Εκανα χιουμορ αλλα εσυ δε το ειδες (εγω ειμαι παγκοσμιο κουλαδι :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ρε Εύη, επειδή εσένα δεν φεύγει δεξιά δε σημαίνει ότι δε φεύγει σε κανέναν. Το να τον κατηγορήσεις τον άνθρωπο για "κουλαμάρα" με το καλημέρα σας δεν είναι λίγο κάπως; Για το άστοχο του τίτλου ας μη συζητήσουμε καλύτερα. Ο Μπαμπινιώτης θα αυτοκτονούσε αν έμπαινε εδώ μέσα και έβλεπε τι ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη γράφονται κάθε μέρα. Μια και είστε γνώστες θα μπορούσατε να τον βοηθήσετε τον άνθρωπο. Αν βαριέστε οκ...
μπηκες εδω μεσα μονο για να πεις κατι που νιωθεις πρωσοπικα
εχεις κατι να πεις για το προβλημα? (μπα ε?)
οκ
τον βοηθησαμε αλλα δε το καταλαβες
ενα 90% απο οτι διαβασε σε αλλα ποστ που δε θα ειχα διαβασει (η δε τα θυμομουν-ευχαριστω ζεφκας-) το θεμα ειναι μαλλον (οπως προειπε ο κουκης) λαθος θεση οδηγησης.
το λοιπον αν δεν ξερεις (δεν υπαρχει προβλημα κανεις δε ξερει τα παντα ) η δε καταλαβενεις τι λεμε (κανενα προβλημα στο νετ παντα υπαρχουν παρεξηγησεις ) μην βγαζεις τα πρωσοπικα σου .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και το δικο μου ποστ βοηθησε περισσοτερο το παλικαρη απο το δικο σου ανουσιο που ηταν απλως μια πρωσοπικη επιθεση και τιποτα αλλο
φιλικα.
![]()
![]()