Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Το παιδί σαραντάρησε.Δεν κλαίει (αν και θα έπρεπε) γιατί δεν μπορεί.Ίσως γιατί δεν είναι τόσο ρομαντικός για να κλάψει.Βλέπεις οι γαμημένες καταστάσεις τον σκληρήναν και αυτόν.Δακρύζει όμως για πράγματα που του φαίνονταν τόσο μακρυνά και όμως τελικά είναι τόσο κοντινά.Απλά κουράστηκε να πιστεύει στο για πάντα κλπ.κλπ.Επίσης δεν μπορεί να εξηγήσει στα παιδάκια του γιατί ο τάδε φίλος δεν είναι πια με την σύζυγό του και άλλα χαριτωμένα.
    Και επιτέλους δείτε λίγο πιο βαθιά.Δε ν πηδάς μεσω video game.Απλά είναι ένας τρόπος να δείξεις οτι γράφεις τα πάντα στα ...αυτά σου επειδή βαρέθηκες μια συγκεκριμένη κατάσταση.Τί διάολο!Τόσο συγκαλημένα γράφω?
    το πρωτο σου ποστ δειχνει οτι η σχεση σου με την γυναικα σου εχει φθαρει. Κακως το αφησατε να φτασει σε αυτο το επιπεδο - προφανως ενας απο τους λογους μπορει να ειναι οτι δεν επικοινωνείτε. Μιλατε? ειστε ανοιχτοι ο ενας με τον αλλο? γιατι λες σε εμας πραμματα που πρωτα μαζι της θα επρεπε να συζητησεις?
    Η δικια μου αποψη (....μαλλον της κοπελας μου η αποψη, την οποια μου επιβαλει... και πολυ καλα κανει γιατι ειμαι γενικα εσωστρεφης οπως οι περισσοτεροι απο εμας τους αντρες) ειναι για να δουλεψει μια σχεση πρεπει να υπαρχει 100% ειλικρινεια και διαφανεια... δεν μπορεις να κρατας για τον εαυτο σου τετοιες σκεψεις και να μην τις μοιράζεσαι με τον συντροφο σου! Σε καταστρεφει και καταστρεφει και την σχεση...
    Μπορει να υπαρξει κριση βεβαια αμα τις πεις αυτες σου τις σκεψεις - αλλα ισως μπορεσετε να φτασετε μαζι σε καποια λυση. Αλλιως λυπαμαι αλλα ή θα χωρισετε ή θα περασετε την υπολοιπη ζωη σας μιζεροι...
    ασχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρισκ....αμα δε σου αρεσει κατι στη ζωη σου (αν λεω..δεν ξερω και δεν με αφορα...) ή στην σχεση σου προσπα8εις να το αλλαξεις και συνη8ως αν το 8ελεις πραγματικα το καταφερνεις ....

Δε νομιζω να εχει νοημα να χαλιομαστε για το πως ειναι τα πραγματα στις σχεσεις γενικοτερα και μπλα μπλα....

Ειναι ηλι8ιο να μετανιωνουμε....ακομα κι αν δουμε τελικα οτι τα πραγματα δεν ηρ8αν οπως τα 8ελαμε ή δεν καταληξανε ετσι, τοτε το καλυτερο ειναι πουμε οτι τη δεδομενη στιγμη που το αποφασιζαμε αυτο 8ελαμε ... και τερμα...

Εγω τουλαχιστο ετσι το αντιμετωπιζω ...

Κι εμενα μου τη σπανε αυτοι που παντρευονται και μετα παραπονιουνται ... Τους 8εωρω τουλαχιστο απαραδεκτους...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Αρισκ....αμα δε σου αρεσει κατι στη ζωη σου (αν λεω..δεν ξερω και δεν με αφορα...) ή στην σχεση σου προσπα8εις να το αλλαξεις και συνη8ως αν το 8ελεις πραγματικα το καταφερνεις ....

Δε νομιζω να εχει νοημα να χαλιομαστε για το πως ειναι τα πραγματα στις σχεσεις γενικοτερα και μπλα μπλα....

Ειναι ηλι8ιο να μετανιωνουμε....ακομα κι αν δουμε τελικα οτι τα πραγματα δεν ηρ8αν οπως τα 8ελαμε ή δεν καταληξανε ετσι, τοτε το καλυτερο ειναι πουμε οτι τη δεδομενη στιγμη που το αποφασιζαμε αυτο 8ελαμε ... και τερμα...

Κι εμενα μου τη σπανε αυτοι που παντρευονται και μετα παραπονιουνται ... Τους 8εωρω τουλαχιστο απαραδεκτους...
    Καλά... μην κοιτάς εσύ.... εχεις και το δικό σου fun club
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

εμενα τωρα γιατι με ενοχλει αυτη η προταση...δεν μπορω να το προσδιορισω..

ισως γιατι δεν μ αρεσει να κρινω αυστηρα κ να βαζω ταμπελεες..

μη το περιοριζεις τοσο πολυ..

ο ανθρωπος θελει να τα δοκιμασει ολα..

οταν ελευθερος θελει δεσμευση
    οταν ειναι δεσμευμενος θελει την ελευθερια του..

οταν ειναι πλουσιος θελει την ησυχια του
    ο φτωχος , τα πλουτη ..

κοκ..

συμβαινει σε ολους..( τους περισσοτερους , ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεχονται τα πραματα οπως ειναι κ δεν θελουν κατι αλλο )

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Καλά... μην κοιτάς εσύ.... εχεις και το δικό σου fun club
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    [B]εμενα τωρα γιατι με ενοχλει αυτη η προταση...δεν μπορω να το προσδιορισω..

Βρε συ ...σορρυ κιολας αλλα ...ποσο Μ@Λ@Κ@ς πρεπει να εισαι ωστε να δεις το ΓΑΜΟ σαν απλη δοκιμη???

Προσωπικα ο γαμος δε μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ....

Δεν πιστευω σε Θεο και δεν τον χρειαζομαι να μου ευλογησει το δεσμο με τον αγαπημενο μου...

Παιδι μια χαρα κανεις κι αν δεν εισαι παντρεμενος (και μην πεταχτει κανεις να μου πει για το πως 8α νιωσει το παιδι μου αργοτερα στην κοινωνια γιατι απο κατι τετοια κολλημενα μυαλα αποκτουν κομπλεξ τα παιδακια...)

Αρα???για πιο λογο να παντρευτω?? Μπορω να καταφερω να ειμαι για οσα χρονια εχω να ζησω με αυτον που αγαπω και να μην ειμαι παντρεμενη...

Οταν ομως το αποφασιζεις....ΔΕΝ παραπονιεσαι ουτε εχεις τη νοοτροπια οτι ξαφνικα βρε8ηκες στη ''μειονεκτικη'' 8εση του παντρεμενου...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    εμενα τωρα γιατι με ενοχλει αυτη η προταση...δεν μπορω να το προσδιορισω..

Βρε συ ...σορρυ κιολας αλλα ...ποσο Μ@Λ@Κ@ς πρεπει να εισαι ωστε να δεις το ΓΑΜΟ σαν απλη δοκιμη???

Προσωπικα ο γαμος δε μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ....

Δεν πιστευω σε Θεο και δεν τον χρειαζομαι να μου ευλογησει το δεσμο με τον αγαπημενο μου...

Παιδι μια χαρα κανεις κι αν δεν εισαι παντρεμενος (και μην πεταχτει κανεις να μου πει για το πως 8α νιωσει το παιδι μου αργοτερα στην κοινωνια γιατι απο κατι τετοια κολλημενα μυαλα αποκτουν κομπλεξ τα παιδακια...)

Αρα???για πιο λογο να παντρευτω?? Μπορω να καταφερω να ειμαι για οσα χρονια εχω να ζησω με αυτον που αγαπω και να μην ειμαι παντρεμενη...

Οταν ομως το αποφασιζεις....ΔΕΝ παραπονιεσαι ουτε εχεις τη νοοτροπια οτι ξαφνικα βρε8ηκες στη ''μειονεκτικη'' 8εση του παντρεμενου...

μα δεν μιλαμε για την μειονεκτικη θεση του παντρεμενου!!

για την φθορα μιας σχεσης μεσα απο την καθημερινοτητα κ περασμα των χρονων μιλαμε!

αυτο δεν εχει σχεση με το γαμο !
    σαφως αναφερθηκε ο γαμος , γιατι αφενος ειναι σαυτη τη κατασταση ο αρης που ανοιξε το θεμα , αλλα επαναληφθηκε η αναφορα , επειδη εχουμε συνδεσει την μακροχρονια σχεση με το γαμο..

οσο για τη δοκιμη..
    το κακο στο να δοκιμασεις να παντρευτεις ( η να δεσμευτεις να μεινεις με τον δικο σου ανθρωπο μονιμα χωρις γαμους κλπ ) δεν το βλεπω..

κ σαφως αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις..

απο εκει κ περα , αν κατι που δνε χωρα θεμα δοκιμης , ειναι τα παιδια ..
    αλλα περναμε σε αλλο θεμα..

Οκ..σορυ αν βγηκα εκτος 8εματος ..δεν το καταλαβα...αλλα να σου πω και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω????

Σε μια μακροχρονια σχεση ... αφου βλεπουμε οτι αυτα που μας φταινε ΔΕΝ ειναι ο αλλος...αλλα η ιδια μας η ρουτινα...τοτε γιατι ξεσπαμε στη σχεση και τον αν8ρωπο μας....Ισα ισα μια σχεση και ο αν8ρωπος που αγαπαμε δεν ειναι αυτο που 8α πρεπει να μας χαροποιει και να μας ανανεωνει??Να μας κανει να ξεφευγουμε απο τη ρουτινα μας???

Και κατα ποσο ''τιμα'' τον αλλο οταν καταντας να τον 8εωρεις μερος της ρουτινας???
    Αυτο το λα8ος νομιζω πως γινεται....

Οκ..σορυ αν βγηκα εκτος 8εματος ..δεν το καταλαβα...αλλα να σου πω και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω????

Σε μια μακροχρονια σχεση ... αφου βλεπουμε οτι αυτα που μας φταινε ΔΕΝ ειναι ο αλλος...αλλα η ιδια μας η ρουτινα...τοτε γιατι ξεσπαμε στη σχεση και τον αν8ρωπο μας....Ισα ισα μια σχεση και ο αν8ρωπος που αγαπαμε δεν ειναι αυτο που 8α πρεπει να μας χαροποιει και να μας ανανεωνει??Να μας κανει να ξεφευγουμε απο τη ρουτινα μας???

Και κατα ποσο ''τιμα'' τον αλλο οταν καταντας να τον 8εωρεις μερος της ρουτινας???
    χχμμ..
    ανοιγεις θεμα τωρα..

νομιζω οτι αυτο γινεται συνηθως κ απο τις δυο πλευρες..

στην αρχη ειναι η γλυκια ρουτινα...

μετα ερχεται η βαρετη ρουτινα..

αλλα να σου πω και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω????
    Είπες τη μαγική λέξη. Τον άνθρωπό μας !

Κι όταν έναν άνθρωπο τον νοιώθουμε τόσο δικό μας θεωρούμε δεδομένο ότι είναι πάντα εκεί για να ακούει και τον ενθουσιασμό αλλά και το ξέσπασμά μας !

Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος όλο αυτό.. είναι όμως μέσα στη ζωή.

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας, ο άνθρωπός μας πρέπει να ξέρει καλά και τις δύο μας πλευρές !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Είπες τη μαγική λέξη. Τον άνθρωπό μας !

Κι όταν έναν άνθρωπο τον νοιώθουμε τόσο δικό μας θεωρούμε δεδομένο ότι είναι πάντα εκεί για να ακούει και τον ενθουσιασμό αλλά και το ξέσπασμά μας !

Δεν ξέρω αν είναι σωστό η λάθος όλο αυτό.. είναι όμως μέσα στη ζωή.

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας, ο άνθρωπός μας πρέπει να ξέρει καλά και τις δύο μας πλευρές !

Ωραια τοτε γιατι ξενερωνουμε και χαλανε οι σχεσεις....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    γιατι ειμαστε με τους λαθους ανθρωπους.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Για άπειρους λόγους μπορεί να χαλάσει μια σχέση βρε sober..

Και λίγους λέω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι ειμαστε με τους λαθους ανθρωπους.
    + 755

οπως επισης

δεν ξερουμε τι θελουμε
    ή
    τα θελουμε ολα

κ στην τελικη ,

ετσι πρεπει να γινεται ...

να παιδευεσαι λιγο μεχρι να βρεις τον ανθρωπο σου..

κ αν τον βρεις ..παλι καλα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    το πρωτο σου ποστ δειχνει οτι η σχεση σου με την γυναικα σου εχει φθαρει. Κακως το αφησατε να φτασει σε αυτο το επιπεδο - προφανως ενας απο τους λογους μπορει να ειναι οτι δεν επικοινωνείτε. Μιλατε? ειστε ανοιχτοι ο ενας με τον αλλο? γιατι λες σε εμας πραμματα που πρωτα μαζι της θα επρεπε να συζητησεις?
    Η δικια μου αποψη (....μαλλον της κοπελας μου η αποψη, την οποια μου επιβαλει... και πολυ καλα κανει γιατι ειμαι γενικα εσωστρεφης οπως οι περισσοτεροι απο εμας τους αντρες) ειναι για να δουλεψει μια σχεση πρεπει να υπαρχει 100% ειλικρινεια και διαφανεια... δεν μπορεις να κρατας για τον εαυτο σου τετοιες σκεψεις και να μην τις μοιράζεσαι με τον συντροφο σου! Σε καταστρεφει και καταστρεφει και την σχεση...
    Μπορει να υπαρξει κριση βεβαια αμα τις πεις αυτες σου τις σκεψεις - αλλα ισως μπορεσετε να φτασετε μαζι σε καποια λυση. Αλλιως λυπαμαι αλλα ή θα χωρισετε ή θα περασετε την υπολοιπη ζωη σας μιζεροι...
    Εκτός από το πρώτο ποστ υπάρχει και το δεύτερο.Διάβασέ το και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου.Θα το ξανατονίσω.Μακάρι σαν παντρεμένος να περνάς όπως εγώ.Πιστεύεις αλήθεια οτι κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου?Φαίνεται καπου από τα γραφόμενά μου?Απλά δεν θέλω να καταντήσω αυτά που φοβάμαι γι αυτό και ανησυχώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Ίσα ίσα.Μετανιώνοντας παραδέχεσαι τη μαλακία που έκανες.Είναι τιμή να μετανιώνεις.Είναι μαγκιά να μετανιώνεις.Και επειδή πάλι θα βγουν λάθος συμπεράσματα δες την προηγούμενη απάντησή μου.Και κάτι ακόμα.Εχω δημοσιεύσει ενα παρόμοιο θέμα και σε άλλα site.Οι περισσότερες απάντησεις που έλαβα ήταν αντίθετες με τους προβληματισμούς μου.Δύο εκδοχές υπάρχουν.Ή εγώ δεν τα λέω καλά ή περισέυει η υποκρισία στον κόσμο.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 11:24
  3. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic