Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Top Gear.... και η σύγκριση με τις εδώ εκπομπές..

Το όλο concept είναι εξαιρετικό κι ας μην αναφαίρεται στο Fiesta 1.4 ας πούμε, αλλά στο ST. Τι να δεις από το απλό μοντέλο...αφού το οδηγείς.....το ξέρεις.....αυτά που δεν θα οδηγήσεις ποτέ θες να μάθεις.

Από εκεί και πέρα, με τα άπειρα λεφτά και τις πλάτες του BBC, κάνουν πραγματικά παπάδες.....κι αποδεικνύεται πως μια καλή εκπομπή ανεξαρτήτως θέματος είναι πάντα μια καλή εκπομπή για όλους.

Το πιο εντυπωσιακό, για μένα, ήταν το επισόδιο με το NSX και το PS2 και την Laguna Seca. Λες και ζεις ένα όνειρο.....από τα σαλόνια στα αλώνια.....και οι άλλες με τα ελικόπτερα, με τα τανκ και με ότι έχουν φανταστεί να κάνουν τα απίστευτα....αλλά αυτό με τη Laguna Seca είναι σοκαριστικό και για το τι σου παρέχει το μέσο το ίδιο και πως το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο....

Πραγματικά μια απέραντη και φανταστική παιδική χαρά, αυτή η εκπομπή. Γέλιο για ενήλικες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε παιδια μπορει να πω και βλακεια -συγχωρέστε με- αλλα ενας απο τους παρουσιαστες δεν εχει πεθάνει?

μου αρεσει η εκπομπη δε μου προσφερει τιποτα ουσιαστικο αλλα περνα ευχαριστα η ωρα ! .
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρε παιδια μπορει να πω και βλακεια -συγχωρέστε με- αλλα ενας απο τους παρουσιαστες δεν εχει πεθάνει?

μου αρεσει η εκπομπη δε μου προσφερει τιποτα ουσιαστικο αλλα περνα ευχαριστα η ωρα ! .
    Ο κοντός είχε κάνει μια προσπάθεια με ένα Dragster με Jet κινητήρα και ενώ πήγαινε με 500+χ.α.ω. είχε ένα πρόβλημα με τον εμπρός τροχό κι άρχισε να κάνει τούμπες. Πήγε στην εντατική για περίπου 1 μήνα...αλλά τελικά δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Με αφορμή το Top Gear...
    από villy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 10:34
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 14:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία