Οκ και από εμένα...
Απαράδεκτοι..![]()
Οκ και από εμένα...
Απαράδεκτοι..![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Υπάρχουμε κι εμείς που υπογράψαμε από το πρωί χωρίς να το ποστάρουμε. Τι να λέμε δλδ σε τέτοια.. (Πάντως μέιλ για confirmation δεν μου ήρθε ακόμα). Και δεν είχα δει και το βίντεο. Τώρα ξαναμπήκα και το γαμοπάτησα. Και το γαμοείδα. Fuck. Fuck. Γιατί το είδα... άντε στο διάολο...
ΥΓ. Πάντως αν δεν πάνε οι υπογραφές εκεί που λέει ότι πάνε, μιλάμε για αρρώστια επί 2.
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Υπάρχουμε κι εμείς που υπογράψαμε από το πρωί χωρίς να το ποστάρουμε. Τι να λέμε δλδ σε τέτοια.. (Πάντως μέιλ για confirmation δεν μου ήρθε ακόμα). Και δεν είχα δει και το βίντεο. Τώρα ξαναμπήκα και το γαμοπάτησα. Και το γαμοείδα. Fuck. Fuck. Γιατί το είδα... άντε στο διάολο...
ΥΓ. Πάντως αν δεν πάνε οι υπογραφές εκεί που λέει ότι πάνε, μιλάμε για αρρώστια επί 2.
η παρατήρηση μου δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε όσους έδρασαν όπως εσύ.![]()
δεν τους παω που δεν τους παω... ειδα και αυτο...![]()
![]()
και απο μενα
Και εγώ δεν το πήρα προσωπικά, απλά φαντάζομαι (ελπίζω.. whatever..) ότι αυτοί που υπέγραψαν είναι πολύ περισσότεροι από όσους πόσταραν.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
η παρατήρηση μου δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε όσους έδρασαν όπως εσύ.![]()
Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι υπογραφές. Ασε που κλείνουμε τα μάτια σε πολλά πράγματα που δεν απέχουν και τόσο πολύ από μας. Και επειδή το βίντεο μου θύμισε κάτι άλλα πλάσματα που δεν περνούν καλύτερα, πάρτε και ένα μικρό απόσπασμα από μια ταινιάρα χωρίς λόγια. Μόνο μουσική και εικόνες από τον θαυμαστό κόσμο μας:
-BARAKA-
safety doesn't happen by accident
e re koufales enas xitler sas xreiazetai na sas kanei sapounia etsi opws sfazetai ki eseis ekei katw stin gamimeni tin "anatelousa" ypotithemeni xwra sas pou na min ksana anateillei o ilios reeeeeeeeeeeeeee ekei katw kai mia zwi na zeite sto skotadi paliokafroiiiiiiiiiiiiiiiii ante sto diaoloooooooooooooooooooooo
Και επειδή το βίντεο μου θύμισε κάτι άλλα πλάσματα που δεν περνούν καλύτερα, πάρτε και ένα μικρό απόσπασμα από μια ταινιάρα χωρίς λόγια. Μόνο μουσική και εικόνες από τον θαυμαστό κόσμο μας:
-BARAKA- sorry alla den mporesa na to dw HMARTOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN paidia pou tha paei auti i katastasi??? mou erxetai na kserasw apo tin aidia pou uparxei kai kuriarxei gurw mas
Παντως εχουμε μεγαλη αγνοια...
Και τελικα η δυναμη της εικονας μεσα στα μουτρα φερνει καποιο αποτελεσμα ...σοκ και δεος αλλα για καλο σκοπο!
1180506
![]()
:a29:
![]()
:a37: :a015:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μηπως καμμια ατομικη βομβα ακομα?![]()
ΜΗΝ ξεχνάμε ότι πρόκειται για Ανώτερα Θηλαστικά !!!
Ναι αυτο σε μαρανε εσενα Χριστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μόνο τοσοι ρε, απο τους τουλαχιστον 1000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ?![]()
Σας αρεσει το θεαμα δηλαδης?![]()
Χιλιοι ενεργοι και δεν συμμετεχουν σε μοτοσυκλετιστικα θεματα εδω μεσα, που μου θελεις και συμμετοχη στα δρωμενα του πλανητη.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?