Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
α) Δεν ειναι υπογραφη...![]()
β) Το κοψα.... (Στουμπωνει το φιλτροκουτι...)![]()
![]()
α) καταλαβες για τι πραγμα μιλαω;
β) στουμπωνει ο STOUBI το φιλτροκουτι...ωραιο ακουγεται
γ)δεν ειμαι πολυ καλα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
α) Δεν ειναι υπογραφη...![]()
β) Το κοψα.... (Στουμπωνει το φιλτροκουτι...)![]()
![]()
γ)δεν ειμαι πολυ καλα
![]()
α)...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γ)δεν ειμαι πολυ καλα
![]()
Την εχω βαλει απο τοτε.... ( αν καταλαβα καλα)
![]()
β) στουμπωνει ο STOUBI το φιλτροκουτι στον στουμπομενο απο λασπες δρομο......![]()
![]()
γ) Ολα καλα θα πανε....![]()
![]()
![]()
![]()
Μα καλα ρε φιλοι αεκτζιδες ποσο χαμηλοτερα θα πεσετε?
Αρχηγος ειναι ο Ριβαλντο?
Χοροπηδατε σαν κατσικια για καποιον που φεραμε πριν τεσσερα χρονια και σαςτον εχετε σαν μεσσια και τον κανατε και αρχηγο?
Και ο μεγας πορτοκαλαδας λουξ Λυμπεροπουλος? Ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
Μα καλα ρε φιλοι αεκτζιδες ποσο χαμηλοτερα θα πεσετε?
Αρχηγος ειναι ο Ριβαλντο?
Χοροπηδατε σαν κατσικια για καποιον που φεραμε πριν τεσσερα χρονια και σαςτον εχετε σαν μεσσια και τον κανατε και αρχηγο?
Ε?
αλλοι πρωτοστατησαν σε τετοιες ενεργεις.............δηλαδη να φερουν σαν μεσσια τον ηγετη των αντιπαλων που τουςουσε, για πολλα χρονια!!!!
![]()
πως τον λεγανε μωρε......δεν θυμαμαι!
ντουσαν ιβκοβιτς???
ντουσαν σακοτα???
ντουσαν βουκσεβιτς???
ντουσαν μιτοσεβιτς????
αααααα ναι!!!!
ντουσαν βατραχοριτς!!!!!!
![]()
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
αλλοι πρωτοστατησαν σε τετοιες ενεργεις.............δηλαδη να φερουν σαν μεσσια τον ηγετη των αντιπαλων που τουςουσε, για πολλα χρονια!!!!
![]()
πως τον λεγανε μωρε......δεν θυμαμαι!
ντουσαν ιβκοβιτς???
ντουσαν σακοτα???
ντουσαν βουκσεβιτς???
ντουσαν μιτοσεβιτς????
αααααα ναι!!!!
ντουσαν βατραχοριτς!!!!!!
![]()
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΗΔΗ ΤΑ 34 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ.
ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗΣ![]()
![]()
Με Σαμπανάζοβιτς,Αλεξανδρή και Μπατίστα βολεύεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗΣ![]()
![]()
Και μην ξεχνάς ότι Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς πήγαν,όπως είχαν δηλώσει,στην ομάδα που προπονούσε ο Μπάγεβιτς.Όχι στον Ολυμπιακό.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε χανουμακια εχω μια ερωτηση να σας κανω...
ας πουμε οτι παιζουμε και τρωμε 5 γκολ εμεις.
εσας ποιος τερματοφυλακας θα σας σωσει απο το σκορ διαστεσεων NBA μου λετε???
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο RIVALDO ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΣΑ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AKOYΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ (ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ"... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΧΑΧΑΑΧΑΑΧ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΛΕΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
EXEIΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Με Σαμπανάζοβιτς,Αλεξανδρή και Μπατίστα βολεύεσαι;
Και μην ξεχνάς ότι Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς πήγαν,όπως είχαν δηλώσει,στην ομάδα που προπονούσε ο Μπάγεβιτς.Όχι στον Ολυμπιακό.![]()
![]()
Η ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ 34 34 34 34
ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ 34 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑΤΕ! (ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ!!!!) ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ. MVP τΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΖΟΛΕ.... ΕΙΝΑΙ 35 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσε ρε idi.είπαμε ...θα μάς κάτσει βαρύ το πεπόνι φέτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Α ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΖΟΛΕ.... ΕΙΝΑΙ 35 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ 34 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑΤΕ! (ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ!!!!) ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΣΙΣΤ. MVP τΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε ρε φιλε..........
αλλο 34, και αλλο 34 και 2 μηνων..............εχει διαφορα!!!!!!!!
υ.γ. μ αρεσει να βλεπω ολυμπιακους να αναφερωνται στην ηλικια του ριβαλντο!
μιλαμε για κωλοτουμπα.................. οχι αστεια!
Καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ασε ρε φιλε..........
αλλο 34, και αλλο 34 και 2 μηνων..............εχει διαφορα!!!!!!!!
υ.γ. μ αρεσει να βλεπω ολυμπιακους να αναφερωνται στην ηλικια του ριβαλντο!
μιλαμε για κωλοτουμπα.................. οχι αστεια!![]()
Θα ασχολουμαστε απο εδω και περα με την ηλικια του Καραγκουνη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: