Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Βόλτα με φεγγάρι

καταπληκτικές φωτογραφίες

Αμα το έχει ο άνθρωπας:a47:

Εγώ πήρα πρόσφατα μια canon eos 350 το ψάχνω απο εδώ,το ψάχνω απο εκεί,έχω βγάλει κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να παίξω έτσι με τον φωτισμό.

πολλά

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Μπραβο συναδελφε! Πολυ καλες φωτογραφιες, εξαιρετικη εκθεση και καθαροτητα!

Τι τριποδι εβαλες;
    Για πες τι εξοπλισμο έχεις, να γνωριστούμε οι φωτογράφοι μοτοσυκλετιστές να κάνουμε καμιά βόλτα με πυκνές στάσεις για φώτο. Φυσικά όποιος άλλος μη φωτογράφος θέλει ακολουθάει αρκεί να έχει την υπομονή
    Velbon 640 δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το νούμερο, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά ακόμη και στη κορυφή του Ταϋγέτου.

Μιας και το αναφέρω αν βρίσκεται κανείς στα πέριξ λακωνίας στις 19 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη ανεβαίνουμε κορυφή, 2,5 ώρες φορτωμένοι γύρω στα 20 κιλα με τα απαραίτητα για διανυκτέρευση, 1,5ώρα με το νερό μόνο που σημαίνει οτι πριν νυχτώσει κατεβαίνεις. Βλέπουμε τις πυραμίδες (φωτεινές και σκιερές), καίμε τα λιβανια να μαστουρώσουμε και την άλλη μέρα το πρωί κατεβαίνουμε. Φέτος γίνεται και η πανελλήνια συγκέντρωση ορειβατικών συλλόγων στην κορυφή εκείνη την ημέρα οπότε όπως καταλαβαίνετε θα έχει πολύ κόσμο. Αν βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος σφυράει...

Έυχαριστώ όλους για τα σχόλια, απλώς μοιράζομαι κάτι όμορφο με εσάς όπως όλοι όσοι φωτογραφίζουν εδώ και ανεβάζουν ταξιδιωτικά χωρίς να έχω τον περιορισμό 1 photo upload την ημέρα όπως τα φωτογραφικά site, το point system τους (ο τρόπος λειτουργίας του με νευριάζει λίγο) και τα σχόλια τα οποία αναφέρονται μόνο σε ψυχρά τεχνικά
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    καταπληκτικές φωτογραφίες

Αμα το έχει ο άνθρωπας:a47:

Εγώ πήρα πρόσφατα μια canon eos 350 το ψάχνω απο εδώ,το ψάχνω απο εκεί,έχω βγάλει κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να παίξω έτσι με τον φωτισμό.

πολλά

Δεν είναι κάτι τρομερό .... Αγόρασε ένα ντεκλασε κάπως έτσι λέγεται ή υπέρυθρο χειριστήριο και ένα τρίποδα (δεν είναι ακριβά πράγματα) και κάνε εκθεσεις νύχτα με φεγγάρι 2 , 3, 4 λεπτά ή όσα θές, οι περισσότερες dslr αντέχουν σε εκθέσεις μέχρι 30 λεπτά. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι με ακούνητο το τρίποδα 3 φωτογραφίες μια με 6 λεπτά έκθεση μια με 3 και μια με 30δευτερα (αυτό όταν έχεις έντονα φώτα και σκοτεινες περιοχές στο καρέ σου). Με ένα προγραμματάκι τις ενώνω (η μια πάνω στην άλλη) και έτσι έχω μια φώτο με φωτισμένες τις σκοτεινές περιοχές και όχι κατασπρες καμμένες τις φωτεινές περιοχές.

Δεν είμαι και ιδιαίτερα έμπειρος 3 χρόνια σχολούμαι και μπορώ να πω πως στη πορεία αναθεώρησα όλες τις απόψεις που είχα περι φωτογραφίας.
    αν ασχολείσαι το χεις. Τα τεχνικά θέματα παντα κάποιος βρίσκεται να σου τα πεί.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    ........................
    Μιας και το αναφέρω αν βρίσκεται κανείς στα πέριξ λακωνίας στις 19 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη ανεβαίνουμε κορυφή, 2,5 ώρες φορτωμένοι γύρω στα 20 κιλα με τα απαραίτητα για διανυκτέρευση, 1,5ώρα με το νερό μόνο που σημαίνει οτι πριν νυχτώσει κατεβαίνεις. Βλέπουμε τις πυραμίδες (φωτεινές και σκιερές), καίμε τα λιβανια να μαστουρώσουμε και την άλλη μέρα το πρωί κατεβαίνουμε. Φέτος γίνεται και η πανελλήνια συγκέντρωση ορειβατικών συλλόγων στην κορυφή εκείνη την ημέρα οπότε όπως καταλαβαίνετε θα έχει πολύ κόσμο. Αν βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος σφυράει...
    .......................

Με χαρα διαπιστωνω οτι υπαρχουν κι αλλοι ορειβατες στο Φορουμ...

Δεν θα μπορω να ειμαι, δυστυχως...

Να δωσεις χαιρετισματα στις κορφη που εχω καιρο να περασω, να την επισκευτω...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

το παλεύουμε το θέμα γιατί οι ορειβατικές βόλτες (όχι οι περίπατοι) δεν είναι πάνω από 5 όλο το χρόνο

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    πολυ ωραιες οι φωτο σου φιλε μου αλλα θα ηθελα να μαθω τι ειναι αυτο που τις κανει να βγαινουν τοσο φωτινες και ευδιακριτες ενω ειναι νυχτα..?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    καλό ISO,
    σταθερότητα->τρίποδο
    SLR μηχανή (ή με ρυθμίσεις κλείστρου διαφράγματος και καθυστέρησης)
    επεξεργασία εμπλουτισμού χρώματος μετά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
    πολυ ωραιες οι φωτο σου φιλε μου αλλα θα ηθελα να μαθω τι ειναι αυτο που τις κανει να βγαινουν τοσο φωτινες και ευδιακριτες ενω ειναι νυχτα..?
    Ο λόγος που βγαίνουν έτσι έιναι ο τρίποδας για να κρατάει σταθερή την μηχανή και η μηχανή η οποία έχει την δυνατότητα να βγάζεις μια φωτογραφία για μισή ώρα. Ανεβάζοντας τα iso θα ήταν πολύ πιο φωτισμένη αλλά θα έχανε την ευκρίνεια. Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες κρατήσανε 5 λεπτά έκαστη, κανα 2 είναι συνδιασμός 3 φωτογραφιών με διαφορετικους χρόνους έκθεσης

Ωραίες φωτό...
    Μπράβο φιλαράκι πάντα τέτοια
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σωτήρη και λοιποί γνώστες εγώ θα ρωτήσω κι ας είναι και πατάτα η ερώτηση

Φωτό σαν αυτή που απεικονίζει την κόκκινη γραμμή του κωλοφάναρου ενός αυτοκινήτου σε όλο το μήκος του δρόμου γίνεται να τραβηχτεί με μια απλή ψηφιακή μηχανή ;

Στη φωτό κάτω βάζω τη φωτογραφική μηχανή μου, μπορεί αυτή η ρημάδα να τραβήξει τέτοιες όμορφες φωτό ;

Λίγο μπακαλίστικη η ερώτηξις αλλά αυτό είναι το επίπεδό μου στα τραβήγματα φωτογραφίας και σε ότι αναφορά αυτά τα ηλεκτρονικά γενικότερα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mju_750_silver.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	35,2 KB 
ID:	95813

Η olympus stylus 750 (αυτή δεν είναι?) σύμφωνα με το dpreview.com έχει 4sec μέγιστο χρόνο έκθεσης συνεπώς μπορείς να τραβήξεις την πορεία που γράφουν τα κόκκινα φώτα ενός αυτοκινήτου σε 4 δευτερόλεπτα, αν βρεις και το κατάλληλο backround θα έχεις κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Βέβαια πρέπει να είσαι σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον αφού η μηχανή δεν έχει manual ρύθμιση της ταχύτητας ώστε με το φωτόμετρό της να ρυμίσει ταχύτητα 4 sec. τριποδάκι ή ακούμπημα της μηχανής κάπου σταθερά και αυτοφωτογράφηση timer γιατι η πίεση που θα ασκήσεις για να πατήσεις το κουμπί της μηχανής θα σου την κουνήσει και θα σου θολώσει τη φώτο. Ο εξοπλισμός σίγουρα σου δίνει άλλες δυνατότητες αλλά με λίγο κέφι και υπομονή βγάζεις πολύ καλά αποτελέσματα και με compact

Ναι Σώτο, αυτή η μηχανή είναι η μ-750 stylus

Λίγα κατάλαβα απ'την περιγραφή αλλά νομίζω πως έπιασα το νόημα, αυτό οφείλεται στη δική μου απειρία όμως και όχι στο δικό σου ποστ, με λίγη εξάσκηση πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρω στο τέλος.

Θενξ γιου μεσιέ !

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μια Βολτα με τον Giorgos19....
    από Giorgos19 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2014, 15:45
  2. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. Η πιο extreme βολτα με μηχανη.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε