Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΩ ΕΓΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα ηθελα, νομιζεις οτι θα χρειαζομουν το κεικ???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΩ ΕΓΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ετσι...ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
για ποια μικρα λετε...δεν εχω καταλαβει..?Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Οσο για τα "μικρα", δε φταιω εγω αν εσυ εισαι πονηριδης!!!!!
![]()
Εγω για το κεικ που ελεγε μιλαγα..... :smilea:
Ετσι δεν ειναι βρε Σπορακια!!!!![]()
ετσι ειναι...αστον να λεει αυτον...ζηλευει.... :rotflmao:
ο καγκουρας...![]()
![]()
Για σενα ελεγε στη προκειμενη φαση...Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
για ποια μικρα λετε...δεν εχω καταλαβει..?![]()
Μαλλον εχεις δικιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
Εγω για το κεικ που ελεγε μιλαγα..... :smilea:
Ετσι δεν ειναι βρε Σπορακια!!!!![]()
ετσι ειναι...αστον να λεει αυτον...ζηλευει.... :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Για σενα ελεγε στη προκειμενη φαση...
μικρο ειναι το ματι του....:rotflmao:
Μαλλον εχεις δικιο...![]()
![]()
ο καγκουρας...![]()
![]()
και τα πλαστικα σου ρε χαμενε λαρισαιε απο κατεργασμενες φωκιες ειναι!
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δηλαδη αυτο τωρα δεν ειναι βασανισμος ζωου;;;;;;;;;
Eιναι σωστο ας πουμε;;;;;;;;
+111Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
άλλο είναι η σφαγή και άλλο ο βασανισμός
ενάντια στον βασανισμό είμαι.
Ενάντια στην χρήση των φυσικών υλικών (όπου είναι απαρέτητο βεβαίως) ΔΕΝ είμαι![]()
Έτσι να λέμε τα πράγματα σωστά!
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Mozart, συμφωνώ οτι το ζώο θα έπρεπε να θανατώνεται και οχι να βασανίζεται πριν να θανατωθεί. Ωστόσο αν ενοχλήθηκες απο τον ευνουχισμό να πω οτι έτσι κάνουν σ' ολα τα αρσενικά (και οσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο το καλύτερο) για να μη μυρίσει το κρέας τους.
Φιλικά![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
RE MOTZARD OPOS SOU EIPA KAI SE ALLO THREAD KOITAS TO DAXTYLOΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
πιστευω αυτες οι μποτες
ειναι καταπληκτικες και ολοι θα θελατε να τις εχετε.
για δειτε πως συλλεγεται το εξωτικο δερμα καγκουρο
αυτο ειναι μια απαντηση στους φιλοζωους που τους ενοχλουν οι ασιατες αλλα τα μποτακια μας οπως και οι φορμες μας ειναι οι καλυτερες γιατι ειναι απο καγκουρο.
TI EIDOUS APANTISI PROS TOYS FILOZOOUS EINAI DEN KATALVENO OTI TI? OTI SKOTONOUNE AGRIA ZOA? OK PANTOY GINETE KAI MALISTA AKOMA KAI SE EIDI PROS EKSEFANISI
H SE PEIRAKSE OTI GIATI MPIKE POST GIA DELFINIA KAI OXI KAI GIA KAGOURO KAI OXI KAI GIA PIGOLAMPIDES
MALLON KATI EXEIS META DELFINIA DEN EKSIGITE DIAFORETIKA
KAI TI VAZEIS POST GIA THN SFAGH TON KAGOURO KAI DEN VAZEIS GIA THN GENOKTONIA TON PONTION!!! APARADEKTOS EISAI
OK FILE, OTI FTANEI O KATHENAS....... TELOS ( rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
οχι απλα ηθελα να δω αν κλαψει κανενας και εδω ή αν παει να κανει διαμαρτυρια εξω απο τις μποτες.αλλα τελικα μονο εγω και ο adam εχei τον καγκουρα tatoο οι αλλοι εχετε δελφινακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
RE MOTZARD OPOS SOU EIPA KAI SE ALLO THREAD KOITAS TO DAXTYLO
TI EIDOUS APANTISI PROS TOYS FILOZOOUS EINAI DEN KATALVENO OTI TI? OTI SKOTONOUNE AGRIA ZOA? OK PANTOY GINETE KAI MALISTA AKOMA KAI SE EIDI PROS EKSEFANISI
H SE PEIRAKSE OTI GIATI MPIKE POST GIA DELFINIA KAI OXI KAI GIA KAGOURO KAI OXI KAI GIA PIGOLAMPIDES
MALLON KATI EXEIS META DELFINIA DEN EKSIGITE DIAFORETIKA
KAI TI VAZEIS POST GIA THN SFAGH TON KAGOURO KAI DEN VAZEIS GIA THN GENOKTONIA TON PONTION!!! APARADEKTOS EISAI
OK FILE, OTI FTANEI O KATHENAS....... TELOS ( rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Θες να μας πείς οτι ανάλογα το τατουάζ που έχει κάποιος, φωνάζει και για το αντίστοιχο ζώο??Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οχι απλα ηθελα να δω αν κλαψει κανενας και εδω ή αν παει να κανει διαμαρτυρια εξω απο τις μποτες.αλλα τελικα μονο εγω και ο adam εχei τον καγκουρα tatoο οι αλλοι εχετε δελφινακια![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
οχι δεν φωναζει κλαιει και δακρυζει και παταει ενα banner :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θες να μας πείς οτι ανάλογα το τατουάζ που έχει κάποιος, φωνάζει και για το αντίστοιχο ζώο??![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
οχι φιλε αυτο ειναι απαραδεκτο.πρεπει πρωτα να γινεται ναρκωση και μετα οτιδηποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Mozart, συμφωνώ οτι το ζώο θα έπρεπε να θανατώνεται και οχι να βασανίζεται πριν να θανατωθεί. Ωστόσο αν ενοχλήθηκες απο τον ευνουχισμό να πω οτι έτσι κάνουν σ' ολα τα αρσενικά (και οσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο το καλύτερο) για να μη μυρίσει το κρέας τους.
Φιλικά![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Δεν μπορώ βέβαια να καταλάβω την διαφορά μεταξύ της "επιβίωσης του ανθρώπου" και των "εμπορικών λόγων". Οι "εμπορικοί λόγοι" δεν είναι τίποτε άλλο από ένας τρόπο "επιβίωσης" και "καλυτέρευσης" της ζωής του ανθρώπου: και τα παϊδάκια για εμπορικούς λόγους τα πουλούν οι χασάπηδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ακυρο το κοπελια :rotflmao: γραψε λάθος.γιατι δεν καταδικαζεις την χρηση του υλικου?το υλικο ειναι αγριο ζωο και μαλιστα μονο στην αυστραλια που σφαγιαζεται οχι για την επιβιωση του ανθρωπου αλλα για καθαρα εμπορικους λογους.
Δύο και μόνο λόγοι: Α. Ότι είναι λίγα και κινδυνεύουν από εξαφάνιση. Β. Ότι τα δελφίνια έχουν νοημοσύνη σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με την ανθρώπινη: Σαν κοινωνία και πολιτισμός (και αναφέρομαι στον δυτικό πολιτισμό) πιστεύω ότι θα ήταν εφικτή---και ότι θα έκανε καλό---μια αυξημένη ευαισθησία που θα αναγνώριζε στα δελφίνια περισσότερα "δικαιώματα" απ' ότι σε άλλα ζώα. Το γιατί θα έκανε καλό, ΔΕΝ είναι αυταπόδεικτο και χωράει πολύ κουβέντα... αλλά δεν είναι της ώρας...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τι σε χαλαει τοτε που σφαζουν τα δελφινια.
Καλό πάντως είναι να ξεφύγουμε λίγο από τις Disney-ικές ευαισθησίες και να δούμε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά:
Είναι κακό να σκοτώνεις ένα είδος υπό εξαφάνιση γιατί αυτό ελαττώνει την βιοποικιλότητα του πλανήτη μας και αυτό μπορεί να είναι---εν τέλη---επιζήμιο για τον άνθρωπο. Αν ένα είδος εξαφανιστεί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να ξαναδημιουργηθεί. Ακόμη και με αυστηρά οικονομικά/υλιστικά κριτήρια αν το δει κανείς, αυτό το μη-αναστρέψιμο καθιστά την εξαφάνιση μακροπρόθεσμα ΑΣΥΜΦΟΡΗ.
Αν νομίζει κανείς ότι η "βαρβαρότητα" προς τα ζώα είναι ΕΝΓΕΝΩΣ και απο ΜΟΝΗ ΤΗΣ "κακή", δεν έχει παρά να παρατηρήσει αρπακτικά να κατασπαράζουν το θήραμά τους, ενώ είναι ακόμη ζωντανό.
Είναι κακό να επιδεικνύει κανείς "βαρβαρότητα" προς τα ζώα μόνο γιατί αυτή η βαρβαρότητα μπορεί να "διαχυθεί" στην ανθρώπινη συμπεριφορά και να επηρεάσει αρνητικά τις μεταξύ των ανθρώπων σχέσεις. Με λίγα λόγια, αν είμαστε βάρβαροι προς τα ζώα είναι ευκολότερο να αλληλο-εξοντωθούμε. Αν μπορούμε να περιορίσουμε αυτήν την διάχυση της "βαρβαρότητας" σε άλλους κλάδους της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τότε δεν υπάρχει τίποτε κακό με αυτή. Για την ακρίβεια, τότε, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα την ονομάζαμε καν "βαρβαρότητα"---και μιλώ για τις ίδιες ακριβώς πράξεις.
Παραδοσιακά ως φίλτρο σε αυτή τη διάχυση λειτουργούσε ένα πολύπλοκο πλέγμα άγραφων κανόνων συμπεριφοράς που όριζαν την "ηθική" της εκάστοτε κοινωνίας. Για αυτόν τον λόγο δεν θα θεωρούσα ποτέ κοινωνικά επικίνδυνη---ή επιζήμια---την γιαγιά μου, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σφάξει το κατσίκι στο γόνατο και στην συνέχεια να το γδάρει. Αν μάλιστα της έλεγες για την βαρβαρότητα της πράξης της θα σε κοιτούσε περίεργα, και σίγουρα δεν θα καταλάβαινε τι εννοείς. Η γιαγιά μου (που την χρησιμοποιώ ως τυχαίο παράδειγμα εδώ, έτσι?) ήταν μια καλή σύζυγος, καλή νοικοκυρά, και καλή Χριστιανή: Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφάλιζαν ότι τίποτα από την "βαρβαρότητα" της συμπεριφοράς της δεν θα περνούσε προς την "των ανθρώπων κοινωνία". Και είναι εντυπωσιακή η πολυπλοκότητα των μεθόδων που χρησιμοποιούν οι παραδοσιακές θρησκείες και τα παραδοσιακά ήθη για να φιλτράρουν αυτήν την βαρβαρότητα (η μάλλον για να φιλτράρουν την διάχυσή της).
Βέβαια από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα στις δυτικές κοινωνίες οι παραδοσιακές αρχές άρχισαν να καταρρέουν και την θέση τους να παίρνουν ο λογο-κεντρισμός (και οι διανοούμενοι). Αυτό δημιούργησε ένα τεράστιο κενό (αδοκίμαστα όπως ήταν τα καινούρια ήθη) που μάνι-μάνι οδήγησε σε δύο αιματοκυλίσματα άνευ προηγουμένου... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.