Α οκ, οπότε δεν θα συναντηθήκαμε μέσα εκτός ίσως από το πρώτο session που ήταν όλοι μαζί μέσα. Απλά ρώτησα μπας και σε έχω στο βίντεο να στο έδινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Ημουν στα ζυγα μαζι μ ενα φιλαρακι με ενα ασημι 636 05
Α οκ, οπότε δεν θα συναντηθήκαμε μέσα εκτός ίσως από το πρώτο session που ήταν όλοι μαζί μέσα. Απλά ρώτησα μπας και σε έχω στο βίντεο να στο έδινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Ημουν στα ζυγα μαζι μ ενα φιλαρακι με ενα ασημι 636 05
Θα ηθελα να ακουσω τα σχολια σας και τις παρατηρησεις οποιες και να ειναι αν καποιος με προσεξε εντως πιστας ή κοιταζοντας την πιστα με σκοπο να διορθωσω κατι αλλα και να βελτιωθω γιατι ηταν μολις η 2η φορα που μπηκα,νομιζω ο φιλος με το κιτρινο R1 ηταν εκει αν καταλαβα καλα ενα R1 που με περασε μ@μιωντ@ς
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Ευχαριστω αλλα δεν το προλαβα αυτο το κοινο γκρουπακι που λες μπηκα μονο στο ζυγοΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Α οκ, οπότε δεν θα συναντηθήκαμε μέσα εκτός ίσως από το πρώτο session που ήταν όλοι μαζί μέσα. Απλά ρώτησα μπας και σε έχω στο βίντεο να στο έδινα...
ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
www.bikepics.com/members/vicxx11/
Ωχ..πόνοι... νομιζω οτι αυτο το 636 μας εριξε στα αυτια 2-3 φορες που συναντηθηκαμε στο εσακι...ελπιζω να γινει εντιτινγκ στο βιντεοΑρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Το φιλαρακι με το 636 ειχε βαλει και καμερα θα ανεβασω το βιντεακι μολις το παρω![]()
Ας βάλω και καμιά φωτό μια και χτες μου δώσανε μερικές...
Και μια ακόμα με ένα φίλο από πίσω που είχαμε μια πάρα πολύ καλή φιλική κοντρίτσα! Μιλάμε το καταυχαριστηθήκαμε! Άλλη φάση να έχεις κάποιον φίλο που να είστε περίπου στα ίδια και να περνάει μια ο ένας μια ο άλλος... Βλέπεις που υστερείς και βελτιώνεσαι!
![]()
Δεν μπήκες όμως την Κυριακή......Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Εγώ που είμαι ποιο μπροστά σας, σε τι να βελτιωθώ;![]()
Μας ήρθες με σαγιοναρίτσα και φραπεδάκι στο χέρι, δήθεν για τουρισμό (στην πραγματικότητα για κατασκοπία, να δεις τι παίζεται με δαύτους κτλ....) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε νόμιζα οτι ήμουν και εγώ στη φωτό αλλά δε φαινόμουν γιατι σας πέρασα και σας έριξα λάδια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά με το Ducati μπήκες??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Ρε νόμιζα οτι ήμουν και εγώ στη φωτό αλλά δε φαινόμουν γιατι σας πέρασα και σας έριξα λάδια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε τέτοια πίστα μόνο με το Multistrada λέει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: