Το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Από αξιοπιστία. ΤΕΡΑΣ.
![]()
![]()
![]()
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Από αξιοπιστία. ΤΕΡΑΣ.
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Οχι, για λέγε........Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρεις.....![]()
![]()
![]()
Μάκης
Τι να πω? Το'χω ξαναπεί... φίλος με Κ4, μέσα σε 1,5 χρόνο 1 μπεκ και 1 αμορτισέρ (να μην μιλήσουμε για το ότι ΔΕΝ έχει φρένα).Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Οχι, για λέγε........
Τεσπα, σε γενικές γραμμές και το Haya αξιόπιστο θα το έλεγα, απλά μη συγκρίσιμο με το ΧΧ σε αυτόν το τομέα.
You BETA believe...
Δεν ξέρω τι έκανε ο φίλος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι να πω? Το'χω ξαναπεί... φίλος με Κ4, μέσα σε 1,5 χρόνο 1 μπεκ και 1 αμορτισέρ (να μην μιλήσουμε για το ότι ΔΕΝ έχει φρένα).
Τεσπα, σε γενικές γραμμές και το Haya αξιόπιστο θα το έλεγα, απλά μη συγκρίσιμο με το ΧΧ σε αυτόν το τομέα.
Εγώ το έχω 3 χρόνια και έχει γράψει πάνω από 85.000 χιλιόμετρα.
Όσο για τα φρένα έχω βάλει μαργαρίτες και σωληνάκια υψηλής και υπάρχει διαφορά μεγάλη.
Τα μπεκ τα καθάρισα μια φορά προληπτικά και με το αμορτισερ δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε όταν είμαι δικάβαλος με βαλίτσες.
Μάκης
Κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στα 25000χλμ που έκανα, μόνο έκαψε τον αισθητήρα ανατροπής μια μέρα. Επίσης ο φίλος μου (του οποίου το Busa είχα οδηγήσει αρχικά), έχει το πρώτο μοντέλο του 99 και μέχρι και πέρυσι νομίζω που το έδωσε δεν είχε κανένα πρόβλημα.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Xρήση ΜΟΝΟ εκτός των τειχών (σε αντίθεση με μένα και το ΧΧ μου), σε μικρά ή μεγάλα ταξίδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Δεν ξέρω τι έκανε ο φίλος σου.
Γύρω στα 45000-50000χλμ έχει τώρα, το αμορτισέρ αν θυμάμαι καλά το 'έστειλε' πριν τα 40000.
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Xρήση ΜΟΝΟ εκτός των τειχών (σε αντίθεση με μένα και το ΧΧ μου), σε μικρά ή μεγάλα ταξίδια.
Γύρω στα 45000-50000χλμ έχει τώρα, το αμορτισέρ αν θυμάμαι καλά το 'έστειλε' πριν τα 40000.
Μάλλον θα έτυχε. Τι να πει κανείς.![]()
![]()
Μάκης
ολες οι τασεις μου ειναι στο χχ καθοτι ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου απο το μπουσα. ο μονος λογος που θα επελεγα μπουσα ειναι αυτος της εργονομιας της καλυτερης θεσης οδηγησης αν ισχυει φυσικα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ και γενικα αν ειναι πιο μαιντζεβελο απο το χχ. οσο αναφορα κινητηρα φρενα φινιρισμα αξιοπιστια ηλεκτρικο δουλεμα κτλ ειμαι και θα ειμαι για παντα στραμενος προς την HONDA....![]()
Κάνε ένα test drive και τα δύο μηχανάκια και βλέπεις.
Κι εγώ για το ΧΧ πήγαινα και..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάκης
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
ολες οι τασεις μου ειναι στο χχ καθοτι ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου απο το μπουσα. ο μονος λογος που θα επελεγα μπουσα ειναι αυτος της εργονομιας της καλυτερης θεσης οδηγησης αν ισχυει φυσικα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ και γενικα αν ειναι πιο μαιντζεβελο απο το χχ. οσο αναφορα κινητηρα φρενα φινιρισμα αξιοπιστια ηλεκτρικο δουλεμα κτλ ειμαι και θα ειμαι για παντα στραμενος προς την HONDA....![]()
Eεεεεεεεεπππππππ σαν να βρεθηκε η απαλλαγη μου![]()
![]()
![]()
Idiiiiii εδω ενα καλωσορισμα στο παλικαρι![]()
![]()
![]()
Υγ θυμισε μου να σου στειλω ενα email με την πελατεια μου![]()
![]()
![]()
Υγ2 Πλακιτσα μην ασχολεισαι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Κάνε ένα test drive και τα δύο μηχανάκια και βλέπεις.
Κι εγώ για το ΧΧ πήγαινα και..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... την πάτησες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
... την πάτησες?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάκης
Ρε αντε παγαινε παρε κανα σοβαρο μηχανημα της προκοπης!Ακου εκει Χονδα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον σοβαρα τωρα θελεις να περιμενεις για ανταλλακτικα του σαρακακη πανω απο 3μηνο καθε φορα που θα εχεις προβλημα με κατι στο χχ??Ενα φιλαρακι στην απεναντι εταιρεια που δουλευω επεσε με το χορνετ το προηγουμενο πριν απο 3μηνες και και ακομα περιμενει ενα φτερο μπροστινο και ενα καπακι δεξι κινητηρα ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Το πιο εμπορικο μηχανακι της χονδα και δεν εχουν ανταλλακτικα ρε συ?Πως σκ@τ@ περιμενουν να φτιαξει μονο του?![]()
Λοιπον Πανο επειδη εισαι βαμμενος χονδακιας μολις ανεβεις σε BUSA θα ξεχασεις οτι ηξερες για την μηχανη σου και θα την λατρεψεις απο την πρωτη στιγμη που θα την πας βολτα.Μιλαμε για την μερα με την νυχτα αν συγκρινουμε αυτες τις δυο μηχανες.Απλα δοκιμασε και τις δυο και θα μιλησει το μυαλο σου.Επειδη σε ξερω στα λεω αυτα και θα στα πω και απο κοντα σημερις![]()
Keep spamming!!!:a13:
calm downΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ρε αντε παγαινε παρε κανα σοβαρο μηχανημα της προκοπης!Ακου εκει Χονδα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον σοβαρα τωρα θελεις να περιμενεις για ανταλλακτικα του σαρακακη πανω απο 3μηνο καθε φορα που θα εχεις προβλημα με κατι στο χχ??Ενα φιλαρακι στην απεναντι εταιρεια που δουλευω επεσε με το χορνετ το προηγουμενο πριν απο 3μηνες και και ακομα περιμενει ενα φτερο μπροστινο και ενα καπακι δεξι κινητηρα ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Το πιο εμπορικο μηχανακι της χονδα και δεν εχουν ανταλλακτικα ρε συ?Πως σκ@τ@ περιμενουν να φτιαξει μονο του?![]()
Λοιπον Πανο επειδη εισαι βαμμενος χονδακιας μολις ανεβεις σε BUSA θα ξεχασεις οτι ηξερες για την μηχανη σου και θα την λατρεψεις απο την πρωτη στιγμη που θα την πας βολτα.Μιλαμε για την μερα με την νυχτα αν συγκρινουμε αυτες τις δυο μηχανες.Απλα δοκιμασε και τις δυο και θα μιλησει το μυαλο σου.Επειδη σε ξερω στα λεω αυτα και θα στα πω και απο κοντα σημερις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...