το πρωτο σου ποστ δειχνει οτι η σχεση σου με την γυναικα σου εχει φθαρει. Κακως το αφησατε να φτασει σε αυτο το επιπεδο - προφανως ενας απο τους λογους μπορει να ειναι οτι δεν επικοινωνείτε. Μιλατε? ειστε ανοιχτοι ο ενας με τον αλλο? γιατι λες σε εμας πραμματα που πρωτα μαζι της θα επρεπε να συζητησεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Το παιδί σαραντάρησε.Δεν κλαίει (αν και θα έπρεπε) γιατί δεν μπορεί.Ίσως γιατί δεν είναι τόσο ρομαντικός για να κλάψει.Βλέπεις οι γαμημένες καταστάσεις τον σκληρήναν και αυτόν.Δακρύζει όμως για πράγματα που του φαίνονταν τόσο μακρυνά και όμως τελικά είναι τόσο κοντινά.Απλά κουράστηκε να πιστεύει στο για πάντα κλπ.κλπ.Επίσης δεν μπορεί να εξηγήσει στα παιδάκια του γιατί ο τάδε φίλος δεν είναι πια με την σύζυγό του και άλλα χαριτωμένα.
Και επιτέλους δείτε λίγο πιο βαθιά.Δε ν πηδάς μεσω video game.Απλά είναι ένας τρόπος να δείξεις οτι γράφεις τα πάντα στα ...αυτά σου επειδή βαρέθηκες μια συγκεκριμένη κατάσταση.Τί διάολο!Τόσο συγκαλημένα γράφω?
Η δικια μου αποψη (....μαλλον της κοπελας μου η αποψη, την οποια μου επιβαλει... και πολυ καλα κανει γιατι ειμαι γενικα εσωστρεφης οπως οι περισσοτεροι απο εμας τους αντρες) ειναι για να δουλεψει μια σχεση πρεπει να υπαρχει 100% ειλικρινεια και διαφανεια... δεν μπορεις να κρατας για τον εαυτο σου τετοιες σκεψεις και να μην τις μοιράζεσαι με τον συντροφο σου! Σε καταστρεφει και καταστρεφει και την σχεση...
Μπορει να υπαρξει κριση βεβαια αμα τις πεις αυτες σου τις σκεψεις - αλλα ισως μπορεσετε να φτασετε μαζι σε καποια λυση. Αλλιως λυπαμαι αλλα ή θα χωρισετε ή θα περασετε την υπολοιπη ζωη σας μιζεροι...![]()