Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Bmw F650 δεν ήθελε να ξεκινήσει

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλό θα ήταν να το έβλεπες σε Ηλεκτρολόγο, γιατί αρκετοί μηχανικοί ΔΕΝ ξέρουν να μετράνε Ανορθωτές ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Καλό θα ήταν να το έβλεπες σε Ηλεκτρολόγο, γιατί αρκετοί μηχανικοί ΔΕΝ ξέρουν να μετράνε Ανορθωτές ....
    Ακόμα να το πάω...

Αλλά θα τον μετρήσω εγώ πρώτα διότι κάτι ξέρω απο Ηλεκτρολογικά - Ηλεκτρονικά, και μετά θα τον πάω και σε έναν γνωστό Ηλεκτρολόγο - μηχανικό που του είχα πάει και την Virago μου όταν έκαψε τον Ανορθωτή και μου έβαλε άλλον...!!!

Ευχαριστώ για την πληροφορία (και τον κόπο) πάντως....
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    ΤΕΛΙΚΑ ήταν ο ανορθωτής!!!

Όπως το υποψιαζόμουν!!!

Την έφτιαξα και συνεχίζει να πετάει!!!
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    ΤΕΛΙΚΑ ήταν ο ανορθωτής!!!
    Όπως το υποψιαζόμουν!!!

Τα ανωτέρω posts δεν νομίζω να εκφράζουν αντίστοιχη "υποψία" εκ μέρους σου ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τα ΟΟ μας 14
    Γεια και χαρά σας. Το έχω γράψει και αλλού αυτό αλλά θα το ξαναγράψω και εδώ:
    Λοιπόν είχα πριν μία εβδομάδα παρόμοιο πρόβλημα. Η μηχανή έσβησε ξαφνικά όταν σταμάτησα και έκαιγε συνεχώς μία ασφάλεια. Κατάλαβα ότι κάτι έπαιζε με βραχυκύκλωμα και την πήγα σε ηλεκτρολόγο, στην Θεσσαλονίκη. Μου είπε ότι ήταν ο ανορθωτής, τον οποίο και άλλαξε και πλήρωσα 85 ευρώ. Ο τύπος ήταν απαράδεκτος, αλλά ελείψει άλλου τι να κάνω? Ούτε καν μου είπε τι έβαλε (από την τιμή βέβαια κατάλαβα ότι δεν είχε βάλει και κανέναν πολύ σοβαρό ανορθωτή).
    Παίρνω τη μηχανή και την επόμενη μέρα στο δρόμο μου κάνει ακριβώς το ίδιο με αυτό που αναφέρεται στο αρχικό post στις 3.000 στροφές. Μπερδέματα, σαν να είχε πάρει νερό, όπως ακριβώς όταν μένεις από βενζίνη. Σταματάω, κάνω έναν οπτικό έλεγχο (καθότι και μεγάλος μάστορας πανάθεμά με....τίποτα δεν ξέρω) και ξεκινάω τσούκου-τσούκου να πάω στο κοντινότερο συνεργείο. Σταματάω, μου λέει να πάω κάπου αλλού γιατί για ηλεκτρολογικό το έκοβε, βάζω μπροστά τη μηχανή, όλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ! (για όλη την ημέρα).
    Την επόμενη μέρα ξεκινάω, ξανά τα ίδια, με το που έφτανε στις 3.000 στροφές πάλι μπερδέματα και σκασίματα. Ρωτάω έναν φίλο και με στέλνει σούμπιτο σε έναν ηλεκτρολόγο άλλον. Δεν θυμάμαι τώρα στοιχεία, αλλά επιφυλάσσομαι μόλις βρω την κάρτα του, κ. Γιάννης λέγεται και είναι κοντά στην Αγ. Δημητρίου.
    Βλέπει τον ανορθωτή, μετράει τα ρεύματα μπροστά μου και μου δείχνει ότι ανέβαινε πάρα πολύ και ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Μου εξηγεί ότι πέρα από το γνωστό πρόβλημα των F με τον ανορθωτή, ο συγκεκριμένος δεν έκανε για τη μηχανή. Μου προτεινει να μου βάλει έναν άλλο (150 ευρώ). Το σκέφτομαι, φεύγω και για διακοπές με τη μηχανή, τι να κάνω? Προτίθεται μάλιστα να αγοράσει τον άλλο ανορθωτή με 80 ευρώ, οπότε να πληρώσω μόνο τα 70 και μου λέει ότι είναι σίγουρος κατά 99% ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Τον βάζει, κάνει και μία πατέντα τοποθετώντας ένα φύλλο αλουμινίου από κάτω για να μην ζεσταίνεται υπερβολικά όπως μου είπε και όλα οκ. Ξαναμετράει τα ρεύματα (μπροστά μου), όλα καλά και σταθερά.
    Φεύγω και η μηχανή εδώ και 5 μέρες είναι οκ επιτέλους, οπότε και φεύγω για τις διακοπούλες μου άφοβα.
    Σόρρυ για το τεράστιο pοst, αλλά εμένα αυτά που έγραψε ο φίλος εδώ πολύ με βοήθησαν και είπα να τα γράψω μήπως βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου κάποιον, αφού είμαστε 2 με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα
    καλές διακοπές σε όλους
    Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τα πάντα συνομωτούν για το θέλεις αιώνια...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. BMW F650 1997 Μπροστινό φρένο δεν επανέρχεται
    από teokal στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2013, 10:39
  2. Bmw F650
    από Papasouzas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2004, 07:34
  3. να πάρω bmw f650?
    από enfield στο forum Off topic