Να ξέρετε ότι όλα τα κομμένα GSXR 1000 από το Κ1 μέχρι και το k7 ο κόφτης που έχουν είναι στην ηλεκτρονική και όταν κόψεις το σωστό καλώδιο είναι όλα οκ!![]()
![]()
Να ξέρετε ότι όλα τα κομμένα GSXR 1000 από το Κ1 μέχρι και το k7 ο κόφτης που έχουν είναι στην ηλεκτρονική και όταν κόψεις το σωστό καλώδιο είναι όλα οκ!![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Έλα μωρέ για 60 ίππους έκανες τόση μανούρα???Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx-r 750
Λοιπών παιδιά η περιπέτεια μου είχε αίσιο τέλος. Το κ7 μου ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ και ανάσανε αυτό και εγώ μαζί του. Την λύση την έδωσε το ίδιο το μαγαζί που αγοράστηκε το κ7 αφού επικοινώνησε με τον προμηθευτή του στο Βέλγιο.
Πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήτανε τόσο εύκολο και απλό.
ΠΩΣ ; απλά κόβοντας ένα καλώδιο από την φυσά του εγκεφάλου
Το κ7 δυναμομετρηθηκε πριν κοπεί το καλώδιο και μετά.
Την πρώτη φορά έβγαλε 104 ίππους στον τροχό
Και την δεύτερη φορά 164,1 ίππους στον τροχό.
Το αποτέλεσμα φάνηκε και στο δρόμο αμέσως μετά. Η 5η έμπαινε για πλάκα στον κόφτη και με 299 χλμ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:wacko: :wacko: :wacko: Mπραβο βρε συ μας ειχες τρομοκρατησει γραψε αν θελεις πιο καλωδιο ειναι να μαθουμε και οι υπολοιποι.
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
ΝΑΙ!!! και άμα κόψεις 2 θα πάρεις 120Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αμα κοψω και εγω ενα καλωδιο θα παρω και εγω +60 αλογα ?![]()
![]()
![]()
![]()
A και παντα +ΦΠΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Αμα κοψω και εγω ενα καλωδιο θα παρω και εγω +60 αλογα ?![]()
![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
αρα η διαφορα 1000 απο 600 ειναι ενα καλωδιο
ελατε να μαζευτουμε να κοψουμε τα καλωδια μας λοιπον!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx-r 750
Λοιπών παιδιά η περιπέτεια μου είχε αίσιο τέλος. Το κ7 μου ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ και ανάσανε αυτό και εγώ μαζί του. Την λύση την έδωσε το ίδιο το μαγαζί που αγοράστηκε το κ7 αφού επικοινώνησε με τον προμηθευτή του στο Βέλγιο.
Πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήτανε τόσο εύκολο και απλό.
ΠΩΣ ; απλά κόβοντας ένα καλώδιο από την φυσά του εγκεφάλου
Το κ7 δυναμομετρηθηκε πριν κοπεί το καλώδιο και μετά.
Την πρώτη φορά έβγαλε 104 ίππους στον τροχό
Και την δεύτερη φορά 164,1 ίππους στον τροχό.
Το αποτέλεσμα φάνηκε και στο δρόμο αμέσως μετά. Η 5η έμπαινε για πλάκα στον κόφτη και με 299 χλμ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άκη εσύ κοψε όλα τα καλώδια.. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:wacko: :wacko: :wacko: Mπραβο βρε συ μας ειχες τρομοκρατησει γραψε αν θελεις πιο καλωδιο ειναι να μαθουμε και οι υπολοιποι.
Τουλάχιστον 230 στον τροχό..:smilea:
Eσυ αγορι μου και ολα να τα κοψεις Κ δεν προκειται να περασεις ποτε...Α βαλε και κανενα βεντιλατερ εξτρα καλοκαιρι ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Άκη εσύ κοψε όλα τα καλώδια.. :rotflmao:
Τουλάχιστον 230 στον τροχό..:smilea:
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Eσυ αγορι μου και ολα να τα κοψεις Κ δεν προκειται να περασεις ποτε...Α βαλε και κανενα βεντιλατερ εξτρα καλοκαιρι ειναι....
![]()
![]()
Κανα air-condition θελει καλυτερα![]()
Kalimera paidia!!!
Eimai eytixis katoxos enos K7 to opoio einai paraeisagwgis alla einai anoikto eytixws kai den einai apo gallia einai apo hollandia!!!!Xwris na 8elw na sas panikovalo kai egw exw akousei oti ta gallika einai kleista... Kai oti einai mexri 100 hp kai oti den pane ka8olou...
Egw to exw paei mexri 270 alla oxi oti den pigaine allo apla den eixa xwro na to anoiksw... Sygkekrimena ta epiasa stin syggrou opote katalavainetai....
8a rwtisw kai enan filo pou to pira apo ekei pou exei magazi kai 8a sas pw an ma8w kati...
Elpizw file na to kseperaseis eykola kai anwdyna to provlima pou sou etyxe...
Kai kati allo... Allo ena provlima pou exw akousei oti parousiazoun einai oti kollaei o egkefalos sxetika me tis treis xartografiseis pou exei (A,B,C) dld mporei na sou kollise sto C kai na pigaineis synexeia me to C alla an exeis eggyisei to ftiaxneis....
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Kalimera paidia!!!
Eimai eytixis katoxos enos K7 to opoio einai paraeisagwgis alla einai anoikto eytixws kai den einai apo gallia einai apo hollandia!!!!Xwris na 8elw na sas panikovalo kai egw exw akousei oti ta gallika einai kleista... Kai oti einai mexri 100 hp kai oti den pane ka8olou...
Egw to exw paei mexri 270 alla oxi oti den pigaine allo apla den eixa xwro na to anoiksw... Sygkekrimena ta epiasa stin syggrou opote katalavainetai....
8a rwtisw kai enan filo pou to pira apo ekei pou exei magazi kai 8a sas pw an ma8w kati...
Elpizw file na to kseperaseis eykola kai anwdyna to provlima pou sou etyxe...
Kai kati allo... Allo ena provlima pou exw akousei oti parousiazoun einai oti kollaei o egkefalos sxetika me tis treis xartografiseis pou exei (A,B,C) dld mporei na sou kollise sto C kai na pigaineis synexeia me to C alla an exeis eggyisei to ftiaxneis....
ΔΕ νομιζω φιλε να κολλαει... εγω δουλευω ολη τιν ωρα... τις χαρτογραφισεις... κανενα προβλημα![]()
Mwre kai egw oli tin wra to doulevw kai den mou exei pa8ei tpt... Doksa ton 8eo....
Alla etsi akousa opote 8ewrisa kalo na to pw....
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Mwre kai egw oli tin wra to doulevw kai den mou exei pa8ei tpt... Doksa ton 8eo....
Alla etsi akousa opote 8ewrisa kalo na to pw....
Απο ποιον το ακουσες? απο κατοχο gsxr η αλλους?