Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: Neos odhgos--Ti kranos proteinete?

Έχω το X-lite σειρά 601 (γύρω στα 250 euro) και μου έχει βγει αρκετά καλό.Βέβαια η κάθε μάρκα κράνους έχει το δικό της καλούπι΄.Ίσως στο κεφάλι σου να κάθεται καλύτερα ένα π.χ Shoei...aν θες πάντως τσέκαρε τη σειρά 701.Λίγο καλύτερη ποιοτικά και πάνω από 300 euro

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    LOIPON PHGA SHMERA STH MIXALAKOPOULOU KAI MPHKA SE ENA KATASTHMA ME NOLAN...OPOTE KAI RWTAW TON TYPO POSO EXEI ENA MODELO POU MARESEI KAI MOU LEEI 167...KAI OPWS MOU EIPATE KAI ESEIS SKEFTOMAI KATW APO 300$ DEN PAIZEI...OPTE GYRNAW KAI TON RWTAW POSO EXEI TO PIO AKRIVO KAI MOU LEEI AYTO EINAI TO PIO AKRIVO!!!:rotflmao: :rotflmao: KRIMA KAI HTAN WRAIO..

μα κυριε καλύπτει τις προδιαγραφες
    ΟΧΙ
    μα να κοιταξτε σας καθετε καλα στο κεφαλι και,και,και, και κανει μονο 167€
    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν αρκετα ακριβο....

απο πότε η τιμή ειναι κριτίριο ρεεεεεε (μιλάω για τα κράνη που καλυπτουν τις προδιαγραφες! μη μου αρχισεται για τα γιογιο του λιντλ.... )

παρτε το χαμπαρι: οι κατσκευαστες φτιαχνουν το κρανος ωστε να καλυπτει της εκαστοτε προδιαγραφες της χωρας στην οποια θα πωλειται το πρόϊον, στην καλυτερη περιπτωση!!!!
    (αν κατα τυχη τους βγει καλυτερο οκ και χωρις επιπλόν κόστος ακομα καλυτερα)

δηλ με αλλα λόγια την ιδια δυνατότητα αποροφησης μιας κρουσης εχει το super duper carbonkevlar με ενίσχυση απο κρυπτονιο κρανος με αυτο απο απλό θερμοπλαστικο--->

!!!ΑΦΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΑΦΕΣ!!!:a24:

και σας ακουω να ρωτατε: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ????
    1) το carbon/kevlar εχει το ιδιο κόστος προμήθειας/επεξεργασιας? *
    2) αεροδυναμικος σχεδιασμος/ μελετες για λιγοτερο θορυβο
    3) καλυτερης ποιοτητας εσωτερικη επένδυση και μελετημένη για καλυτερη εφαρμογη στη ξεροκουτα μας
    4) BRAND NAME (+80% στην τιμη πωλησης )
    κτλ κτλ κτλ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (με εξαιρεση το 4 ) ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ αλλα να ξερουμε το γιατι και να μην παραμυθιαζουμε τον εαυτο μας....

υγ: opinions are like arse@#$les, everybody has got one.....ψαχτείτε

*= το κελυφος υπάρχει για δεχεται την αρχική κρουση (καθώς και να προστατευει απο αιχμηρα αντικειμενα/εμποδια με την σκληρωτητα του) και να την διαχέει στο εσωτερικο οπου αναλαμβάνει το αφροδες PVC (? μπορει να καμω λάθως στην ονομασια) να επιβραδύνει την κρούση και η επιβραδυνση ( g force ) να παραμείνει σε υγειηνα (κατω απο 250g για διαστημα οχι μεγαλυτερο των 2msec) για τον εγκεφαλο επίπεδα)
    το θερμοπλαστικο το κανει αυτο παραμορφωνοντας και το υπολοιπα υλικα με την θραυση/ ραγισμα....

edit: ενα ενδιαφέρον LINK . ναι ειναι μεγάλο κείμενο και ισως να δυσκολέψει όσους δεν κατέχουν καλα τα αγγλικα αλλα αξιζει....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ti markes proteinete gia 50cc?????
    από lostin στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 18:33
  2. ti kranos na paro?
    από tzesika123 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2007, 20:21
  3. neos odhgos - HELP
    από mumra στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 16:34
  4. neos odhgos - HELP
    από mumra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 19:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •