Δεν κάνει τίποτα φίλε μου, όπου γνωρίζω θα προσπαθήσω να σε κατατοπίζω, αν παρόλα αυτά κάνω κάπου λάθος υπάρχουν κι άλλοι να διορθώσουν και γι'αυτό είμαστε εδώ εξάλλου !Αρχικά δημιουργήθηκε από borat
Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!![]()
![]()
Εγώ εννοείται πως το εγκρίνω αν και ! Προσωπικά όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν κοιτούσα με πιο θα έκανα καλύτερα τη δουλειά μου αλλά πιο θα με ικανοποιούσε στα περισσότερα σημεία και ειδικά στην ομορφιά ! Αν λοιπόν έψαχνα αυτή τη στιγμή το πρώτο μου παπί θα έπαιρνα οπωσδήποτε κάποιο άλλο πχ Crypton, Innova επειδή είναι πιο προσεγμένα γενικότερα σε συνολική εικόνα σε αντίθεση με το Modenas που είναι λίγο "τσαπατσούλικο" (πχ κάτω απ'τη σέλα φαίνονται τα καλώδια που δίνουν ρεύμα στο κωλοφάναρο και τα φλας)..
Τώρα όμως ήθελα ένα παπί για να κάνω απλά τη δουλειά μου, ομορφιά και φινίρισμα δεν κοίταξα, είναι καλό εργαλείο το Kriss και φτηνό οπότε νομίζω πως έκανα καλή αγορά. Αν κι εσένα δεν σε νοιάζουν και τόσο οι μικρολεπτομέρειες αξίζει με το παραπάνω !
Τό'στρωσα μέχρι τα 1700χλμ και λάδια του αλλάζω κάθε 2000χλμ, στο βιβλιαράκι γράφει κάθε 2500χλμ αν θυμάμαι καλά.
Του Γκοργκολή το πρόγραμμα απόκτησης είναι πολύ βολικό, μόνο την ταυτότητά μου έδωσα (κι 100 ευρώ για έξοδα φακέλου μου είπαν) κι από τότε δίνω γύρω στα 70 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια. Τόσο απλά, ούτε εκκαθαριστικά ούτε εγγυητές ούτε τίποτα !
Με 70 ευρά το μήνα δεν αισθάνθηκα ακόμα ότι αγόρασα μηχανάκι![]()
![]()