Εγώ καθόλου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
xairomai pou oles oi apopseis einai sevastes!![]()
Εγώ καθόλου ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
xairomai pou oles oi apopseis einai sevastes!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αγωνιστική βενζίνη??? :0
Αν έβαζα στο εργαλείο μου (DR-200SE) θα σκορπούσε στα πρώτα 2 Κμ
![]()
Τα φερινγκς είναι για τις αδερφές...
@ Ρ70 : Κατάλαβες τώρα που είναι το πρόβλημα περί "σεβαστών απόψεων" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από deus_cide
Αγωνιστική βενζίνη??? :O
Αν έβαζα στο εργαλείο μου (DR-200SE) θα σκορπούσε στα πρώτα 2 Κμ
:>![]()
Eiste apisteytoi!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
@ Ρ70 : Κατάλαβες τώρα που είναι το πρόβλημα περί "σεβαστών απόψεων" ???![]()
Y.g:iparxei agwnistiki venzini ontws????![]()
Εξαρτάται από το πόσο προπονημένη είναι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
iparxei agwnistiki venzini ontws????![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εξαρτάται από το πόσο προπονημένη είναι ...![]()
ΕΛΕΟΣ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρ70...
Είναι απίθανο να δούμε κάποια διαφορά χρησιμοποιώντας βενζίνη 100 οκτανίων ή 110 ή δεν ξέρω κι εγώ τι...σε επιδόσεις.
Εκτός αν ο κατασκευαστής το διευκρινίζει, όπως γίνεται για παράδειγμα σε κάποια τουμπίσια μοτέρ που καίνε μόνο βενζίνη 98 οκτανίων και βάλε...Στη συγκεκριμένη περίπτωση η χρήση βενζίνης με χαμηλότερο αριθμό οκτανίου (ας πούμε 95) θα μειώσει τις επιδόσεις του μοτέρ. Αυτό θα γίνει όχι επειδή η βενζίνη με μεγαλύτερο αριθμό οκτανίου "χαρίζει" καλύτερες επιδόσεις, αλλά επειδή το μοτέρ θα βαράει πυράκια ή θα έχει κάποιο knock sensor που θα το κόβει για να μην βαράει πυράκια...
Με λίγα λόγια...Αν υπήρχε περίπτωση το r6 ή οποιοδήποτε μηχανάκι να βγάλει έστω και ένα άλογο παραπάνω με χρήση "100άρας", ο ίδιος ο κατασκευαστής, θα σε έπαιρνε τηλέφωνο να στο πει...
Στην πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ σου λέω να διαβάσεις αυτό θέμα που έγραψε ο SF...http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=14837
Νομίζω πως έχει ότι χρειάζεσαι...![]()
Πάντως στο δικό μου (hornet 600) σε πρόσφατο ταξίδι...Φουλάροντας με "100αρα" και πηγαίνοντας με ταχύτητες 180-200 (κοντερίσια) στα 170 χιλιόμετρα γύρισα σε ρεζέρβα...Στα Καμμένα Βουρλα...φουλάρω με 95άρα και συνεχίζοντας με τις ίδιες ταχύτητες...έβαλα βενζίνη πάλι στα Τέμπη...πάλι ρεζέρβα περίπου στα 170χλμ...Δεν είδα διαφορές στην αυτονομία...
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
Eiste apisteytoi!!!
Y.g:iparxei agwnistiki venzini ontws????![]()
Εγω μια φορα εβαλα κηροζινη, και ευτυχως που δεν ημουν σε τουνελ
Πεταξα!!!!
:ZZZ:
Ayta einai!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω μια φορα εβαλα κηροζινη, και ευτυχως που δεν ημουν σε τουνελ
Πεταξα!!!!
:ZZZ:
tha valw kyrozini kai veltiwtiko na paei akoma kalitera!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν επειδή είχα το κουράγιο και διάβασα όλο το thread , θα σας παρακαλέσω να μην ασχολείστε ΑΔΙΚΑ με το θέμα "καυσίμου" ! ΟΤΙ και να βάλεις μέσα θα το κάψει και θα καείς (!!!$$$) .
Αυτονομίες- επιδόσεις πιστεύω οτι θα είναι πάντα μέσα σε ΜΗ μετρήσιμα μεγέθη , αποκλείσεις.
Γι'αυτό σταματάτε την τρέλλα με το τι βαθμό οκτανίων καύσιμο θα "προσαρμόσετε" στην καλή σας και αρχίστε να σκέφτεστε πώς και πόσο "οξυγόνο" περισσότερο θα μπορέσετε να "χώσετε" στην .... χμμμ "καλή" σας ,στον θάλαμο καύσης της, ώστε στον συγκεκριμένο όγκο και χρόνο να μπορέσει η καύση αυτή καθ'αυτή να γίνει αρτιώτερη και πληρέστερη!
Εκεί τότε να δούμε γλέντια !!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !~!
Swsto alla skepsou oti an i venzinoula mas exei kata ena aksiologo pososto notheytei me neraki...den pa na tis valeis kai fiali oksygonou...pali den tha kanei douleia!Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
Λοιπόν επειδή είχα το κουράγιο και διάβασα όλο το thread , θα σας παρακαλέσω να μην ασχολείστε ΑΔΙΚΑ με το θέμα "καυσίμου" ! ΟΤΙ και να βάλεις μέσα θα το κάψει και θα καείς (!!!$$$) .
Αυτονομίες- επιδόσεις πιστεύω οτι θα είναι πάντα μέσα σε ΜΗ μετρήσιμα μεγέθη , αποκλείσεις.
Γι'αυτό σταματάτε την τρέλλα με το τι βαθμό οκτανίων καύσιμο θα "προσαρμόσετε" στην καλή σας και αρχίστε να σκέφτεστε πώς και πόσο "οξυγόνο" περισσότερο θα μπορέσετε να "χώσετε" στην .... χμμμ "καλή" σας ,στον θάλαμο καύσης της, ώστε στον συγκεκριμένο όγκο και χρόνο να μπορέσει η καύση αυτή καθ'αυτή να γίνει αρτιώτερη και πληρέστερη!
Εκεί τότε να δούμε γλέντια !!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !~!![]()
Δηλ. μας λες ρε φιλαράκι ότι τα μηχανάκια μας δουλεύουν "πλούσια" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
αρχίστε να σκέφτεστε πώς και πόσο "οξυγόνο" περισσότερο θα μπορέσετε να "χώσετε" στην .... χμμμ "καλή" σας ,στον θάλαμο καύσης της, ώστε στον συγκεκριμένο όγκο και χρόνο να μπορέσει η καύση αυτή καθ'αυτή να γίνει αρτιώτερη και πληρέστερη!![]()
ΠΛΟΥΣΙΟ-ΠΑΡΟΧΑ θα έλεγα βεβαίως βεβαίως !!!
Εκτός ... κι αν τα Αζωτόνεις .... :rotflmao:![]()