Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: Xwrismoi - Diazygia

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Eτσι λένε όλοι μέχρι να παντρευτούν :rotflmao:
    ΓΑΜΟ ΕΓΩ; ΠΑΙΔΙΑ;;;;; ΠΟΤΕ!!!!!!!!

Κανένα εξάμηνο ΤΟ ΠΟΛΥ κρατάει αυτή η κατηγορηματική άρνηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    και εγω ετσι ελεγα το υποστήριζα ομως με σθενος λεμε :wacko: :wacko: εγω? ποτε! (αν και δεν εχω παντρευτει ακομα ) ας παω να ξυσω μια με το ταιφουν να το σκεφτω λιγο το θεμα ........... (δε ξεφευγω δε ξεφευγω απο την θεματολογια του φορουμΕΣ)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ΓΑΜΟ ΕΓΩ; ΠΑΙΔΙΑ;;;;; ΠΟΤΕ!!!!!!!!

Κανένα εξάμηνο ΤΟ ΠΟΛΥ κρατάει αυτή η κατηγορηματική άρνηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βαλε κατι...βαλε κατι...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Re: Re: Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Βαλε κατι...βαλε κατι...
    Εσυ δεν πιάνεσαι λέμε.....

Έχεις Fun Club

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

Re: Re: Re: Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Έχεις Fun Club
    ε δεν τρωγεσαι μωρ αδερφακι μου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Re: Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Έχεις Fun Club
    αυτό είναι δίπλα στο fan club

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γάμος.

Κατά την Εκκλησία και το Χ.Ο. δόγμα η ένωση δύο ανθρώπων υπό ευλογίες (και μπόλικο ατζεμοπίλαφο) για την συνέχεια της ζωής τους και την τεκνοποίηση.

Κατά την κοινωνία , μια φυσική εξέλιξη ενός δεσμού σύμφωνα με τα χρηστά ήθη και έθιμα.

Κατά το ζευγάρι...... μια σχέση έρωτα που μπορεί με τις πιθανότητες της ρώσικης ρουλέτας να καταλήξει πανεύκολα σε μια συμβίωση σαν τον "πόλεμο των Ρόδων". Ειδικά αν υπάρχουν και οικονομικές προεκτάσεις και τεράστια ΕΓΩ.

Διαζύγιο.

Κατά την Εκκλησία ... απλά απαράδεκτο στο δόγμα αλλά συμβιβαστήκαν με την ιδέα, ειδικά όταν μπαίνει και στην θέση το οικονομικό ενός δεύτερου γάμου απο τους ίδιους ( )

Κατά την κοινωνία... εδώ το διαχωρίζουμε λίγο...

Χωρίς παιδιά...

Δύο άνθρωποι με χαρτί και σφραγίδες που επισημοποιούσε μια σχέση ακυρώνεται ώς μια συμφωνία μη συμφέρουσα σε συναισθηματικό και πιθανώς οικονομικό επίπεδο. Ο καθείς τραβά τον δρόμο του και πάει για άλλα... τι είχαμε τι χάσαμε... χάσαμε δηλαδή περι τα 600? ο καθένας για τα διαδικαστικά του διαζυγίου αν μάλιστα είναι κοινή συναινέσει.

Με παιδιά...

Να βρίσω τώρα... ρε *********, ανεγκέφαλα πλάσματα... ηλίθια εγωιστικά πλάσματα που θέλετε ξύλο με σανίδα απο το πρωί ώς το βράδυ... ποιός σας είπε οτι τα παιδιά είναι απλά ενας όρος γάμου; Δεν μπορείτε να είστε ώριμοι;... δεν ανέχεστε το Εγώ του άλλου;... νομίζετε οτι ενα παιδί θα "φτιάξει" την κατάσταση;... Λοιπόν...

Τα παιδιά έχουν τόσο εύθραυστο εσωτερικό κόσμο που θα έπρεπε να μας περνάνε απο χιλιάδες δοκιμασίες και ελέγχους πριν μας δώσουν την άδεια να γίνουμε γονείς... ο κάθε ηλίθιος και ηλίθια, γίνονται γονείς και απλά μετά τα αφήνουν να φυτρώσουν. Με χιλιάδες προβλήματα , χωρίς στήριξη και μάλιστα αρκετές φορές , με χρήση τους απο τους ίδιους τους γονείς σαν όπλα πίεσης απέναντι ο ένας στον άλλον...

Για τόσο ηλίθια υποκείμενα μιλάμε.

Ειδικά για εκείνους που είναι 10-15 χρόνια μαζί και έχουν 1-2 μικρά, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , μπαίνει μέσα στον πισινό σας και θέλετε να χωρίσετε; Το οικονομικό;

Δεν ξέρατε ποιόν έχετε δίπλα σας;.. ούτε η Ωνάση είναι , ούτε ο Αμπράμοβιτς.

Οι γκόμενες και γκόμενοι; Τόσο ανασφαλείς είστε που κοιτάτε αριστερά και δεξιά για επιβεβαίωση ή τόσο πλήρεις είσαστε που δεν σας καλύπτει πλέον ο σύντροφος σας;

- Έχει δεί κανείς απο εσάς τα μάτια ενός παιδιού πως κοιτάνε τον γονιό που φεύγει απο το σπίτι; ο πως νιώθει;
    - Μήπως όταν κάθε δεύτερο Σ/Κ είναι αναγκασμένο να μετακομίζει και να γίνεται μπάλα για να δεί μπαμπά ή μαμά;... ποτέ και τους δύο μαζί;

Ρε κλωτσιά με 45αρι άρβυλο θέλετε απο τον πισινό και να πάει στον εγκέφαλο σας μπας και ταρακουνηθεί και σκεφτεί τι πάει να κάνει όταν θελήσει να έχει παιδί... να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι και οτι πλέον αυτά που ήξερε τελείωσαν.

Ουφ... συγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό με αυτά που βλέπω απο μαλακισμένα ζευγάρια με παιδάκια , που δήθεν χωρίζουν μετά απο 10 χρόνια συμβίωσης, για ασυμφωνία χαρακτήρων με έχουν βγάλει εκτός εαυτού...

ΟΥΣΤ ήλιθια υποκείμενα. Και απαιτείτε να σας κατανοήσουν και όταν μεγαλώσουν μετά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    αυτό είναι δίπλα στο fan club

Νικο....νια νια νιανια νια....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νίκο και Ηλία,δεν θεωρώ ότι παλιότερα τα πράγματα ήταν αγγελικά πλασμένα.Πάντα κάπως έτσι λειτουργούσαμε εμείς οι άνθρωποι.

Απλά...αυτό το εντελώς ασύδοτο που συμβαίνει σήμερα,δεν μού αρέσει.Η τηλεόραση δείχνει τσόντες στα ίσα,η μουσική που γράφεται δεν είναι ούτε για φτύσιμο....και όλα γενικά ρε παιδάκι μου σε πάνε στο τελείως "απελευθερωμένο" και αποχαυνωτικό.

Παλιά ας πούμε,αν έβγαινε μια γυμνόστηθη στην παραλία,κάποιοι θα σταυροκοπιόντουσαν θα φώναζαν αστυνομίες και τέτοια.
    Σήμερα όχι μόνο δεν προκαλεί αίσθηση αλλά θα ήταν ευχής έργον να βλέπαμε και καμμιά παρτουζίτσα έτσι για νά'χει ενδιαφέρον.
    Μη με ρωτάτε ποιό θα προτιμούσα,στα άκρα είναι και τα δυο.

Σεξουαλική πείνα πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει,γι' αυτό πουλάει άλλωστε το πράμα.

Σε ό,τι αφορά τίς σχέσεις,συμφωνώ πως στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει.Το μόνο που παρατηρώ και με στενοχωρεί,είναι πως η ανθρωπιά σιγά-σιγά χάνεται.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .....

Μάγε δεν αθ σου σβήσω τίποτα.

Μάζεψε το κείμενό σου μόνος σου.

Αιντε που έγινες και κριτής της κοινωνίας απο τότε που πέθαναν οι δεινόσαυροι.

Έχεις 10 λεπτά.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    και εγω ετσι ελεγα το υποστήριζα ομως με σθενος λεμε

Μην ανησυχείς δεν είσαι η εξαίρεση έτσι λέγαμε όλοι. :smilea:

Μέχρι μια μέρα βρίσκουμε μια καλή κοπέλα, που ούτε και αυτή ήθελε να παντρευτεί και παντρευόμαστε. :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    γάμος.

Gandalf

+750

(ναι μαρια ξερω +755 )
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ....

Σε ό,τι αφορά τίς σχέσεις,συμφωνώ πως στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει.Το μόνο που παρατηρώ και με στενοχωρεί,είναι πως η ανθρωπιά σιγά-σιγά χάνεται.

Δεν χάνεται η ανθρωπιά..... Ο στόχος χάθηκε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Μην ανησυχείς δεν είσαι η εξαίρεση έτσι λέγαμε όλοι. :smilea:

Μέχρι μια μέρα βρίσκουμε μια καλή κοπέλα, που ούτε και αυτή ήθελε να παντρευτεί και παντρευόμαστε. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νίκο και Ηλία,δεν θεωρώ ότι παλιότερα τα πράγματα ήταν αγγελικά πλασμένα.Πάντα κάπως έτσι λειτουργούσαμε εμείς οι άνθρωποι.

Απλά...αυτό το εντελώς ασύδοτο που συμβαίνει σήμερα,δεν μού αρέσει.Η τηλεόραση δείχνει τσόντες στα ίσα,η μουσική που γράφεται δεν είναι ούτε για φτύσιμο....και όλα γενικά ρε παιδάκι μου σε πάνε στο τελείως "απελευθερωμένο" και αποχαυνωτικό.

Παλιά ας πούμε,αν έβγαινε μια γυμνόστηθη στην παραλία,κάποιοι θα σταυροκοπιόντουσαν θα φώναζαν αστυνομίες και τέτοια.
    Σήμερα όχι μόνο δεν προκαλεί αίσθηση αλλά θα ήταν ευχής έργον να βλέπαμε και καμμιά παρτουζίτσα έτσι για νά'χει ενδιαφέρον.
    Μη με ρωτάτε ποιό θα προτιμούσα,στα άκρα είναι και τα δυο.

Σεξουαλική πείνα πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει,γι' αυτό πουλάει άλλωστε το πράμα.

και για να μην παρεξηγήσουν μερικοί εγω καταλαβα (αν κανω λαθος ας με διορθώσει ο βαγγελης) οτι θα του αρεσε μια μιξη των δυον εποχών μια μεση οδό και οχι τα ακρα

η απολυτη καταπίεση και η απολυτη ασυδοσία ειναι τα ακρα που κανεις δε θελει η μεση οδος ειναι παντα η καλυτερη λιγο απο ολα!

πολυ θερμοκρασια μου βγαζει η μηχανη

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF