Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Συντονισμός τιμονιού hornet 600'07

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Βρε παιδι μου αν εχεις σοβαρο προβλημα συντονισμου τοτε προσφερομαι να σε απαλλαξω απο την μηχανη σου σε ανταλλαγη με την δικια μου (συλλεκτικο κομματι παρακαλω!!!!! ), εχει after market τιμονακι για πιο ευκολες σουζες και το βασικοτερο ειναι ΜΠΛΕ (=στριβει καλυτερα )

Συμφωνοι....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
    Βρε παιδι μου αν εχεις σοβαρο προβλημα συντονισμου τοτε προσφερομαι να σε απαλλαξω απο την μηχανη σου σε ανταλλαγη με την δικια μου (συλλεκτικο κομματι παρακαλω!!!!! ), εχει after market τιμονακι για πιο ευκολες σουζες και το βασικοτερο ειναι ΜΠΛΕ (=στριβει καλυτερα )

Συμφωνοι....?
    Ναι αλλά το μαύρο πάει πιο γρήγορα

Άσε με να το σκεφτώ λίγο....

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Μετα απο τηλ στην agio μου ειπαν στο πρωτο servis που θα παω να κανω θα τα δουν και τα δυο οποτε ειμαι σε αναμονη γιατι δεν εχω ουτε πινακιδες ΑΚΟΜΑ, για να δουμε εχω 763 χλμ ποιο γρηγορα θα κανω τα 1000 απο το να παρω πινακιδες .

Έχω κάνει κοντά στα 3500 χλμ.... βόλτα μονοήμερη 650 χλμ και δεν έχω αισθανθεί κανένα μούδιασμα-μυρμήγκιασμα στα χέρια από το τιμόνι. Το μόνο που αισθάνομαι είναι έναν #$!@# συντονισμό που κάνει το μηχανάκι όταν πέφτει σε ψευτο ανωμαλίες του δρόμου. Μου ‘χει σπάσει τα νεύρα.. Είπα ότι είναι η πινακίδα... (δεν φαίνεται να είναι).. είπα ότι το αισθάνομαι κάπου από το τιμόνι... (ακόμα ψάχνω)

Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα τι φταίει.

Το τιμόνι κατά τη συναρμολόγηση το είχανε βιδώσει 2-3χιλ πιο δεξιά. Οπότε +2 από τη δεξιά μεριά -2 από την αριστερή σύνολο 4 χιλ διαφορά δεξιά με αριστερά.

Έβγαλα τα καβαλέτα του τιμονιού το κέντραρα και το ξαναβίδωσα. Το οριζόντιο σημάδι το έβαλα ίσα με το κάτω καβαλέτο με αποτέλεσμα να κατέβει το τιμόνι κάτι ελάχιστα.( το κατάλαβα από τους καφρέπτες).

Η νέα θέση οδήγησης είναι κατα πολύ καλύτερη (τουλάχιστον για τα μέτρα μου)!!!!

Τώρα μένει να δώ αν ξανανιώσω αυτό το μούδιασμα σε μεγάλη απόσταση...

είδωμεν....

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ
    Σήμερα το βράδυ λογικά θα πάω βραδυνή βόλτα και θα σας πω

Αυτό με το τιμόνι το έχω παρατηρήσει και εγώ...Το αισθάνομαι σε ένα φάσμα στοφών όχι πολυ ψιλό. Κάπου 5-7 χιλίαδες....Περιμένω νέα...

Λοιπόν το πρόβλημα βελτιώθηκε αισθητά. Παρ'όλα αυτά ξαναένιωσα το μυρμίγκιασμα στο δεξί χέρι, αλλά πολύ ελαφρά αυτή τη φορά.
    Όταν πήγαινα με 6-7κ στροφές και ακουμπούσα το αντίβαρο με την άκρη της παλάμης μου ένιωθά καθαρά το αντίβαρο να τρέμει...

Μια λυση που μου ειπαν στο συνεργειο ειναι τα αντιβαρα να βαλω ποιο βαρια, το τιμονι το μετρησαν και ηταν κεντραρισμενο, οποτε θα δοκιμασω να αλλαξω αντιβαρα.

reptile έβαλες αντίβαρα???

Είδες καμμιά διαφορά???

Σε βόλτα μεγαλύτερη από 60χλμ αρχίζει το μουδιασμά και είναι σπαστικό

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2019, 15:16
  2. Δυναμομετρηση Hornet 600 07+
    από mixalhsCr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2010, 15:42
  3. Κραδασμοι σε Hornet 600 '07