Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: ti egine to topic tou ducati4me....??

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εσύ όμως βλέπω μπορείς να γραφεις οτι θες..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Από τις καλύτερες εκπομπές στην τιβί για το αυτοκίνητο....

Ήμουν φανατικός θεατής της όταν ζούσα εκεί...

ΠΟΛΥ καλύτερη απο τις πληρωμένες απο τις αντιπροσωπείες εδώ εκπομπές για να πουλήσουν C4, Matrix, C200 και Navara...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εσύ όμως βλέπω μπορείς να γραφεις οτι θες..
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ αυτού που είπα για τις εκπομπές στην τιβί και με το thread εδώ, σορρυ αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Προτεινω να μην κανουμε δυσκολη την ζωη των υπευθυνων του φορουμ, δεν εχουν δειξει σημαδια εμπαθειας, ας ειμαστε λιγο ευπιστοι.

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Μόνο να σε ξουρήσω, με την ευγενική χορηγία του gillette sensor.

edit:stradas πότε πρόλαβες και ποστάρησες πριν απο εμένα, 1098 rulez?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ετσι και γραφεί όνομα Περιοδικού, το Thread θα ξυριστεί αυτομάτως.....
    Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν αναφέρω ονόματα. Όλοι όσοι μπαίνουν στο forum έχουν διαβάσει περιοδικά και καταλαβαίνουν τι εννοώ.
    Εξ άλλου έχω έρθει στο παρελθόν σε ευθεία αντιπαράθεση , τόσο με περιοδικό, όσο και προσωπικά με συντάκτη , που τη μια είναι συντάκτης, την άλλη στέλεχος αντιπροσωπίας και τώρα πάλι συντάκτης, γράφοντας τέστ για τα μηχανάκια που πουλούσε μέχρι χθές (ποιός ξέρει , ίσως και αύριο).

Ο στόχος λοιπόν του δικού μου ποστ, δεν είναι να δήξω κάποιο περιοδικό, αλλά τις πρακτικές κάποιων αντιπροσώπων, οι οποίοι , ενω αντιπροσωπεύουν κάποιες μικρές βιοτεχνίες , έχουν πετύχει στην Ελλάδα να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, προβάλλοντας lifestyle ( καπελάκια, μπλουζάκια, στριγκάκια), αλλά και προσπαθώντας να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις που χτίστηκαν μετά από δεκαετίες κακοτεχνίας και κοροϊδίας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν αναφέρω ονόματα. Όλοι όσοι μπαίνουν στο forum έχουν διαβάσει περιοδικά και καταλαβαίνουν τι εννοώ.
    Εξ άλλου έχω έρθει στο παρελθόν σε ευθεία αντιπαράθεση , τόσο με περιοδικό, όσο και προσωπικά με συντάκτη , που τη μια είναι συντάκτης, την άλλη στέλεχος αντιπροσωπίας και τώρα πάλι συντάκτης, γράφοντας τέστ για τα μηχανάκια που πουλούσε μέχρι χθές (ποιός ξέρει , ίσως και αύριο).

Ο στόχος λοιπόν του δικού μου ποστ, δεν είναι να δήξω κάποιο περιοδικό, αλλά τις πρακτικές κάποιων αντιπροσώπων, οι οποίοι , ενω αντιπροσωπεύουν κάποιες μικρές βιοτεχνίες , έχουν πετύχει στην Ελλάδα να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, προβάλλοντας lifestyle ( καπελάκια, μπλουζάκια, στριγκάκια), αλλά και προσπαθώντας να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις που χτίστηκαν μετά από δεκαετίες κακοτεχνίας και κοροϊδίας.

Εχεις προηγουμενα δλδ με την εταιρεια???

Ετσι εξηγειται τοσο "μισος"...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Εχεις προηγουμενα δλδ με την εταιρεια???

Ετσι εξηγειται τοσο "μισος"...

