Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: Σαββατο 21/7 - Γυρος Παναιτωλικου

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    :a31:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάντως, και εγώ θα προτιμούσα να το αναβάλουμε για ένα ΣΚ, τόσο λόγω καύσωνα, όσο και λόγο προσωπικών κωλυμάτων... Φυσικά, όπως είπα και πριν, και αυτό το ΣΚ παίζει να έρθω αλλά μπορεί να μην μπορέσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    χεστηδες......

ειπε ο αμηχανος και συνεχισε να μαζευει φραγκα για εμβολα και στροφαλομπιελες....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ναι, αν εχει 40 βαθμούς δεν θα ειναι ευχάριστη η βόλτα. Άσε που σήμερα καίγεται και η Ναύπακτος, γαμώ τις φωτιές γαμώ...
    Μπορεί η EMY να δίνει 40 βαθμούς το Σάββατο για όλη την εκεί περιοχή αλλά πχ, το poseidon τα δείχνει πιο δροσερά τα πράγματα.
    Άρα, προς το παρόν δεν αναβάλεται τπτ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled1weather.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	36,3 KB 
ID:	96924

Να έρθω κι εγώ?

Ακολουθώ παντου αλλά αντι για επιστροφή Σαββατο βραδυ θα φύγω για πρέβεζα που έχω ένα "θεματάκι".

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Να έρθω κι εγώ?

Ακολουθώ παντου αλλά αντι για επιστροφή Σαββατο βραδυ θα φύγω για πρέβεζα που έχω ένα "θεματάκι".
    ελήφθη...
    μείνε συντονισμένος όμως, για παν ενδεχόμενο ακύρωσης...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    εγω παίζω πλέον μόνο για Σάββατο αν δεν ακυρωθεί...
    Την Κυριακή θα είμαι stand-by athens support...

από in.gr :
    Στην πυρκαγιά της Ναυπάκτου συνεχιζόταν η μάχη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με τις φλόγες. Τις πρώτες πρωινές ώρες χρειάστηκε να εκκενωθεί το χωριό Ανω Πλατανίτης, ενώ οι φλόγες πέρασαν πολύ κοντά και από σπίτια του χωριού Παλαιοπαναγιά και του οικισμού Λαορβικέικα, που είχαν επίσης εκκενωθεί. Επί τόπου έσπευσαν 70 άνδρες με 23 οχήματα της Πυροσβεστικής
    και εμείς θα πάμε βολτα αναψυχής στην ορεινή ναυπακτία??

δεν έχω καμία όρεξη...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    και εμείς θα πάμε βολτα αναψυχής στην ορεινή ναυπακτία??

δεν έχω καμία όρεξη...
    μια απο τα ίδια μόλις το άκουσα μου σπάραξε η ψυχή....

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει το χαρτη, αλλα ειναι αναγκη να περασουμε απο εκει που θα καιγεται το συμπαν ( και θα καει και η ψυχη μας αν το δουμε )?

Το αρχικο πλανο ηταν μεσα απο μερη που τωρα καιγονται?

Εγω ειμαι ο γκαντεμης. Μολις ζηλεψα μια βολτα εγινε της μουρλης ρε πουστη μου...

ΥΓ. Παντως ο καυσων το Σαββατο δεν απειλει ιδιαιτερα και πανω στο βουνο ειναι και πιο δροσερα τα πραγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει το χαρτη, αλλα ειναι αναγκη να περασουμε απο εκει που θα καιγεται το συμπαν ( και θα καει και η ψυχη μας αν το δουμε )?

Το αρχικο πλανο ηταν μεσα απο μερη που τωρα καιγονται?

Εγω ειμαι ο γκαντεμης. Μολις ζηλεψα μια βολτα εγινε της μουρλης ρε πουστη μου...

ΥΓ. Παντως ο καυσων το Σαββατο δεν απειλει ιδιαιτερα και πανω στο βουνο ειναι και πιο δροσερα τα πραγματα.
    το αρχικό πλάνο δεν ειναι ακριβώς μέσα απο τα μέρη που καίγονται, αλλά θα τα προσεγγίζαμε. Και ποιος σου λέει οτι μεχρι άυριο η φωτιά δεν θα έχει επεκταθεί και στα μέρη που θέλουμε να περάσουμε....
    Όσο για τον καύσωνα, το meteo.gr εξακολουθεί να δείνει θερμοκρασίες κάτω απο 34 στην ορεινή ναυπακτία και καρπενήσι για αύριο, αλλά πλέον το θέμα δεν ειναι εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδες καταλαβαινω τον δισταγμο σας να πατε βολτα αναψυχης ενω ο τοπος καιγεται,αλλα
    καλως η κακως απο την στιγμη που δεν μπορειτε να βοηθησετε αμεσα η εμμεσα, τοτε δεν εχετε κανενα λογο να αισθανεστε τυψεις που θα πραγματοποιησετε την εκδρομη.
    Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα συν το οτι ειναι η ιδανικοτερη εποχη για αυτη την διαδρομη που θελετε, και θα σας συμβουλευα να μην την χασετε για τιποτα...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    το αρχικό πλάνο δεν ειναι ακριβώς μέσα απο τα μέρη που καίγονται, αλλά θα τα προσεγγίζαμε. Και ποιος σου λέει οτι μεχρι άυριο η φωτιά δεν θα έχει επεκταθεί και στα μέρη που θέλουμε να περάσουμε....
    Όσο για τον καύσωνα, το meteo.gr εξακολουθεί να δείνει θερμοκρασίες κάτω απο 34 στην ορεινή ναυπακτία και καρπενήσι για αύριο, αλλά πλέον το θέμα δεν ειναι εκεί.
    Πάντως αν υπάρχουν φωτιές στην γύρω (κοντινή) περιοχή, οι καπνοί και μόνο---πέρα από την πιθανότητα επέκτασης---είναι ένα θέμα και πρακτικό και "ψυχολογικό"...

λοιπόν, λόγο της κατάστασης με τη πυρκαγια στα χωρία βόρεια της ναυπάκτου, πραγματικά δεν μου κάνει καρδιά να προσεγγίσω για βόλτα εκεί.

Κάνοντας και μια γρήγορη συνενόηση με tropea, λέμε να ακυρώσουμε και την βλέπουμε για το επόμενο σάββατο, ...ελπίζω...

t-rex, urban, χίλια συγνώμοι φίλοι μου, αλλά πραγματικά δεν εχω ψυχολογία για βόλτα εκεί EΤΣΙ όπως είναι τώρα τα πράγματα.

Υπόσχεση να το κρατήσουμε up μέχρι το επόμενο Σάββατο, και βλέπουμε τότε...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ναύπλιο για Καφέ Σάββατο 21/02/09
    από antsoar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2009, 13:31
  2. Σαββατο 21-2 Καλημερες
    από jimtarasxt660x στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2009, 06:46
  3. κανα δυο φωτο απο σαββατο 21/01
    από NICK-Z-DAGREEK στο forum Συναντήσεις & βόλτες