Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Ποσα χαλατε????

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πωπω ειστε και πολυ φτωχοι μιλαμε που λεει και ο alexioannides:rotflmao:
    Μωσαικο εχετε στο σαλονι σας;:rotflmao:

2 ζευγαρια τακακια τον χρονο ,2 με 3 ζευγαρια λαστιχα ,2 με 3 σερβις τον χρονο , και ενδιαμεσες απειρες αλλαγες λαδιων (οχι παντα...γμτ) ,βαλτε και τα αφτερμαρκετ του τα αμορτισερια του, τα αλυσιδογραναζα του (1 σετ τον χρονο) ,μαζι με τις στουκες του τα βαψιματα και τα σενιαρισματα/ισιωματα του ,και αμα ειναι να βαλουμε και τις βενζινες για 25.000 τον χρονο και τα λεφτα για δερματα,κρανη,μπουφαν,γαντια, μποτες και βενζινες....
    Μα καλα που σκατα τα εβρισκα τοσα λεφτα;;;

Σε συνεργείο δουλεύεις????
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Σε συνεργείο δουλεύεις????
    Εμ τι κανουμε δεσποινις;

Οι επισκεψεις μου ηταν τοσο συχνες πλακα-πλακα, που ηταν σαν να δουλευα.
    Μεχρι και τηλεφωνο σηκωνα και εκλεινα ραντεβου για ψιλολογια, οταν ελειπε ο μαστορας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εμ τι κανουμε δεσποινις;

Οι επισκεψεις μου ηταν τοσο συχνες πλακα-πλακα, που ηταν σαν να δουλευα.
    Μεχρι και τηλεφωνο σηκωνα και εκλεινα ραντεβου για ψιλολογια, οταν ελειπε ο μαστορας.

Τι μηχανάκι είχες είπαμε?????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Τι μηχανάκι είχες είπαμε?????

Τωρα την πας την κουβεντα στο πονηρο και δεν.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Στην ερώτηση πόσα χαλάω, η απάντηση έχω βγει για καφέ 10 φορές φέτος σου λέει τίποτα;
    Παρόλα αυτά, δεν χαλάω πολλά.

Συντήρηση, μόνος μου.
    Θα... το βάψω κιόλας άμα δροσίσει και κόψει η δουλειά. Τη στιγμή που το κούρδισα και έβαλα μερικά εξτρά αφτερμάρκετ, αποφάσισα ούτε TD ούτε άλλα φράγκα (στα συγκεκριμένα παπάδες μπορείς να ακουμπήσεις) πάνω στο μηχανάκι φέτος -καλά θα δείξει.
    Καίει όμως ελάχιστα (σε σχέση με κάτι άλλα).
    Άμα πουλήσω και το δεύτερο ίσως πάω και διακοπές φέτος (δε τρώω).

Δεν είναι τόσο άσχετο το τι μηχανάκι έχεις, πχ άλλα λεφτά θέλει ένα ελαφρύ εντουράκι 250 για λάστιχα, άλλα ένα ss.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Με περίπου 35.000 χλμ το χρόνο …πάρα πολλά ! Με τις τελευταίες εξελίξεις , σασμάν ,δίσκο συμπλέκτη ,τρόμπα βενζίνης , λίγο έλλειψε να πουλήσω το νεφρό μου !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Με περίπου 35.000 χλμ το χρόνο …πάρα πολλά ! Με τις τελευταίες εξελίξεις , σασμάν ,δίσκο συμπλέκτη ,τρόμπα βενζίνης , λίγο έλλειψε να πουλήσω το νεφρό μου !!
    ποιος θα το πάρει ρε μετά από τόσο αλκοόλ :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Λόγω του ότι συνήθως έχω καινούργια μηχανάκια, δεν χαλάω πολλά για συντήρηση...τα περισσότερα φεύγουν πριν χρειαστούν βασικά αναλώσιμα όπως τακάκια-αλυσιδογράναζα κλπ...Βοηθάει και που δεν τα κυκλοφορώ καθόλου στην Αθήνα οπότε δεν τα "τρώω" γρήγορα...και φυσικά έχω πολλά χρόνια να πατήσω σε συνεργείο για βλάβη...

Τον τελευταίο χρόνο με το FZ1 μέχρι στιγμής την έχω βγάλει καθαρή - μόνο βενζίνες και 2 αλλαγές λαδιών...Όπου νάναι όμως πάω για κανονικό σέρβις και λάστιχα οπότε με βλέπω να ξηλώνομαι...

Και εγω , στην ερώτηση πόσα χαλάω, η απάντηση είναι ελάχιστα .

Φρόντιζα ετσι ώστε να μην κάνω επιθετική οδήγηση , και έτσι οι όποιες φυσικές φθορές μειώνονταν στον πάτο , στην σφαίρα το εφικτού πάντα .

Στον τομέα αισθητικών βελτιώσεων , απο την στιγμή που εμένα μου αρέσει η μοτοσυκλέτα , ακριβός όπως την σχεδίασε ο κατασκευαστής , δεν είχα άλλες αναζητήσεις .

Τελος , δεν παθιάζομαι, αλλά ούτε επηρεάζομαι , από τα διάφορα που προωθούνται ως έχτρα από τα διάφορα περιοδικά μότο .

( Αμα θέλω να βγάλω γκόμενα , την βγάζω με την αξία μου , και όχι με την μηχανή μου )

:rotflmao:

Από πέρυσι τον Ιούλιο μέχρι τώρα χαλαρά 2000€ για βενζίνη.

Σε servise + αναλλώσιμα + αλυσίδα γρανάζια + λάστιχα, πάνω - κάτω άλλα 1000 €!

Βάλε κάγγελα + βαλίτσες + σωληνάκια υψηλής + bagster + διπλό στάντ + φίλτρο + κάτι άλλα ψιλά, χαλαρά αλλά 900€

Βάλε και τον εξοπλισμό + την ασφαλισή της..

Σα πολλά να έχω χαλάσει για το θέμα motore φέτος μου φαίνεται και δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο!
    Με τι καρδιά τώρα να πάω να βάλω xenon;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

to mono stadar einai oti an exeis mixani ws kurio metaforiko mesw den pefteis katw apo to xiliariko to xrono gia sunthrhsh me tipota. kai fusika xwris tis venzines. vevaia an exeis ena entouraki 250 ta eksoda einai sigoura polu ligotera apo ena megalo. omws pote de kaneis soumes kai pote de to skeftasai giati i xara pou pairneis de metrietai se lefta....opote ti to analuoume......opoios exei mixani einai panta sti peina. kalutera na odhgousa mercedes ligotera tha ksodeua.....
    moonchild

Πουλησα το σπιτι μου, δουλευω 3 δουλειες, εκοψα τους συγγενεις μου κομματακια για να πουλησω τα οργανα σε Αμερικανους, εχω εκδοσει την γυναικα μου σε οικους ανοχης, και τελευταια σκεφτομαι να κανω εγχειρηση αλλαγης φυλλου, να τσονταρω και εγω κατι παραπανω
    Ισως να ειναι και πιο ευκολα τα ENDO τωρα που δεν θα χτυπαω τα @@ μου στο ρεζερβουαρ

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Λόγω του ότι συνήθως έχω καινούργια μηχανάκια, δεν χαλάω πολλά για συντήρηση...τα περισσότερα φεύγουν πριν χρειαστούν βασικά αναλώσιμα όπως τακάκια-αλυσιδογράναζα κλπ...Βοηθάει και που δεν τα κυκλοφορώ καθόλου στην Αθήνα οπότε δεν τα "τρώω" γρήγορα...και φυσικά έχω πολλά χρόνια να πατήσω σε συνεργείο για βλάβη...

Τον τελευταίο χρόνο με το FZ1 μέχρι στιγμής την έχω βγάλει καθαρή - μόνο βενζίνες και 2 αλλαγές λαδιών...Όπου νάναι όμως πάω για κανονικό σέρβις και λάστιχα οπότε με βλέπω να ξηλώνομαι...

Oταν ειναι η ωρα να λαδωσεις αλυσιδα, πουλα την, δεν λεει
    Παρε κατευθειαν μια καινουργια

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ποιος θα το πάρει ρε μετά από τόσο αλκοόλ :rotflmao: :rotflmao:

Αααα για αυτό την γλίτωσε το νεφρί μου !!! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ πάντως, αν σας λέει κάτι, προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω πως γίνεται να δουλέυω 8 χρόνια και να μην έχω τίποτα στην άκρη

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσα Χιλιομετρα
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2005, 13:25
  2. Πόσα βγάζει το Mons....
    από superfour στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 14:11
  3. SUPERfour…. Στα πόσα ΝΤΕΣΙΜΠΕEEEEEEEΛ!?????????????????
    από code στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 00:26
  4. Θεμα: Ποσα Χιλιομετρα ΕΧετε Κανει??
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:01
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων