Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: z750-προβλημα ευσταθειας

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Ρε Εύη, επειδή εσένα δεν φεύγει δεξιά δε σημαίνει ότι δε φεύγει σε κανέναν. Το να τον κατηγορήσεις τον άνθρωπο για "κουλαμάρα" με το καλημέρα σας δεν είναι λίγο κάπως; Για το άστοχο του τίτλου ας μη συζητήσουμε καλύτερα. Ο Μπαμπινιώτης θα αυτοκτονούσε αν έμπαινε εδώ μέσα και έβλεπε τι ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη γράφονται κάθε μέρα. Μια και είστε γνώστες θα μπορούσατε να τον βοηθήσετε τον άνθρωπο. Αν βαριέστε οκ...
    Εκανα χιουμορ αλλα εσυ δε το ειδες (εγω ειμαι παγκοσμιο κουλαδι :rotflmao: )

μπηκες εδω μεσα μονο για να πεις κατι που νιωθεις πρωσοπικα

εχεις κατι να πεις για το προβλημα? (μπα ε?)

οκ

τον βοηθησαμε αλλα δε το καταλαβες

ενα 90% απο οτι διαβασε σε αλλα ποστ που δε θα ειχα διαβασει (η δε τα θυμομουν-ευχαριστω ζεφκας -) το θεμα ειναι μαλλον (οπως προειπε ο κουκης) λαθος θεση οδηγησης.

το λοιπον αν δεν ξερεις (δεν υπαρχει προβλημα κανεις δε ξερει τα παντα ) η δε καταλαβενεις τι λεμε (κανενα προβλημα στο νετ παντα υπαρχουν παρεξηγησεις ) μην βγαζεις τα πρωσοπικα σου .

και το δικο μου ποστ βοηθησε περισσοτερο το παλικαρη απο το δικο σου ανουσιο που ηταν απλως μια πρωσοπικη επιθεση και τιποτα αλλο

φιλικα.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    απο ολους εσας που γραψατε εδω ΜΟΝΟ ο ιντι ξερει για το Ζ και εγω που τα εχουμε ολοι οι αλλοι μονο θεωρειες μπορουν να πουν
    Τι σχέση έχει ρε παιδιά ότι εσείς ξέρετε καλύτερα απ΄κάθε άλλον τα Ζ; Το παλληκάρι ρώτησε για ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μοτοσυκλέττα, είτε είναι Ζ, είτε παπί είτε Vstorm είτε Triumph. Και η απάντηση σας είναι πως επειδή δεν τραβάει στο δικό σας απο και κλείεται να τραβάει σε κανένα Ζ που έχει έρθει στον κόσμο;

Για στραβά λάστιχα δεν έχετε ακούσει; Για ζυγοστάθμιση κουκουρούκου; Για στραβά πλαίσια όπως του παιδιού με το Triumph;

Αν είναι έτσι να πω στον The_Trooper πως το Tuono του δουλεύει μια χαρά και βλέπει οράματα, μιας και το δικό μου δεν έχει πάθει τίποτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε!!!!!!!!

εχει ανοχες !!!!!!!!!!

τι λεγαμε για τα sv ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι λεγαμε;
    Για πες...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Εκανα χιουμορ αλλα εσυ δε το ειδες (εγω ειμαι παγκοσμιο κουλαδι :rotflmao: )

μπηκες εδω μεσα μονο για να πεις κατι που νιωθεις πρωσοπικα

εχεις κατι να πεις για το προβλημα? (μπα ε?)

οκ

τον βοηθησαμε αλλα δε το καταλαβες

ενα 90% απο οτι διαβασε σε αλλα ποστ που δε θα ειχα διαβασει (η δε τα θυμομουν-ευχαριστω ζεφκας -) το θεμα ειναι μαλλον (οπως προειπε ο κουκης) λαθος θεση οδηγησης.

το λοιπον αν δεν ξερεις (δεν υπαρχει προβλημα κανεις δε ξερει τα παντα ) η δε καταλαβενεις τι λεμε (κανενα προβλημα στο νετ παντα υπαρχουν παρεξηγησεις ) μην βγαζεις τα πρωσοπικα σου .

και το δικο μου ποστ βοηθησε περισσοτερο το παλικαρη απο το δικο σου ανουσιο που ηταν απλως μια πρωσοπικη επιθεση και τιποτα αλλο

φιλικα.

Βλέπω κάτι ποστ που βοήθησαν, αλλά τα έγραψαν άλλοι. Εγώ είμαι εκτός θέματος, οκ. Και πάσχει και το χιούμορ μου και μου βγαίνει σε προσωπικές επιθέσεις.

Πάω αλλού.
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Τι σχέση έχει ρε παιδιά ότι εσείς ξέρετε καλύτερα απ΄κάθε άλλον τα Ζ; Το παλληκάρι ρώτησε για ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μοτοσυκλέττα, είτε είναι Ζ, είτε παπί είτε Vstorm είτε Triumph. Και η απάντηση σας είναι πως επειδή δεν τραβάει στο δικό σας απο και κλείεται να τραβάει σε κανένα Ζ που έχει έρθει στον κόσμο;

Για στραβά λάστιχα δεν έχετε ακούσει; Για ζυγοστάθμιση κουκουρούκου; Για στραβά πλαίσια όπως του παιδιού με το Triumph;

Αν είναι έτσι να πω στον The_Trooper πως το Tuono του δουλεύει μια χαρά και βλέπει οράματα, μιας και το δικό μου δεν έχει πάθει τίποτα.

συμφωνω !

ειπα πουθενα εγω οτι επειδη το δικο μου δεν κανει αυτο δε το κανει κανενα?

οχι (εκτος οταν εκανα πλακα που μαλλον δε πρεπει να κανω)

ισα ισα που ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ποστ ηταν μια περιεργια τι εχει γινει στο παρελθον.

και ο ζεφκας μου εβαλε λινκ

και απο οτι διαβασα και ανατρεξα και στα 1000δες ποστ του καβασακι μπαικερσ οσων αφορα τα Ζ μιας και μιλαμεΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ δεν ειδα πουθενα κανεναν να βρει σοβαρο προβλημα.

ειπα ενα 90% βαση αυτων που ξερω

αφηνω παντα ενα 10% για ζημια που θα ηθελα πολυ να μαθω για να ξερω αργοτερα

ο ενας βοηθα τον αλλον,

αν διαβασεις προσεκτικα θα δεις οτι αυτα λεω στα ποστ μου,

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Λοιπόν τα Ζ τραβάνε όντως δεξιά για να περάσουν από τ'αριστερά τα Χόντα, λογικό είναι
    :rotflmao: :rotflmao:

Θυμάμαι κι εγώ μια συζήτηση παλιότερη πάντως, κάποιος είχε αναφέρει ότι το "πρόβλημα" συναντιόταν μόνο στο 750άρι και οφειλόταν στο πρόσθετο βάρος της εξάτμισης απ'τα δεξιά.. δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό αλλά τό'χα διαβάσει εδώ μέσα κάποτε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λοιπόν τα Ζ τραβάνε όντως δεξιά για να περάσουν από τ'αριστερά τα Χόντα, λογικό είναι
    :rotflmao: :rotflmao:

Θυμάμαι κι εγώ μια συζήτηση παλιότερη πάντως, κάποιος είχε αναφέρει ότι το "πρόβλημα" συναντιόταν μόνο στο 750άρι και οφειλόταν στο πρόσθετο βάρος της εξάτμισης απ'τα δεξιά.. δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό αλλά τό'χα διαβάσει εδώ μέσα κάποτε.

ναι το διαβασα και εγω αυτο αλλα βαση λογικης αν αυτο υσχιει τοτε ΟΛΑ τα Ζ αφου ολα φορανε την ιδια εξατμιση μαμα και εχουν το ιδιο βαρος κλπ κλπ τοτε ΟΛΑ θα επρεπε να το κανουν αυτο.

αρα ΛΟΓΙΚΑ κατι τετοιο δεν υσχιει.

Ξέχασα να πω ότι εχω οδηγήσει και Ζ750 με μαμά εξάτμιση αλλά και με Ακράποβιτς τελικό και το μηχανάκι πήγαινε μια χαρά και στις δύο περιπτώσεις.

(λίγο γκάζι νά'χε μόνο)...

αρα ΛΟΓΙΚΑ κατι τετοιο δεν υσχιει.
    Άργησα αλλά σε πρόλαβα !

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τα Ζ δεν έχουν πρόβλημα.....

Έχουν πρόβλημα όσοι τα καβαλάνε!

Και γίναμε ξαφνικά ειδικοί επειδή καβαλάμε ένα μηχανάκι.... Ούτε μια πισινή κρατάμε πλέον....

Διάγνωση απο την οθόνη και θεραπεία πληκτρολογίου.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Άργησα αλλά σε πρόλαβα !

αφου εχεις χονΔα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τα Ζ δεν έχουν πρόβλημα.....

Έχουν πρόβλημα όσοι τα καβαλάνε!

Και γίναμε ξαφνικά ειδικοί επειδή καβαλάμε ένα μηχανάκι.... Ούτε μια πισινή κρατάμε πλέον....

Διάγνωση απο την οθόνη και θεραπεία πληκτρολογίου.....
    αυτο που το ειδες τωρα?

λιγο να σκευτομαστε δε πειραζει

αν με ρωτησει καποιος (εχουν προβλημα τα ρουλεμαν στο 954) τι θα του πω?

λογικα θα του πω <<μπορει και να εχουν δε ξερω-αερολογιες βαση λογικης -)
    το καλυτερο θα ητο να του πω

<<ωπα μισο -ντριιν ντριιιν ελα νικο ρε φιλε εχουν προβλημα τα ρουλεμαν στο 954?.......>>

ετσι? η οχι?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αυτο που το ειδες τωρα?

λιγο να σκευτομαστε δε πειραζει

αν με ρωτησει καποιος (εχουν προβλημα τα ρουλεμαν στο 954) τι θα του πω?

λογικα θα του πω <<μπορει και να εχουν δε ξερω-αερολογιες βαση λογικης -)
    το καλυτερο θα ητο να του πω

<<ωπα μισο -ντριιν ντριιιν ελα νικο ρε φιλε εχουν προβλημα τα ρουλεμαν στο 954?.......>>

ετσι? η οχι?

OXI

γιατί δεν λειτοργούν όλοι με τον "τηλεφωνικό" τρόπο...

Και χαλαρώστε επιτέλους.... καβαλάμε μηχανάκια για να περνάμε όμορφα κι όχι για να τσακωνόμαστε όταν κάποιος έχει πρόβλημα.... (ασχετα αν εχει ή δεν έχει προβλημα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    OXI

γιατί δεν λειτοργούν όλοι με τον "τηλεφωνικό" τρόπο...

Και χαλαρώστε επιτέλους.... καβαλάμε μηχανάκια για να περνάμε όμορφα κι όχι για να τσακωνόμαστε όταν κάποιος έχει πρόβλημα.... (ασχετα αν εχει ή δεν έχει προβλημα)
    εμ το προβλημα δεν ειναι να τσακωνομαστε κανεις δε τσακωθηκε εκτος απο αυτους που δεν ειπαν τιποτα για το θεμα παρα μονο κριτικαραν πως γραφουν αλλοι

αν εσυ δε θες να μαθεις απο καποιον που ξερει τι μηχανη καποια απορια αλλα απο καποιον αλλον ειναι δικο σου θεμα και δε μπορω ουτε και θελω να σου πω τιποτα

εγω πρωσοπικα αν θελω να μαθω κατι θα ρωτησω καποιον που να ξερει την μηχανη η το προβλημα το συκγεκριμενο που θελω να μαθω

ολα τα αλλα ειναι του στυλ ετσι πιστευω δε ξερω δεν ειμαι σιγουρος ετσι ακουσα κλπ κλπ.

αν θελω να παω για σερβις την μηχανη μου δε θα την παω σε συνεργειο σουζουκι ασχετως αν ο τυπος ξερει να μου την φτιαξει (η ετσι λεει)

διαφορετικη νοοτροπια

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

η λεξη ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι η λεξη κλειδι...

γιατι ΔΕΝ υπαρχει προβλημα...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. προβλημα z750,βοηθεια?
    από fazer1000s στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2011, 16:46
  3. καθρέπτες Z750s ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    από gtheof στο forum Kawasaki Z series