεθάνουν όλοι οι καλοί και τίμιοι αστυνομικοί του κόσμου........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτή είναι η απάντησή μου για όλα τα ποστ που απαντανε στα μπινελικια μου.......

ευχομαι εγκαρδια να πεθάνουν όλοι οι καλοί και τίμιοι αστυνομικοί του κόσμου........

Σε βλέπω να βγαίνει η μάνικα με το νερό!

EDIT: Και δικαίως κατά την άποψή μου!

Δηλαδή θές να μας πείς ότι επειδή κάποιες πουτ@νες τυχαίνει να είναι και μανάδες, όλες οι μανάδες είναι πουτ@νες?

ή όπως λέει και ένας φίλος, επειδή στο παρελθόν κάποιοι αξιόλογοι καλλιτέχνες ήταν gay δεν σημαίνει ότι όποιος είναι gay είναι και καλλιτέχνης!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ή όπως λέει και ένας φίλος, επειδή στο παρελθόν κάποιοι αξιόλογοι καλλιτέχνες ήταν gay δεν σημαίνει ότι όποιος είναι gay είναι και καλλιτέχνης!
    Απο δω το πας απο κει το φερνεις τελικα μας το'σκασες οτι το μπERniS:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Η αλήθεια είναι ότι μικρός είχα και γώ πρόβλημα με τους μπάτσους... (όπως και o Carpenter, με την ηλικία ήρθε λέει και η ωριμότητα).

Τώρα έχω πρόβλημα με τη ζέστη.

Και όντως μου έχουν κάτσει και ξηγημένοι άνθρωποι που ενώ μπορούσαν να το φτάσουν στα άκρα, απλά επειδή δεν είχα αμολημένο ζωνάρι μου τη χαρίσανε.

Η πινακίδα τώρα είναι πάντα πάνω (και όλα τα οχήματα μονίμως νόμιμα), άμα ξεχαστώ (που δεν), θα μου το θυμήσει η κλήση -και θα βρίζω, αλλά μόνο τη :a31: που με έδερνε όταν δεν πήρα χαμπάρι που τη πάτησα.

Στη τελική θα ήθελα πιο πολλούς μπάτσους τριγύρω, μπας μαζέψουν τίποτα ληγμένους οδηγούς (ότι και να οδηγάνε), που σκοτώνουν κόσμο αβέρτα είτε λιώμα, είτε κοιμούνται όρθιοι, είτε βγαίνουν από κάθετους, είτε νομίζουν ότι ξέρουν να τρέχουν κλπ.

Προτιμώ να κάνω μια διαδρομή άλφα για να πάω εκεί που δεν έχει κίνηση για τις αηδίες μου ή άμα τουράρω (άντε ντε) να το ψάχνω πρώτα.

O Ghostrider κλάνει μέντες να έρθει στην Ελλάδα, 5 λεπτά θα αντέξει (και πολλά λέω).

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    O Ghostrider κλάνει μέντες να έρθει στην Ελλάδα, 5 λεπτά θα αντέξει (και πολλά λέω).
    Aκριβώς όχι απο τους μπάτσους αλλά γιατί στα 5 λεπτά θα τον έχει φάει χαζογκόμενα ή ταρίφας που μιλάει στο κινητό και αλλάζει λωρίδα χωρίς να κοιτάει κάν και χωρίς φλάς!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF