για ενα 5 χτυπιεσε? που να τα θυμαμαι εγω αυτα? ημουν αγγενητοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XL 175 !!!
Και ΔΕΝ ήταν "κροσσάκι" !!!
(εκτός αν ήταν το Elsinor...)![]()
![]()
![]()
δε ξερω αν ηταν ελσινορ ηταν πορτοκαλι παντως! το εχω δει φωτο
![]()
για ενα 5 χτυπιεσε? που να τα θυμαμαι εγω αυτα? ημουν αγγενητοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XL 175 !!!
![]()
![]()
δε ξερω αν ηταν ελσινορ ηταν πορτοκαλι παντως! το εχω δει φωτο
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ama kremasis tous gonis sou anapoda apo mpalkoni ston trito orofo meta ginonte ta kalitera pedia
ase pou vlepoun tin zoi me alo mati.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Εντάξει απλά μπήκα λίγο στη θέση αυτή του φίλου και απάντησα ότι πιστεύω εγώ..
σε 17χρονο που δεν έχει οδηγήσει ποτέ και που δεν έχει ιδέα τι γίνεται
στους δρόμους έξω δεν θα τον σιγοντάριζα να αποκτήσει μηχανάκι..
Μπορεί να είναι άγιο και μυαλωμένο παιδί αλλά όι 2 τροχοί δεν συγχωρούν το ίδιο εύκολα με τους 4.
Ας του πάρουν ένα αμαξάκι φτηνό να κάνει τη δουλειά του και όπως είπα οι κ@@λες δεν
πεθαίνουν έτσι έυκολα..
Στα 25 του αν είναι σίγουρος ακόμα για αυτό που θέλει θα το πραγματοποιήσει..
Επίσης Trooper αν παθαίνε κάτι και είχα συντελέσει έστω και στο 5% (για προτροπή μιλάμε)
δεν θα συγχωρούσα ποτέ εγώ τον εαυτό μου..
Προτιμώ να μην απαντάω εκ του ελαφρού γιατί δεν ξέρω πόσοι 17χρονα με διαβάζουν ακόμα..
Φιλικά προς όλους![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Εγω εχω κανει αιτηση υπευθυνη δηλωση για υιοθετηση απο τους γονεις της Εvis, αλλα ακομα περιμενω
EVI ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ μαζί σου …κι εγώ δεν θα προέτρεπα ένα νέο παιδί να πάρει μηχανή για όλους τους ευνόητους λόγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Εντάξει απλά μπήκα λίγο στη θέση αυτή του φίλου και απάντησα ότι πιστεύω εγώ..
σε 17χρονο που δεν έχει οδηγήσει ποτέ και που δεν έχει ιδέα τι γίνεται
στους δρόμους έξω δεν θα τον σιγοντάριζα να αποκτήσει μηχανάκι..
Μπορεί να είναι άγιο και μυαλωμένο παιδί αλλά όι 2 τροχοί δεν συγχωρούν το ίδιο εύκολα με τους 4.
Ας του πάρουν ένα αμαξάκι φτηνό να κάνει τη δουλειά του και όπως είπα οι κ@@λες δεν
πεθαίνουν έτσι έυκολα..
Στα 25 του αν είναι σίγουρος ακόμα για αυτό που θέλει θα το πραγματοποιήσει..
Επίσης Trooper αν παθαίνε κάτι και είχα συντελέσει έστω και στο 5% (για προτροπή μιλάμε)
Προτιμώ να μην απαντάω εκ του ελαφρού γιατί δεν ξέρω πόσοι 17χρονα με διαβάζουν ακόμα..
Φιλικά προς όλους![]()
![]()
To αυτοκίνητο είναι η εύκολη λύση για ένα νέο οδηγό….
Όμως , το θέμα είναι ,άμα θέλεις κάτι παρά πολύ, πως πείθεις τους γονείς σου …
Και ,τελικά ,πια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις να οδηγάς μοτοσικλέτα;
Τα 20-25-30???
Ο νόμος κακώς σου δίνει την δυνατότητα αυτή από πολύ μικρή ηλικία ?
Αγαπητοι μου φιλοι
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ
Γιατι νομιζετε οι Ιταλοι ειναι απο τους καλυτερους αναβατες?
Γιατι πολυ απλα οδηγουν απο 14 χρονων 50cc
Οσο πιο μικρος μαθεις κατι, τοσο καλυτερος σε αυτο θα γινεις
Ο Σουμαχερ θα ηταν Σουμαχερ, αν δεν οδηγουσε καρτ απο 2 χρονων?
Ξεκολληστε και θυμηθειτε τους εαυτους σας
Δεν εχει κροσια αυτο ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XL 175 !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν συμφωνώ απόλυτα φίλε. Δεν μιλάμε για σούμι εδώ ή ραικόνεν ρόσι και πάει λέγοντας. Δεν συζητάμε για αγωνιστικά τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αγαπητοι μου φιλοι
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ
Δεν μου λέει τίποτα που οδηγούν από τόσο πιτσιρίκια. Να δούμε και τα στατιστικά;. Δηλαδή οι Ιταλοί που οδηγούν από τόσο μικροί τι ποσοστά ατυχημάτων 'έχουν; Και αφού τα βρούμε πόσα από αυτά είναι με δίκυκλα και σε πόσα ευθύνεται ο μοτοσικλετιστής;
Αν τα ξέραμε αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ναι είναι όπως το λες.
Κατά τα άλλα ναι όσο πιο μικρός μάθεις κάτι τόσο το καλύτερο σύμφωνοι. Αλλά με δεδομένο του ότι η μοτοσικλέτα δεν είναι... πατίνι ή ποδήλατο... μάλλον δεν είναι ακριβής εδώ ο κανόνας.
Πολύ καλά τα λές...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αγαπητοι μου φιλοι
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ
ΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Μιλαμε για την ΕΛΛΑΔΑ οπου η λεξη ΜΑΘΗΣΗ και η λέξη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ δεν συναντούνται ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ποτέ ...(και πόσο μάλλον σε αυτές τισ ηλικίες...)
Μην αναφερεις τον Rossi και τον Schumacher σαν παραδείγματα,γιατι αυτοι στα 5τους ειχαν ΠΙΣΤΕΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (και ολα τα παιδια στα σοβαρά κράτη)
Εδώ η ΠΙΣΤΑ ειναι η πλατεία και η βούτα...ΔΑΣΚΑΛΟΣ ειναι ο κάγκουρας της γειτονιας που κανει σούζες...ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ειναι η νοοτροποια του κρατους που βλεπει ακομα τους μοτοσυκλετιστές σαν αλητες-τσαντακιδες-μηχανοβιους.
Σε αυτό λοιπον το ΜΠΟΥ_____ΕΛΟ που ζουμε , νομιζω οτι είναι πολυ λογικό να υπάρχει φόβος και προκατάλυψη απέναντι στις μηχανες...
Για αυτο λοιπον, η δικη μας η γενια θα πρεπει να αλλαξει τα δρωμενα
Καποτε δεν πρεπει να αλλαξει η γενικη κατασταση σε αυτο το κωλοκρατος?
Απο καπου πρεπει να αρχισει
Και πρεπει να αρχισει απο την ΠΑΙΔΕΙΑ
Alximisti, 6 χρονια που ημουν Ιταλια, ειχαν τετοια νοοτροπια στο θεμα της μοτοσυκλετας, που το να τους λες οτι θα βγεις ακρανωτος με μοτοσυκλετα, ειναι σαν να λεμε εδω οτι θα βγεις ξεβρακωτος
Και δεν ημουν σε καποια πολη που ειναι μεσα στα πλουτη, ο katanas ξερει(ηταν και αυτος)
Αν θελουμε να παμε μπροστα, πρεπει να δωσουμε την ευκαιρια στους νεους να ''κατσουν στο τιμονι''
Μεταφορικα και κυριολεκτικα
![]()
Σωστά δεν διαφωνώ σε αυτό. Έτσι είναι. Απλώς εξέφρασα μερικές επιφυλάξεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Alximisti, 6 χρονια που ημουν Ιταλια, ειχαν τετοια νοοτροπια στο θεμα της μοτοσυκλετας, που το να τους λες οτι θα βγεις ακρανωτος με μοτοσυκλετα, ειναι σαν να λεμε εδω οτι θα βγεις ξεβρακωτος
Και δεν ημουν σε καποια πολη που ειναι μεσα στα πλουτη, ο katanas ξερει(ηταν και αυτος)
Αν θελουμε να παμε μπροστα, πρεπει να δωσουμε την ευκαιρια στους νεους να ''κατσουν στο τιμονι''
![]()
![]()
με συγχωρεις αλλα δε συμφωνω μαζι σου...ειναι σα να μου λες οτι εσυ εισαι χερας και γρηγορος και θα πας πολεμικη με το σουπερ τουμπανο σου και εγω ειμαι νεος οδηγος και κουλος και με προσκαλεις στη βολτα σου.ερχομαι και εγω ο μπαγλαμας και τρωω τα μουτρα μου.φταις εσυ που εμενα δε με εκοψε να σκεφτω που παω ο τελεμες???κατα τη γνωμη μου οχι.καθενας ειναι υπολογος των πραξεων του.ισως να ειναι σκληρο αλλα δε θα επεριπτα ευθηνες σε καποιον που προτρεπει.ειναι προφανες λοιπον οτι μαλλον εχουμε διαφορετικο τροπο σκεψης και κατ επεκταση αλλη αφαιτηρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Φιλικά προς όλους![]()
![]()
φιλικα εξ ισου.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΑΛΛΑ...
αμα η γενία μας ψηφίζει τους ίδιους που ψήφιζε η γενιά του πατέρα μου,που ψήφιζε τους ίδιους που ψήφιζε η γενιά του παππού μου....τότε πρέπει να περιμένουμε κάποια άλλη γενιά να παρει το τιμόνι μπάς και στρώσει τα πράγματα...
![]()
![]()
Εδω πάνε βόλτες και δίνουν συμβουλές . Δεν είναι ίδρυμα προστασίας ανεγκέφαλων.
Και όταν θα σταματήσουμε να μην έχουμε κρίση, τότε ΚΑΙ άλλους θα ψηφίσουμε ΚΑΙ άλλη παιδεία θα έχουμε ΚΑΙ άλλη θα διεκδικήσουμε.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να πεις στον φίλο σου να μιλήσει με τους δικούς του.
Αν είναι τόσο ενάντιοι στο να πάρει μηχανή(και δεν τους αδικώ γιατί κυρίως θα την έχει για μέσα στην πόλη - λόγω ηλικίας-διπλώματος-εμπειρείας), τότε να περιμένει να την πάρει όταν θα μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητος....
Δεν μπορείς να τους πείσεις αλλά μπορείς να τους κάνεις να το δεχτούν...