Όταν έχεις ψωνίσει ήδη, είναι πολύ αργά για να το ψάξεις. Ή έχεις τύχη, ή δεν έχεις.
    Το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον , είναι ....πλάκα.
    Εγώ που ΔΕΝ έχω πέσει ακόμα θύμα των συγκεκριμένων εμπόρων, που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, απλά φωνάζω για να γλιτώσω κανα φουκαρά, όπως φώναζα πριν από 15 χρόνια για τον Καμμένο που αντιπροσώπευε τα Kawa και πουλαγε μια δισκόπλακα ακριβότερα από το μηχανάκι.
    Όπως φώναζα πριν από 20 και 15 και 10 χρόνια για το Σαρακάκη.
    Όπως φωνάζω σήμερα και για τη Suzuki και για τη Yamaha (όχι για την αντιπροσωπεία , αλλά την εταιρεία ) , που οι μεν με τα πλαίσιά τους ,που σπάνε, οι δε με τους γελοίους ψεκασμούς, παίζουν με την περηφάνεια της φυλής τους και με τα νεύρα των πελατών τους.
    Μπα , δεν έχω προηγούμενα .....με έναν μόνο.

ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΜΑΡΚΑ-ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ?
    ΦΙΛΙΚΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Ποια δεν αναφερθηκε;H Ducati...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Για την ώρα, τα καλλίτερα πακέτα , εταιρείας-αντιπροσωπείας , φαίνονται να'ναι ,η yamaha , φυσικά και η Honda , όσο παράξενο κι αν ακούγεται.
    Όμως ακόμα κι εκεί, θέλει πολύ ψάξιμο, πριν ψωνίσει κανείς.

Παράδειγμα 1ο:

Πριν από 6 μήνες, κανονίζω με μεγάλη ελαφρότητα την αγορά ενός ΧΤ 660. Εξουσιοδότηση κλπ, περιμένω την άλλη μέρα να την παραλάβω. Το βράδυ ολόκληροτο πέρασαμπροστάστον Η/Υ όπου έμαθα ότι , όσο καλή κι αν είναι η αντιπροσωπεία, όσο καλαλόγια κι αν γράφουν τα "καλά" μας περιοδικά, το ΧΤ έχει άλυτο πρόβλημα με τον ψεκασμό. Στις 8 το πρωί ακύρωσα την παραγγελία.

Παράδειγμα 2ο:

Πριν από 4 χρόνια αγόρασα καινούργιο , ένα από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια ever. To Dominator 650. To μηχανάκι έσβυνε διαρκώς δεν κρατούσε ρελαντί με τίποτα. Τρία εξουσ. συνεργεία σήκωσαν τα χέρια. Το έδωσασε μαγαζί ανταλλαγή χάνοντας πολλά ευρά. Τρίαχρόνια μετά έμαθα ότι η τελευταία παρτίδα που βγήκε από το ιταλικό εργοστάσιο φορούσε λάθος καρμπυρατέρ, που τους είχαν μείνει στα ράφια.

Ηθικό δίδαγμα:Μην τους δίνετε τα ωραία σας μύρια πριν ρωτήσετε πολλούς και μόνο σοβαρούς (έστω στο μάτι)

ΥΓ:Τα περί Ducati, τα αφήνω ασχολίαστα, διαφυλάττοντας το κύρος μου

ΥΓ:Τα περί Ducati, τα αφήνω ασχολίαστα, διαφυλάττοντας το κύρος μου

??

το ΧΤ έχει άλυτο πρόβλημα με τον ψεκασμό. Στις 8 το πρωί ακύρωσα την παραγγελία.

Τι λες, σοβαρά?

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Για την ώρα, τα καλλίτερα πακέτα , εταιρείας-αντιπροσωπείας , φαίνονται να'ναι ,η yamaha , φυσικά και η Honda , όσο παράξενο κι αν ακούγεται...
    Για τη 2η σου λέω με σιγουριά οτι δεν είναι αφού για χρόνια έχω honda αλλά και γιατί έχω πρόσφατο απαράδεκτο παράδειγμα απο την προηγούμενη εβδομάδα, φυσικά τη λύση την έδωσε το e-bay ποιο γρήγορα και ποιο οικονομικά απο την αντιπροσωπεία...
    Για την 1η έχω ακούσει τα καλύτερα απο πολλούς φίλους & γνωστούς.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ti leei to cbr 954 tou 2002?
    από Blade954 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2006, 14:22
  2. ti egine re paidia?
    από koufaloni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2004, 07:08
  3. Ti Egine Re Paidia Poli Isixia Blepo Sto Chat
    από PSIHAKIAS στο forum Off topic